2012 Şubat Anneleri

slm kizlar icim el vermedi ben yine geldim
su tabloyu yapalim insAllah ilgilenen birisi bana liste yollasin bir zahmetttt

Hoşgeldin kuzum
Şekeri olmayan meyve var mı sorması ayıp Varsa ondan yicemde

Eheheheh
Glisemik indeksi düşük meyveler az şekerli olanlar.
Mesela ekşiler.
Ama özellikle üzüm, incir, muz çok fena....
Sana listeyi yolladım, orda zaten çok fenaların miktarı az, anlarsın :))))

Eheheheh
Glisemik indeksi düşük meyveler az şekerli olanlar.
Mesela ekşiler.
Ama özellikle üzüm, incir, muz çok fena....
Sana listeyi yolladım, orda zaten çok fenaların miktarı az, anlarsın :))))

Tamam canım çok sağol ellerin dert görmesin.Yarından itibaren uygulamaya başlıcam kararlıyım

tannselcim liste 10 dk. sonra elinde, mesaj süremin bitmesini bekliyorum :)

Sağol babuşum, kızlar öyle diyoya çok hoşuma gidiyor. Azelya ile bende artık senin diyete uymamız gerekiyor, bu konuda motive edelim birbirimizi....
Canım üzüm şekerini yükseltmiştir bol bol su iç bakalım..
Bende eve muz aldırmıyorum artık çok feci kabız yapıyor bide kalorisi yüksek...

Tamam canım çok sağol ellerin dert görmesin.Yarından itibaren uygulamaya başlıcam kararlıyım

Bende karalışım Azoşum, şu son 3 ayda az kilo alalım..
Şöyle bir yemek tariflerine baktım, brokoli severmisin bilmem. Ben akşamları soframdan eksik etmeyeceğim. Hem antioksidan, hemde tok tutar.
Artık böyle hem vitaminli hemde zeytinyağlı yemek tarifi verelim..

Kızlar bide mide yanmasına renniduo diye bir ilaç var doktorum verdi, Şurup şeklinde.. Çok iyi geliyor. Bi doktorunuza danışıp kullanın isterseniz..

Hadi bakalım çok umutluyum sizden

Forumun babuşu olduk
Ben de muz üzüm aldırmıyorum,kayınvalidem koymuş bir iki tane attım ağzıma, öyle bi salkım yesem gam yemicem de :26:

Tamam canım sağol..Brokoli severim, karnıbahar, pırasa ve ıspanak severim..Bunlarla idare edicez artık şurda 3 aycık dayanıcaz Benim bir sonraki kontrolüm 3 hafta sonra, 1 kilo alıp gitmek istiyorum, mümkünse hiç

Merhaba Anneler, anne Adayları

Şubat Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Şubat Anneleri Facebook Grup

Kadinlar Kulubu Facebook Sayfa Adresi : Kadınlar Kulübü Facebook Sayfa

Kadinlar Kulubu Facebook Hesabı : Kadınlar Kulübü Facebook Profil

Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Kadinlar Kulubu Facebook Grup

subatanneleri@groups.facebook.com adresine mail atarak Şubat Anneleri Facebook grubuna ileti yollamış olursunuz. Yani facebook sayfasina girmeden oraya da ileti yollayabilirsiniz.

Aylara göre anne gruplarında yıllara göre ayırım yapmadık. Diğer gruplar böyle ayırımda bulunmuş bu tamamen kadınlar kulübü üyelerine ait bir gruptur.

Şubat Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup için editor aramaktayız bu bilgiyide eklemek isterim ...

liste olusmaya basladi arzu edenler mesaj atabilirler

subat annesi olsaydim seve seve ustlenirdim face editorlugunu malesef olamayacagim ins temmuza katilirim bnde

bildigim kadariyla uyenin forumdaki mesaj sayisi 100 olana kadar ozelden mesaj gondermeye izin verilmiyor.
arkadaslar usendiklerinden degil de mesaj gonderemediklerinden foruma yaziyorlardir diye dusunuyorum.

bildigim kadariyla uyenin forumdaki mesaj sayisi 100 olana kadar ozelden mesaj gondermeye izin verilmiyor.
arkadaslar usendiklerinden degil de mesaj gonderemediklerinden foruma yaziyorlardir diye dusunuyorum.

Onlar ıstısna.
Ama ınan oyle olmayanlar da vardı.
Neyse, yorum yaparak kımseyı kırmak ıstemem.
Malum, hepımız hassas bır donemdeyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…