2012 Şubat Anneleri

Magnezyumu ssk ödemiyor galiba 30 lira demişti eczane sen kaça aldın
sence doktorum vermediği halde gidip öğlen alayım mı eczaneden

19 liraydı sanırsam ama devlet ödedi onu....Magvitali ödüyormuş.Kalsiyumu ödemiyor ama.

Işın kılıcı da olur T'den.Sırtına sokarsın böyle gerekli anlarda sırtından çekerek kullanırsın :)
Gerçi ben T almadım hiç 30,60 gönyelerle idare ettimdi.

Evet benim aile hekimliğinde de yok.Çoğunda da yokmuş.Hatta eczanelerden bile bulmak çok zor, sipariş üstüne getiriyolarmış.
Eczanede 7 tl'ymiş sanırsam.
Alıp vurdur istersen canım çünkü tek dozun koruyuculuğu yokmuş.

ya ne bileyim işte kafama takıldı
tansiyonum hep 9/6 çıkıyo benim
belkide benim normalim bu
hiç tansiyonum yükselmedi bugüne kadar genelde düşer yani

Gebelik zehirlenmesinin en büyük belirtilerinden biri yüksek tansiyon canım.
Yükselmiyosa korkma.

oehhh şoktayım şu an.

benim babamda futbolcuydu anneme bi iki kere tekme atmış rüyasında topa vuruyorum diye ama rahmetli abinin hikayesi acıklıymış ya

Onu hesaplamamışım bak, Şubat sonu ise doğum iyi o zaman Benim Şubat başı da değil sanırım hala 30 Ocak diyor doğum için

Aman Allah korusun...benim alt komşumun eşide bebeğini yataktan atmış öyle rüya görmüş de alın şu poşeti diyerek atmış aşağı bebeciği

Onu hesaplamamışım bak, Şubat sonu ise doğum iyi o zaman Benim Şubat başı da değil sanırım hala 30 Ocak diyor doğum için

anammmm 30 ocakta benim evlilik yıldönümüm keşke benim bebeğin dogum tarihide 30 ocak olsaydı olmadı 14 şubat yaparız

Son düzenleme:
Kızlar ben gidip yemek yiyeyim, görüsürük sonra çavvvvvv ,,, byeeeeeeeeeee

Afiyet olsun tatlım

Güle güle kullannnn :)

Ayyyy Allah korusun....
Ben de güvenemem eşime, çok deli yatar ve uykusu ağırdır.
Bi de tuvalete kalkayım mesela, geri gelirim bi bakarım benim yerime yatmış :26:
Her seferinde ama. Yahu uykun bu kadar ağır nasıl anlıyosun kalktığımı da hemen yerleşiyosun yerime :26:

anammmm 30 ocakta benim evlilik yıldönümüm keşke benim bebeğin dogum tarihide 30 ocak olsaydı olmadı 14 şubat yaparız

Benim de 3 Şubat miyadı ve babamın seneyi devriyesi oluyor.
Önceleri istiyordum ama sonra topicte dediler ki gönlünce sevinemez, kutlayamazsın.
İnşallah denk gelmez diyorum şimdi.

şimdilik risk yok yani
aman inşallah olmaz da

İnşallah canım, inşallah....

üst mavi alt beyaz olanı

ama kırmızıda da gözüm kaldı

eee başka şansımız mı var sanki. kıza her renk oluyor erkeğe ı ıhh. güle güle kullan ama çok süperler.

benim eşin uykusu hafif allah'tan.

ya o değil de natalie portman'ın öyle bi filmini izledik geçen eşimle. emzirirken uykuya dalıyordu çocuk ölüyordu ama iç daraltıcı bi filmdi. az daha cırlıyordum. gelemiyorum öyle psikolojik filmlere ben.

Ayyy ne diyorsunnnn, ilk yazdıklarına gülerken pat diye sondakini okuyunca bi tuhaf oldum, ya insan vicdan azabından gider ya Allah korusun ya, yanımda kesinlikle yatırmam.

oehhh şoktayım şu an.

benim babamda futbolcuydu anneme bi iki kere tekme atmış rüyasında topa vuruyorum diye ama rahmetli abinin hikayesi acıklıymış ya

Aman Allah korusun...benim alt komşumun eşide bebeğini yataktan atmış öyle rüya görmüş de alın şu poşeti diyerek atmış aşağı bebeciği

Valla bende ilk duyduğumda çok şaşırmıştım ama konuyu pek irdelemedim..
Eşim babasıyla görüşmüyor zaten.. Onun canının sıkılmasını istemediğim içinde fazla kurcalamadım..

Sizler dikkat edin ne olur ne olmaz..
Ve aklınızda bulunsun bir yer minderi alın çünkü bebeiler hareketlendiğinde evde tek olduğunuzda mutfağa gidecek felan olursunuz çocuğu hemen yer minderine yatırırsınız oturma odasında..
Çünkü kuzenimi küçükken annesi çekyata bırakmış ve düşmüş beyin kanaması geçirmişti..
Ufacık bebek birde kanıda negatifti epey sıkıntı çektiler
Rabbim kimseye göstermesin..Çocuk olunca çok fazla dikkatli olmak gerekiyo..

sağol canım
evet ya hangi magazaya baksan kız full erkek bi köşede

aiyyyy Allah korusun ya. ben bi yemeğe gideyim. ancak yemek yiyerek atarım bu şoku üstümden.

aneam sizin kırkınız çıkcak nerdeyse ben yeni doğurcam :18:
valla nete girip nasıl doğurduğunuzu anlatmassanız küserim size
korkuyorum ben teselli verin bana azoşşş hepiniz hemen hemen aynı zamanda doğurcanız sona kalan aslı,özge ben olcaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…