2012 Şubat Anneleri

Magnezyumu ssk ödemiyor galiba 30 lira demişti eczane sen kaça aldın
sence doktorum vermediği halde gidip öğlen alayım mı eczaneden

19 liraydı sanırsam ama devlet ödedi onu....Magvitali ödüyormuş.Kalsiyumu ödemiyor ama.

bencede. hele çamurdan telsiz yapıp aşşaa mahalleye gidip yukar mahallede olan arkadaşla konuşmaya çalışmak? pıhh pıhh ahahha. konuşamayınca hayatı sorgulamak?
teyyy teyyy.

aman allah'ım ya. mühendislerin t cetveliyle imtihanı!!!! bizde de t cetveli çok iyi bi popoya şaplak malzemesiydi..

esner ya onlar ortadan ahahahhahah esnetip esnetip öndeki kızın kıçına indirirdik şaplağı... teyyy teyyy.

Işın kılıcı da olur T'den.Sırtına sokarsın böyle gerekli anlarda sırtından çekerek kullanırsın :)
Gerçi ben T almadım hiç 30,60 gönyelerle idare ettimdi.

kızlar ben tetenoz için gittim aile hekimliğinde kalmamış aşı nasıl iştir anlamadım içtilermi naptılar:44:memlekete gidecm bayramda artık orada şansımı denerim olmadı vurdurmıycam ....üfff kafam karıştı çıkarın bu işin içinden beni:37:

Evet benim aile hekimliğinde de yok.Çoğunda da yokmuş.Hatta eczanelerden bile bulmak çok zor, sipariş üstüne getiriyolarmış.
Eczanede 7 tl'ymiş sanırsam.
Alıp vurdur istersen canım çünkü tek dozun koruyuculuğu yokmuş.

ya ne bileyim işte kafama takıldı
tansiyonum hep 9/6 çıkıyo benim
belkide benim normalim bu
hiç tansiyonum yükselmedi bugüne kadar genelde düşer yani

Gebelik zehirlenmesinin en büyük belirtilerinden biri yüksek tansiyon canım.
Yükselmiyosa korkma.

Bir gün sabah ezanı okunuyor bende ne hikmetse hep o vakitte uyanıyorum..:)) Eşimde sanırım rüya görüyordu ve ben bir sağa bir sola dönüyordum ki o kollarını böle iyice açtı bir anda ben farkedemedim ve gözümün altı feci acıdı..ve feryadıma oyandı gitti buz felan getirdi ama ben ağlıyorum sinirden acıdan yarın işe nasıl gitcem millete ne dicem diye düşünüyorum.. Cildim çok hassas hemen morarır biliyorum:) Neyseki hafif kızarıkla atlattım iş yerindekilerde sordu ne oldu diye ama aa bişemi olmuş diye geçiştirmeye çalıştım:))
Valla hani çocuğu yanlarında yatırırlarya iyi ezmiyorlar öyle çoocuğu..:) Ben eşime güvenemiyorum o konuda..:)
Babasına çekmiş sanırım..
Aman sizlerde dikkat edin..
Eşimin abisi bu şekilde ölmüş.. Babası farketmemiş öle yatmış çocuk altta kalıp ölmüş..:((

oehhh :53::53: şoktayım şu an.

benim babamda futbolcuydu anneme bi iki kere tekme atmış rüyasında topa vuruyorum diye ama rahmetli abinin hikayesi acıklıymış ya :(

azoşş sana bişe yazamıyodum ne kadardır gönderiyorum gelmiyo sinir oldum anca becerdim yazmayı
mobilya konusunda doğru diyosun aldığım yerde öle dedi anca 1 aya çıkıyo kokusu dedi benim doğum sizin gibi şubat başı değil yaa taklum ondan ocak başına istedim gelsin die 1,5-2 ayım kalmış olcak doğuma şubat 25 muhtemel doğum tarihi ama ben benimkinden şüpheliyim geçte gelebilir ya çok erken gelcek dünyaya yada martı bekler kanımca valla 29 şubatta gelmesinde ne zaman isterse gelebilir

Onu hesaplamamışım bak, Şubat sonu ise doğum iyi o zaman :D Benim Şubat başı da değil sanırım hala 30 Ocak diyor doğum için :D

Bir gün sabah ezanı okunuyor bende ne hikmetse hep o vakitte uyanıyorum..:)) Eşimde sanırım rüya görüyordu ve ben bir sağa bir sola dönüyordum ki o kollarını böle iyice açtı bir anda ben farkedemedim ve gözümün altı feci acıdı..ve feryadıma oyandı gitti buz felan getirdi ama ben ağlıyorum sinirden acıdan yarın işe nasıl gitcem millete ne dicem diye düşünüyorum.. Cildim çok hassas hemen morarır biliyorum:) Neyseki hafif kızarıkla atlattım iş yerindekilerde sordu ne oldu diye ama aa bişemi olmuş diye geçiştirmeye çalıştım:))
Valla hani çocuğu yanlarında yatırırlarya iyi ezmiyorlar öyle çoocuğu..:) Ben eşime güvenemiyorum o konuda..:)
Eşimin abisi bu şekilde ölmüş.. Babası farketmemiş öle yatmış çocuk altta kalıp ölmüş..:((

Aman Allah korusun...benim alt komşumun eşide bebeğini yataktan atmış öyle rüya görmüş de alın şu poşeti diyerek atmış aşağı bebeciği:50:

Kızlar ben gidip yemek yiyeyim, görüsürük sonra çavvvvvv ,,, byeeeeeeeeeee:3::3:

Afiyet olsun tatlım :56:

Güle güle kullannnn :)

Ayyyy Allah korusun....
Ben de güvenemem eşime, çok deli yatar ve uykusu ağırdır.
Bi de tuvalete kalkayım mesela, geri gelirim bi bakarım benim yerime yatmış :26:
Her seferinde ama. Yahu uykun bu kadar ağır nasıl anlıyosun kalktığımı da hemen yerleşiyosun yerime :26:

anammmm 30 ocakta benim evlilik yıldönümüm keşke benim bebeğin dogum tarihide 30 ocak olsaydı olmadı 14 şubat yaparız :1:
Onu hesaplamamışım bak, Şubat sonu ise doğum iyi o zaman :D Benim Şubat başı da değil sanırım hala 30 Ocak diyor doğum için :D

Benim de 3 Şubat miyadı ve babamın seneyi devriyesi oluyor.
Önceleri istiyordum ama sonra topicte dediler ki gönlünce sevinemez, kutlayamazsın.
İnşallah denk gelmez diyorum şimdi.

şimdilik risk yok yani
aman inşallah olmaz da

İnşallah canım, inşallah....

üst mavi alt beyaz olanı

ama kırmızıda da gözüm kaldı

eee başka şansımız mı var sanki. kıza her renk oluyor erkeğe ı ıhh. güle güle kullan ama çok süperler.

Afiyet olsun tatlım :56:

Güle güle kullannnn :)

Ayyyy Allah korusun....
Ben de güvenemem eşime, çok deli yatar ve uykusu ağırdır.
Bi de tuvalete kalkayım mesela, geri gelirim bi bakarım benim yerime yatmış :26:
Her seferinde ama. Yahu uykun bu kadar ağır nasıl anlıyosun kalktığımı da hemen yerleşiyosun yerime :26:

benim eşin uykusu hafif allah'tan.

ya o değil de natalie portman'ın öyle bi filmini izledik geçen eşimle. emzirirken uykuya dalıyordu çocuk ölüyordu ama iç daraltıcı bi filmdi. az daha cırlıyordum. gelemiyorum öyle psikolojik filmlere ben.

Ayyy ne diyorsunnnn, ilk yazdıklarına gülerken pat diye sondakini okuyunca bi tuhaf oldum, ya insan vicdan azabından gider ya :( Allah korusun ya, yanımda kesinlikle yatırmam.

oehhh :53::53: şoktayım şu an.

benim babamda futbolcuydu anneme bi iki kere tekme atmış rüyasında topa vuruyorum diye ama rahmetli abinin hikayesi acıklıymış ya :(

Aman Allah korusun...benim alt komşumun eşide bebeğini yataktan atmış öyle rüya görmüş de alın şu poşeti diyerek atmış aşağı bebeciği:50:

Valla bende ilk duyduğumda çok şaşırmıştım ama konuyu pek irdelemedim..
Eşim babasıyla görüşmüyor zaten.. Onun canının sıkılmasını istemediğim içinde fazla kurcalamadım..

Sizler dikkat edin ne olur ne olmaz..
Ve aklınızda bulunsun bir yer minderi alın çünkü bebeiler hareketlendiğinde evde tek olduğunuzda mutfağa gidecek felan olursunuz çocuğu hemen yer minderine yatırırsınız oturma odasında..
Çünkü kuzenimi küçükken annesi çekyata bırakmış ve düşmüş beyin kanaması geçirmişti..:(
Ufacık bebek birde kanıda negatifti epey sıkıntı çektiler :(
Rabbim kimseye göstermesin..Çocuk olunca çok fazla dikkatli olmak gerekiyo..

eee başka şansımız mı var sanki. kıza her renk oluyor erkeğe ı ıhh. güle güle kullan ama çok süperler.

benim eşin uykusu hafif allah'tan.

ya o değil de natalie portman'ın öyle bi filmini izledik geçen eşimle. emzirirken uykuya dalıyordu çocuk ölüyordu ama iç daraltıcı bi filmdi. az daha cırlıyordum. gelemiyorum öyle psikolojik filmlere ben.

sağol canım
evet ya hangi magazaya baksan kız full erkek bi köşede :19:

Valla bende ilk duyduğumda çok şaşırmıştım ama konuyu pek irdelemedim..
Eşim babasıyla görüşmüyor zaten.. Onun canının sıkılmasını istemediğim içinde fazla kurcalamadım..

Sizler dikkat edin ne olur ne olmaz..
Ve aklınızda bulunsun bir yer minderi alın çünkü bebeiler hareketlendiğinde evde tek olduğunuzda mutfağa gidecek felan olursunuz çocuğu hemen yer minderine yatırırsınız oturma odasında..
Çünkü kuzenimi küçükken annesi çekyata bırakmış ve düşmüş beyin kanaması geçirmişti..:(
Ufacık bebek birde kanıda negatifti epey sıkıntı çektiler :(
Rabbim kimseye göstermesin..Çocuk olunca çok fazla dikkatli olmak gerekiyo..

aiyyyy Allah korusun ya. ben bi yemeğe gideyim. ancak yemek yiyerek atarım bu şoku üstümden.

aneam sizin kırkınız çıkcak nerdeyse ben yeni doğurcam :18:
valla nete girip nasıl doğurduğunuzu anlatmassanız küserim size
korkuyorum ben teselli verin bana azoşşş hepiniz hemen hemen aynı zamanda doğurcanız sona kalan aslı,özge ben olcaz heralde :31:

Back
X