2012 Şubat Anneleri

ayy ne olduğunu bilmiyorum ama cevizli tarçın dünyasınından canım nasıl çekti hemide öğle yemeğinin üstüne pekte güzel olurdu tarifi nasıl acep azelya??

merhabalar hamişler.ben 5,5 aylık hamileyim.sabah 2- öğlen 2- akşam 2 olmak üzere 6 adet tansiyon ilacı alfamet kullanıyorum.bebepime bir zararı olurmu diyede çok korkuyorum.birde diyorum zararlı olsa doktor yazarmıydı diyorum.günde üçe düşürüyüm diyorum bu defada tansiyonum iyce yükselirse daha tehlikeli. çok tedirginim.inş. bebeğime bir zararı olmaz.sizlerdende alfamet içen varmı

Cevizli Tarçın rüyası Adına gurban olduğum.

ı ıhhh içine tarçın katmışın ilgimi çekmedi. ben de şimdi bi kaçamak yapıp eti browni intense yedim.

ama valla suçum yok bak. yemeğimi gayet hafif yedim. çorba, biraz büyükcene bi köfteye sarılmış patlıcan. (istim kebabı) o kadan...

çantamdaki elmayı yıyecektim ki bi baktım intense bana bakıyor. unutmazdım öyle şeyleri ama unutmuşum nasıl olduysa. :)))

kızlar ben çok açıktım eve çıkcam kendinize ii bakın bugün ciciş koltuklarım gelcek onları bekledim gelmediler halen bari çıkıyım yemeğimi yiyimde ...

hihhhh kıyamam sana ben hadi git doyur kendinide oğlunuda çabıkkkkkk..afiyet olsun canım

ayy ne olduğunu bilmiyorum ama cevizli tarçın dünyasınından canım nasıl çekti hemide öğle yemeğinin üstüne pekte güzel olurdu tarifi nasıl acep azelya??

Ay canın çekmeyecek gibi değil ki...

Şimdi 4 yumurtayı 1 su bardağı şekerle çırp, içine 1 su bardağı zeytinyağı ve 1 su bardağı galeta unu ekle, kabartma tozu ve 1 paket vanilyayı da ekle iyice çırp..Kek hamuru gibi oluyor, onu borcama dök fırına at pişsin..
O pişerken şerbetini hazırlıcan 1 su bardağı soğuk su ile 1 su bardağı şekeri karıştırıyorsun...Şerbet soğuk olacak..
Pişen hamurun üstüne cossssss diye döküvercen, çekiyor şerbeti...

Üzerine dövülmüş cevizi serpiştir bolca...

En üste de kremamız var o da şöyle;

1 minik tencereye 1 lt. süt, 1 su bardağı şeker, 1 paket vanilya, 1 su bardağı mısır nişastası koy hepsini orta ateşte pişir muhallebi kıvamına gelene kadar...
Geldikten sonra 1 paket krem şantiyi toz şeklinde ekle bu karışıma ve mikserle yedir, ceviz döktüğümüz galeta unlu tatlımızın üzerine güzelce yay, ohhhh misss...En üste de keyfe göre tarçın

İçine katmadım kız, üzerine ekiliyor, istersen ekme yani Ohhh afiyet olsun ben birazdan yicem, ne kadan geç yersem o kadan geç acıkırım

pop kekin GUO su çıktı şiddetle tavsiye ederim:)))))slogan gibi oldu

Yemeğimi yedim arkasından da yürüyüşümü yaptım geldim kızlar.
Oh çok rahatlamış hissediyorum kendimi. Hem ne zamandır ertelediğim şu yürüyüşü yapmış olmanın manevi huzuru hem de fiziksel bi rahatlama.
Oh ya :)

Tatlım öncelikle Allah sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip etsin
Tansiyon ilacının zararı yok diye biliyorum. Ben de 17. haftama kadar tansiyonum hep yüksek seyrettiği için kardiyolog muayenesinden geçtim.
Eko, ekg çektirdim ve de holter takibi yaptırdım.İlaca gerek yok dediler ama eğer olsaydı başlanacaktı.
Gebeler tansiyon ilacı kullanıyor.

aha bennebileyim gelmiş, tam tarifimin üstüne, şimdi saçma bulacak mesajımı tüh..

nıhahah ahah hahha ohhh..

ohh ne güzel... :)

bana bakın yazmam gereken 44 adet faturam var ben yokken sakin olun. gülün geçin. gerçi ben arada bakarım. adım burda ama kendim faturaların arasında olacağım. siyuuu. az sonra görüşmek üzere. unutmayın sakinn...

artık bu mesajı da saçma yazılar kategorisinde zirveye koyarsınız diye umuyorum sayın bennebileyim hanfendüü...

Son düzenleme:

Kendini komık sanan sanal ahmaklar toplulugu ...Bence sız kendınıze gülün kac yasında kadınların muhabbetlere de bak sen ..Hiçbirşeyde cevap wermeyıp de tartısınca cevap wermek de ne oluyor..Boş boş konusmanıza dewam edın,benden bahsetmeyın sanal özürlüler...Zaten anlamamıs beyın kapasıtenız yetmemıs konusmayın fazla!!!

tarifi yazdım sağolasın c.tesi akşamı deneyecem mutlaka hatta gelene bayramda baklava yerine sütlü tatlı ikram edeyim çok daha hafif ve mantıklı....demi azoş

tarifi yazdım sağolasın c.tesi akşamı deneyecem mutlaka hatta gelene bayramda baklava yerine sütlü tatlı ikram edeyim çok daha hafif ve mantıklı....demi azoş

Canım kesinlikle harika bu, bi kere eşimin işyerindekilere yapmıştım, 3tür istiyorlar her ay bi borcam gidiyor yani Hem hafif hem de harika.

sende haklısın :)))

Ovvvvv ağzımda canlandırdım tadını valla
Çok güzeldir onun alt keki heeeee, şerbetli şerbetli böyle oh misssssss
Kendine ayırmadın mı hiç ama :26:

bana pijama al misal.

Alıyım babuş ayıpettin ya.
Can gurban yevrım, grubuz biz

Ayyyy güle güle giyyyyysinnn yavruş :))))
Tarzını yidiğim

Canım kesinlikle harika bu, bi kere eşimin işyerindekilere yapmıştım, 3tür istiyorlar her ay bi borcam gidiyor yani Hem hafif hem de harika.

ozaman bu bayramda bu tatlıyı yiyecek gelen misafirlerim gaza geldim iyice heryerde baklava vs ağır tatlı iştah kaçıyor bir zaman sonra iyi fikir kesin uygulayacam ellerine sağlık canımcım

Sağol kuzu Ahhh ayırmam mı bi parça yidim Ama yetmedi tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…