- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #37.741
ozaman bu bayramda bu tatlıyı yiyecek gelen misafirlerim gaza geldim iyice heryerde baklava vs ağır tatlı iştah kaçıyor bir zaman sonra iyi fikir kesin uygulayacam ellerine sağlık canımcım
Canım kesinlikle harika bu, bi kere eşimin işyerindekilere yapmıştım, 3tür istiyorlar her ay bi borcam gidiyor yaniHem hafif hem de harika.
Bende yapcam bunu çok güzel geldi tariften bağa bu
Yap canım yap, ama çok yeme emi içinde şeker baya var
Hakaret gelmiş yalnız.Ayıp ya.
Özürlü filan...Bunu yakıştıramadım.
Özürlü tanımlamasını hakaretlerinize alet etmeyiniz!
Ayıbı geçtim günahtır!
merhabalar hamişler.ben 5,5 aylık hamileyim.sabah 2- öğlen 2- akşam 2 olmak üzere 6 adet tansiyon ilacı alfamet kullanıyorum.bebepime bir zararı olurmu diyede çok korkuyorum.birde diyorum zararlı olsa doktor yazarmıydı diyorum.günde üçe düşürüyüm diyorum bu defada tansiyonum iyce yükselirse daha tehlikeli. çok tedirginim.inş. Bebeğime bir zararı olmaz.sizlerdende alfamet içen varmı
Ayıbı geçtim günahtır!
SİZE ŞİDDETLE haşhaş tatlısını öneriyorum. evet evet nerden aklıma geldi bilmem ama canım acayip çekti.
Yeniden Yönlendirme Bildirimi
anam işte bu.
Ayıbı geçtim günahtır!
Haşhaş fena bağımlılık yapıyor ama söyliyim
tatlım anlamadım kim , ne yazmış.
yok kız ben çok yedim bişi olmadı :))) yengeme söyliyim de yapsıun ya o süper yapar bunu. üstün de böğürtlen sosu döker ki mis mis...
Sağol tatlım şimdiden afiyet bal şeker olsun
tatlım anlamadım kim , ne yazmış.
canım ben alıyorum sabah akşam merak etme bi sakıncası olmuyormuş .ben araştırdım çok .yüksek tansiyon hem bebeğin gelişimini etkiliyor hemde preeklemsi(gebelik zehirlenmesini ) tetikliyor muş buda bebekte gelişme geriliği yaptığından (damarlarda daralmaya sebeb) vaktinden erken alınmasına sebeb alıyor alfamet gebelikte çok kullanılan ve preeklemsiyi önlüyormuş içini ferah tut 16 haftadan itibaren kullanıyorum şu anda 24 üm canım sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah
evet tatlım cogumuz aynı durumdayız.. derya buarda sen sabirla bebegini bekleyenler topigine gelen derya mıydın? yani degilsende ne fark eder hepümüz arkadasukkkk canımmm..
hee orada uğruyodum,sonra bulamadım o topiği,diğerini de öyle yarım kaldı işte
Of kızlar yaa konuşulan şeylere bak ayıp ya neyse
bişey sorcam size şimdi bu şeker olayı varya peki yağsız tuzsuz patlamış mısır yesem yükseltirmiki acep valla tatlıdan daha çok canım istiyor yyesem azcık ne olurki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?