2012 Şubat Anneleri

herkeze merhaba arkadaşlar inşallah hepiniz ıyısınızdır.bende buraya tamda bu konuyla ılgılı bişeyler sormak için girmiştim :)hastane çantamız.arkadaşlar bırde benım paylaşmak istediğim birşey daha var.bana ıkı kez şeker yüklemesi yapıldı.ılkınde doktor yalnış saatte çağırmıştı 20 dk gecikme olmuştu sonucum 96 çıktı.ıkı hafta sonra tekrar yapıldı bunun sonucuda 78 çıktı.sonucu eşim öğrendiği için doktora sorma fırsatım olmadı neden bu kadar farklı sonuçlar çıktı aradakı 20 dk mı bunun nedenı acaba.:44:

Kızlar süt pompası alcakmısınız? Ben hafta sonu baktım aventinki manuel 130 YTL elektrikli 400 YTL dediler. Kullanışlı ve önemli bişeymi bilemedim..

Süt pompası işe başlayınca alıcam ben, ilk zamanlar evdeyim lazım olur mu bilemedim..Bende manuel var ama onu tavsiye etmiyorlar, sağması felan yorucu oluyormuş.

ya bu netteki listelerden di mi...burda bi sürü şey var yaa hepsi mi lazım olucak bunların??topu topu 1 gün kalmıycakmıyız 2-3 geçelik 2-3 sütyen ana kucağı ne biliyim gereksiz değil mi sizce...

Normal doğumda 1 gün ama sezeryan 2-3 gün...
Hepsi tabiki lazım olmaz, hatta ev yakın ise getirilebilir bile sonradan ihtiyaç duyulan şeyler..Ama anakucağı sanırım bebeği eve götürürken taşımak için lazım

1 pijama ve 1 gecelik dedim.Bir de üzerlerine giymeye sabahlık..
Doğum yapacağım hastanedeki hemşireye sordum hangisi daha rahat diye; Bizim için farketmez ikisi de tercih ediliyor dedi..
Kıza da bravo yani, ama gerçekten emzirmek daha çabuk kilo verilmesinde oldukça etkili.

kızlar bana denk geldi uyguna 2 tane gecelik aldım düğmeli tanesi 5 liradan iş yerim tahtakaleye yakın da toptancılardan aldım...denedim rahat emzirebilirm düğmeli falan

süper fiyat güle güle kullan. Bende haftasonu senfoniden 65 YTL ye takım aldım, ucuz aldım diye seviniyordum:)))))) Lohusa pijamaları pahalı yaww. Bir tane çok beğendim 129 YTL dedi, çok şıktı. Alıp lamakta kararsızım..

allah kolaylık versin senin hazırlıklar 2 kat tabi...:) şu listedeki ped bildiğimiz ped diymi?

tatlım görmemişim o yazdığını kusura bakma...

annelik böyle birşey olsa gerek :))

hiç güleceğim yoktubiliyormusun bende de var o kaygılar kafada kurmalar,bikere eşime hiç güvenmiyorum,benim bebeğime bakacak kimse yok istanbulda akrabam yok eşiminkiler anadolu yakasında hayır yok yani onlardan... neyse eşime diyorm ki benim bi yere gitmem gerekse bebeğim ne olacak kimseye bırakamam..diyor ki ben izin alır bakarım..ama yok ben sana nasıl bırakayım diyorum beni dövecekmiş gibi bakıyorbebeğimiz olduğunda böyle oturma böyle konuşma bunu yeme vs. gibi cümleler kuruyorum..Allah'ım bana sabır ver diyor sadece

Eki Görüntüle 282940

Eki Görüntüle 282941

ayyyyyyyyyyyyy inanmıyorummmm alıcam almalıyım şirinlerrr

merhaba arkadaşlar ben de çok sık yazamıyorum kusura bakmayın.
ben de bayıldım o şirinlere pembesinden alt üst aldım kızıma. kızıma aldığım ilk ciciler bunlar. bir tane daha kızım olduğundan ve ondan bi sürü kıyafet kaldığından pek birşey amayı da düşünmüyorum zaten. ama bunlara içim gitti ben de aldım gitti.
bu arada bacak kasılması için ayak ucunu yukarı doğru tutup bacağınızı uzatın yazmıştınız ya. bu gece tam kasılmıştı ki öle yaptım acayip rahatladım. çok sağolun...

ciddimisin ya ben hiç bu tarafını düşünmemiştim ... her duruma hazırlıklı olup almak lazım o zaman...

Amin canım inşallah senin de hakkında hayırlısı olsun..Peki cumadan sonra evden girecek misin?

Evimde internet var cnm girerim ama memlekette annemlerde yok internet..
Memlekette kaldığım sürece giremeyebilirim.. Hem bütün akrabalarım orda gezmekten pek fırsatta bulamayabilirim..
Birde hiç alışveriş yapmadım daha bebiş için onun içinde bol bol gezerim..
Yinede ara ara internet bulduğum yerden yazarım size.. Kayınvalidemlerde var sanırım :S

sen de mi işi bırakıyorsun, yoksa izin mi alıyorsun?

Canım ben işten ayrılıyorum ama fiilen.. Müdürüm sigortanı devam ettirelim doğum iznine ayrıl dedi ama onuda ben kabul etmedim..
Benim diplomamıda kullanıyorlar işten ayrılınca cuzi bir miktar onu vercekler bana.. Tabi şuan için bu böyle birini bulurlarsada kısmet ne diyelim..Ama ben kafama koymuştum zaten.. Çocuğumu 1 - 2 yaşına getirene kadar çalışmıcam diye..Burda baktıracak kimsemde yok hem.. Tabiki kısmet zamanın ne gösterceği belli olmaz..
Çok güzel bir iş fırsatı geçer elime.. Eşimin tayini felan çıkar hayatın ne gösterceği belli değil..

kızlar peki sizin de göğüslerinizde uclarına doğru bi acı sanki damarlardan bişey geçiyormuş gibi hisler oluyor mu? süt mü doluyormuş ne göğüslere ben sorduğumda öyle diyorlar çok acıyor

ya o'nu bende duydum. yerleri silerken eğil de sil demişti bi tanıdık. doğum yaklaştığında çok yardımı oluyormuş.

alıntı yapmıştım ama tam o sırada KK'dan arkadaşım burcuözge'yle telefonda konuşmaya başlayınca ve bayağı da uzun konuşunca dönünce gökçe'nin gönderildiğini gördüm (bu arada şaşkınlıktan kurduğum cümle de bişeye benzemedi)

tam olarak sebebini bilen var mı ben telefonda konuşurken kaçırdım galiba

Yok yawwww şekerim düşsün diye yürüyorum.
Kilo almadım ki zaten öyle aman aman...

he yürüşünce şeker mi düşüyor pardon ya bilemedim :26:

selam arkadaşlar ben daha yeniyim ama desteğinize ihtiyacım var çünkü korkuyorum subat 2012 de doğumum siz ne hissediyosunuz arkadaşlar yoksa bi tek ben mi böyleyim :18:

biz de korkuyoruz :18:

güle güle kullanmak nasip olsun inşallah

azoş 32.hafta raporundan sonra çalışacakmısın ?
bblau sana da gelsin aynı soru :)

ben çalışcam kısmetse

güzel çıkmış galiba 140 ve üstü kötü yorumlanıyor

gözünaydın nasıl pasta yaptın

pedler niye 7 canım merak ettim?

annelik

Bende aynı durumdayım bakacak kimsem yok ve çocuğumun 1-2 yaşına kadar ben büyütmek istiyorm doğum iznim bitince ücretsiz izne ayrılcam sanırım

Valla niye 7, gönül 10 koymak istedi ama denedim çantama sığmadı
Bu arada burcuözge doğurdu mu? En son hamile haberini okumuştum.

kızlar ankaradaki hatunlara bişey sorcamm..bayındır yada medicana international hastanesinde önerebileceğiniz doktor warmıı?

ankara bayındırda doktor bilmiyorum ama benim annem işbankası personeli.
bayındır da işbankasının.
gerek istanbuldaki hastanelerini, gerek ankaradakini anlata anlata bitiremiyor annem...

Arkadaşlar bebişler alınana kıyafetleri görüyorum çok güzeller ama sizlere nacizane bi önerim olcak. Ben kimyacıyım ve bebekler yada çoçuklar için hazırlanmış kıyafetlerden baskılı olnalrdan kaçının. İnanın onlada öyle kimyasal boyalar varki hepsi kanserojen. Varsın baskısız olsun.. Bu sadece bir öneri..

evet sporla çok güzel düşüyor....diyetten daha etkili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…