- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #37.881
Kusura bakma canım, yanlış yorumladım ben gülen smileyi gördüğüm için.
Şaşırma için başka var ben onu kullanıyorum, şunu
O yüzden sordum zaten, yanlış yorumladığımı hissettiğim için....
Tadım kaçtı ama bu işe...
Herkes zevk alıyordu gökçenin muhabbetinden de tarzından da...
oleyyy saoll canım darısı hepiimizin başına ozaman bunun şerefine ben bi pişmaniye yerim artık burada pişmaniye ismini okudukça canım isteyip duruyodu
canım geçmiş olsun.Acaba bu hissettiğin mide ağrısı olabilir mi ? benim de midem çok ağrıyor.O da sırtıma vuruyor
ben hazırlamadım ama hazırlayacağım bu ay ii değil dediler herşey dediler daha bebeğime hiçbişey almadım milletn şimdiden aldığı hediyeler var ama azelya herşeyi hazırladı diye biliyorm bir de şubat annelerinin bebeklerine aldıkları diye link paylaşmışlardı orada da çok güzel şeyler var
inş.canım
biliyorlar mı işi bırakacağını
bende rapordan sonra çalışmayayım riske atmayayım diyorum
bakalım kısmet
hep şafak aralık diyorum kendi kendime
gayet ıı canm benmde 82 115 dı dr ıı dedı
Güzel çıkmış sonuçların güzelim gözün aydın. Açlık şekeri için 100-110, 50 mg yükleme ilk saat için de doktoruna göre 120-140 arası istiyorlar. Ben de pazartesi yaptırdım 135 çıktı, dktorum herşey yolunda iyi değerlerin keyfine bak dedi.
Küçük görümcemin 157 çıkınca doktoru 100 mglık istemişti ekrardan. Allahtan o temiz çıktı.
Bence de haketmedi, orasında hemfikiriz...Ama bu tepki doğru olur mu? Toptan forumdan ayrılmak?
peki kızlar bişey daha sorucam,siz doğum için hastane çantanızı hazırladınız mı??hazırlayanınız varsaa neler koydunz??
tabiki öle diyorum ya psikolojim normale odaklı ama terslik olursa kordon dolanması yada sancımın gelmemesi gibi çatı darlığı filan gibi durunlarda elimiz mahkum rabbim yinede zorda koymasın ben kesilmek istemiyorum:18:
ANNE İÇİN
1- Gecelik (2-3 takım)
2- Sabahlık
3- Çorap
4- Terlik
5- İç çamaşırı
6- Temizlik ürünü (diş fırçası,diş macunu,sabun, havlu,tarak,toka,deodorant,kolanya)
7- Ped
8- Emzirme sütyeni (2 adet)
9- Hırka yada şal
10- Göğüs pedi
11- Göğüs kremi
12- Kirli çamaşır torbası
BEBEK İÇİN
1- 1 paket küçük boy çocuk bezi
2- Islak mendil
3- Zıbın (3 adet)
4- Uzun kollu bacaklı body tulum veya pijama
5- Şapka (2 adet)
6- Patik çorap
7- Eldiven
8- Yelek hırka
9- Battaniye
10- Yumuşak havlu
11- Mama önlüğü
12- Ağız mendili
13- Küçük yastık
14- Ana kucağı
kamera fotoğraf makinası,telefon şarjı
Saolun kızlar cvplarınız için valla içim rahatladı :) yaa adengökçe ye baktım ne olmus diye.Kız bişey dememiş ki neden iptal ettiler üyeliğini.Hayret bişey gerçekten yaaa.kızlar toptan forumdan ayrılmamızın bi anlamı olacağını sanmıyorum.Ama herkes yöneticiye mesaj atabilir.Bu haksızlık gerçekten.
Azelya sen de mi çalışmayacaksın doğumdan sonra?? benim de hala kafam çok karısık .Bir yanım çalış diyor diğer yanım çocuguna bak diyor.Bİr türlü karar veremedim
Saolun kızlar cvplarınız için valla içim rahatladı :) yaa adengökçe ye baktım ne olmus diye.Kız bişey dememiş ki neden iptal ettiler üyeliğini.Hayret bişey gerçekten yaaa.kızlar toptan forumdan ayrılmamızın bi anlamı olacağını sanmıyorum.Ama herkes yöneticiye mesaj atabilir.Bu haksızlık gerçekten.
Azelya sen de mi çalışmayacaksın doğumdan sonra?? benim de hala kafam çok karısık .Bir yanım çalış diyor diğer yanım çocuguna bak diyor.Bİr türlü karar veremedim
Ben hazırlamadım ama içine koyacaklarım hazır..
Kendim için;
1 pijama takım, 1 gecelik, 1 sabahlık
3-4 adet temiz iç çamaşırı
2 adet çorap
Lohusa tacı :)
Hijyenik ped 7 adet
Hasta ya da mesane bezi 7 adet
Fotoğraf makinası
Birkaç ufak makyaj malzemesi, ayna
Göğüs ucu kremi ve göğüs pedi
Bebek için;
1 hastane çıkışı seti
2 adet başka tulum şapkası eldiveni dahil
10 adet bebek bezi
Emzik
Biberon (ya emmezse diye)
Zıbın 2 adet
taşımak için port bebe
battaniyesi
Aklıma gelenler şu an için bunlar.
Allah gönlümüze göre versin canım.
ya bu netteki listelerden di mi...burda bi sürü şey var yaa hepsi mi lazım olucak bunların??topu topu 1 gün kalmıycakmıyız 2-3 geçelik 2-3 sütyen ana kucağı ne biliyim gereksiz değil mi sizce...
Kızlar süt pompası alcakmısınız? Ben hafta sonu baktım aventinki manuel 130 YTL elektrikli 400 YTL dediler. Kullanışlı ve önemli bişeymi bilemedim..
valla azoş artık ben anlamıyorum hçbişi bunu yapanda yaptıranda belli ama sorunun köküne bakılmadan böyle olmasıda içler acısı bende çok kırgınım amaçları dağıtmak bu topiği komple kapatsınlar tam olsun bariBence de haketmedi, orasında hemfikiriz...Ama bu tepki doğru olur mu? Toptan forumdan ayrılmak?
Ben hazırlamadım ama içine koyacaklarım hazır..
Kendim için;
1 pijama takım, 1 gecelik, 1 sabahlık
3-4 adet temiz iç çamaşırı
2 adet çorap
Lohusa tacı :)
Hijyenik ped 7 adet
Hasta ya da mesane bezi 7 adet
Fotoğraf makinası
Birkaç ufak makyaj malzemesi, ayna
Göğüs ucu kremi ve göğüs pedi
Bebek için;
1 hastane çıkışı seti
2 adet başka tulum şapkası eldiveni dahil
10 adet bebek bezi
Emzik
Biberon (ya emmezse diye)
Zıbın 2 adet
taşımak için port bebe
battaniyesi
Aklıma gelenler şu an için bunlar.
Allah gönlümüze göre versin canım.
ben hazırlamadım ama hazırlayacağım bu ay ii değil dediler herşey dediler daha bebeğime hiçbişey almadım milletn şimdiden aldığı hediyeler var ama azelya herşeyi hazırladı diye biliyorm bir de şubat annelerinin bebeklerine aldıkları diye link paylaşmışlardı orada da çok güzel şeyler var
Tavşan dağa küsmüş mü olur?
Anladım cnm hakkında hayırlısı olsun bakalım..
Benimde bu cuma son kısmetse..
..
Anladım cnm hakkında hayırlısı olsun bakalım..
Benimde bu cuma son kısmetse..
Gözün aydın tatlım..
Hayırlısı ile ayrıntılıyıda atlatırsın inşallah..
ya bu netteki listelerden di mi...burda bi sürü şey var yaa hepsi mi lazım olucak bunların??topu topu 1 gün kalmıycakmıyız 2-3 geçelik 2-3 sütyen ana kucağı ne biliyim gereksiz değil mi sizce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?