- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #37.861
selam kızlarrr :)) ben geldim .kaç gündür geçmişi okuyacağım diye sohbeti bi türlü yakalayamıyordum .Bu kez direk ortadan gireyim dedimumarım hepiniz iyisinizdir.dünden beri bi değişiklik var mı? ben bugun seker sonuclarımı aldım yarın dr. göstericem ama size de bi sorayım açlık kan şekeri 83 mg. 1.saat kan şekeri 116 mg gözüküyo.Sizce nasıl ??
bende normal doğumdan sonra sütü hemen geliyormuş annenin diye duydum sezeryanda vücut doğumu algılamadığından süt geç geliyormuş
Ben geldim. Şeker yüklememi de yaptırdım kurtuldum. Güzel de çıktı. Bunun şerefine akşamına güzel bir pasta yaptım.
Babaannemiz de geldi. Bana yemekler yaptı. Torununa alışverişe çıktı. Ayrıntılı ultraonumu yaptırıp oğluşumun yakışıklı yüzünü görebilseydim, keyfim tam yerin gelecekti.
ne kadar zamandır çalışıyordun tazminatını verecekler mi
evet erkekler öyleymiş ama benimki kız:)zaten korkuyorum bişey olucak diye bizimki de sağolsun hiç yerinde durmuyo çok hareketli:)
selam kızlarrr :)) ben geldim .kaç gündür geçmişi okuyacağım diye sohbeti bi türlü yakalayamıyordum .Bu kez direk ortadan gireyim dedimumarım hepiniz iyisinizdir.dünden beri bi değişiklik var mı? ben bugun seker sonuclarımı aldım yarın dr. göstericem ama size de bi sorayım açlık kan şekeri 83 mg. 1.saat kan şekeri 116 mg gözüküyo.Sizce nasıl ??
YaaaaOlmaz öyle şey, buraya girmezseniz aralıkta eve geçince msnde yakalarım sizi.
saçmalama ya buraya birbirimiz için giriyoruz
muhabbet sohbet vakit geçsin diye
hem daha yapacağımız çok iş var
yarım kalan süsleme konularımız hiç biryere gidemezsin
canım o bünye meselesi
sezeryanla hemen gelen de var gelmeyende
normalde de aynı şekilde
geçen hafta arkadaşım doğum yaptı sütü gelmedi mesela
gözün aydın canım
Canım tabiki ben de normal istiyorum ama Dünya hali hazırlıklı olmak gerek, şimdi Allah korusun bi terslik olsa sezeryana alınsak ne yapıcaz? Onun için diyorum ikisine de hazır olmak gerek.
Memnunum canım ama ben 4-5 ay bebeğimle olmak istiyorum..O kadar izni de burdan alamam..Bir de unutmadan azcıcık bi ücret sıkıntımız var.
selam canım en iyisini yapmışsın
ben hiç anlamam ama yorumlarda gördüğüm kadarıyla şekerin normal
hadi gözün aydın :))
bu sırt ağrısı beni öldürecek
Gökçe bunu haketmedi bence
Bilmiyorum.....
peki kızlar bişey daha sorucam,siz doğum için hastane çantanızı hazırladınız mı??hazırlayanınız varsaa neler koydunz??
Bence de haketmedi, orasında hemfikiriz...Ama bu tepki doğru olur mu? Toptan forumdan ayrılmak?
Memnunum canım ama ben 4-5 ay bebeğimle olmak istiyorum..O kadar izni de burdan alamam..Bir de unutmadan azcıcık bi ücret sıkıntımız var.
Ben geldim. Şeker yüklememi de yaptırdım kurtuldum. Güzel de çıktı. Bunun şerefine akşamına güzel bir pasta yaptım.
Babaannemiz de geldi. Bana yemekler yaptı. Torununa alışverişe çıktı. Ayrıntılı ultraonumu yaptırıp oğluşumun yakışıklı yüzünü görebilseydim, keyfim tam yerin gelecekti.
Maalesef sigortasız çalışıyorum
Allah bağışlasın canım, kucağında görmeyi nasip etsin
Bence de haketmedi, orasında hemfikiriz...Ama bu tepki doğru olur mu? Toptan forumdan ayrılmak?
oleyyy saoll canım darısı hepiimizin başına ozaman bunun şerefine ben bi pişmaniye yerim artık burada pişmaniye ismini okudukça canım isteyip duruyodu
canım geçmiş olsun.Acaba bu hissettiğin mide ağrısı olabilir mi ? benim de midem çok ağrıyor.O da sırtıma vuruyor
peki kızlar bişey daha sorucam,siz doğum için hastane çantanızı hazırladınız mı??hazırlayanınız varsaa neler koydunz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?