- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #38.621
günaydınn kızlarrr. ne kötü bombos topik.. azelya ve bblau üyeliklerini kendi sildirmiş. o nedenle sanırım dönmeyecekler
herkesin bayramııı mübarekk olsun simdidennnkızcagızım tekmelemiyorr artıkk geriniyo galiba.. ittiriyo ittiriyo karnım ilerliyo ilerliyoo sonra bırakıyo:26: dünn cok feci tansiyonum düstü yine.. yanımda annem olmasa yere yapısırdımm.. cok kötüydü ensemde bi agrıı mide bulantısı,bas dönmesi.. görüntü tamamen gitti sonra:26::26: nefes alamıyorum sandım gögsüme bişi oturdu resmen.. istifra etsem rahatlıcak gibiydim ama onu da yapamadım.. bi daha yalnız bi yere gitmem cok sık olmaya basladı:26:
Gunaydın ecrın.
Evet, kımsecıkler yok ne yazık kı ):
Bende calısıyorum esneyerek.
Oyle uykum var kı!
Aksam da yolculuk var, Bursa'ya.
Gecmıs olsun sana da.
Demek kı gercekten yalnız basına cıkmamalısın dısarı.
bblau ve Azelya ayrılmak ıstedıyse, saygı duymaktan baska yapacak bırsye yok.
Belkı bır gun tekrar donerler.
az önce kahvaltıdan sonra ben de aynen böyle oldum canım. çok geçmiş olsun. dikkat etmek lazım gerçekten. uzanmasam düşerdim ben de. artık zor zamanlara giriyoruz galiba... son 3 ayı da sağ salim atlatırız inşallah
zeynep0146
zerdal
ege_m
banuesra
neseliKız
mrv091010
kelebek1978
cerenim
tansell
sevgikelebegi
melekbade
zuhale
hatice_84
Nazome
karats
soguknevale
umut33
adese 15
busra_17
hayatisigii
herseyimsin12022011
oyelken
kizlar cinsiyet ler bellimi lutfen bildirin listexe ekliyim simdiden tesekkurlerrrrr
zeynep0146
zerdal
ege_m
banuesra
neseliKız
mrv091010
kelebek1978
cerenim
tansell
sevgikelebegi
melekbade
zuhale
hatice_84
Nazome
karats
soguknevale
umut33
adese 15
busra_17
hayatisigii
herseyimsin12022011
oyelken
kizlar cinsiyet ler bellimi lutfen bildirin listexe ekliyim simdiden tesekkurlerrrrr
yani 2 kişi kendi istemiş.. gökce de kendi istediyse biri geri dönebilir ama hangisi bilmiyorum :26: öyle bekleyelim bakalım belki özleyip geri dönerleray ne güzell bende bi yere gidebilsem ne mutlu olurum benim yerime de gezin sagol cnmm benimm
cinsiyet erkek isimde henüz karar veremedik ama sağında yada solunda bi efe olacak
Insallah canım.
Aılemı gormedım gecen bayramdan berı canım.
Ozledım.
Zaten hepı topu 3 gun.
Bayramın 4. gunu calısacagım
Cok pardon, ben senı gırmıyor foruma dıye belırttım.
Fark etmedım demek kı
zeynep0146
zerdal
ege_m
banuesra
neseliKız
mrv091010
kelebek1978
cerenim
tansell
sevgikelebegi
melekbade
zuhale
hatice_84
Nazome
karats
soguknevale
umut33
adese 15
busra_17
hayatisigii
herseyimsin12022011
oyelken
doğumda giymek için gecelik ve pijama takımlarınızı aldınızmı?bende relax mode internet sitesinden beğendim.ama daha önceki forumlarda bedenlerinin çok büyük olduğu yazıyor.kaç beden alacağımı bilemedim.hamile kalmadan önce 52 kiloydum.şu an 62 kiloyum.siz kaç badan aldınız?
selam kızlar..nasılsınız..yine kimsecikler yok..bende evde söylemesi ayıp halka tatlısı yapıyorum inş güzel olur..soğumasını bekliyorum şelbetin sonra kızartıcam..inş güzel olur yaa...elefera güle güle git cnm....allah hayırlısıyla kavuşmanı nasip etsin..sen yine iyisin benim eşimin bayram izni bigün..off off..kızlar bu arada bilen bilir..yerime işe konulan muhasebeci salak kız..ağlıyormuş sinirden...beceremiyormuş hiç bişeyi..ahımı aldıya..daha mutlu olurmu bilmem..allaha havale ettim ben...
aslında haklısın.eski forumlarda 76 kilodaki arkadaşlar m bedenin tam olduğunu yazmışlar.bende o yüzden karar veremedim.
merhaba kızlar,merhaba gurbetgüzeli hoşgeldin
ben pek yazmıyorum ama günlük okuyorum mutlaka.
benim bebişim erkek,adı da KEREM olacak Allah nasip ederse...
herkes iyidir umarım,çok az kaldı bebişlere kavuşmamıza
kaçtır söylüyorum ben ama hala listeye eklenemedim ne yapmam lazım listeye girmek için torpil falan mı gerekiyo anlamadımki
aslında haklısın.eski forumlarda 76 kilodaki arkadaşlar m bedenin tam olduğunu yazmışlar.bende o yüzden karar veremedim.
gurbetgüzeli ne özelden mesaj atman gerekiyor, pek sık foruma girmediği için görmemiş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?