2012 Şubat Anneleri

az önce kahvaltıdan sonra ben de aynen böyle oldum canım. çok geçmiş olsun. dikkat etmek lazım gerçekten. uzanmasam düşerdim ben de. artık zor zamanlara giriyoruz galiba... son 3 ayı da sağ salim atlatırız inşallah

yani 2 kişi kendi istemiş.. gökce de kendi istediyse biri geri dönebilir ama hangisi bilmiyorum :26: öyle bekleyelim bakalım belki özleyip geri dönerler ay ne güzell bende bi yere gidebilsem ne mutlu olurum benim yerime de gezin sagol cnmm benimm

yaa kötüsüde olcagını anlıyorumm ama bişi yapamıyorumm.. cünkü gögsüme bişi oturur gibi oluyo önce.. tam da bebek kıyafetlerine bakıyodumm.. reyona tutundum dinleneyim diye. ama gecmiyo artarakk geliyo.. ayy sonrasıı kabus gibi kardesim yazık koca markette sandalyeyi nerden bulcakk gitmiişş kasap reyonunun arkasına girmiş adamın sandalyesini kapmıs.. tam cıkarken adam seslenmiş nereye diye. ablam hamile bası dönüyo demiş. adam da al götür hemen demiş.. annem bişi soruyoo ay sesini duyamadım bi yerden sonra.. esim de cok gezdin ondan diyo.. tööbe ya didim gecen hafta da evin kapısının önünde oldu bi anda.. cakılıvercem bigün kesin.. dr da bacagını yukarı kaldır uzan dedi bana.. sokakta nasıl bacagımı yukarı kaldırıp yatıcam acaba insallah cnmm yaa gittikce zorlasıyo haketten

cinsiyet erkek isimde henüz karar veremedik ama sağında yada solunda bi efe olacak

uzuunn bi ara sonrasında yeniden merhaba
benim miniş kız listeye ekleyebilirsiniz :)

Insallah canım.

Aılemı gormedım gecen bayramdan berı canım.
Ozledım.
Zaten hepı topu 3 gun.
Bayramın 4. gunu calısacagım

cinsiyet erkek isimde henüz karar veremedik ama sağında yada solunda bi efe olacak

Cok pardon, ben senı gırmıyor foruma dıye belırttım.
Fark etmedım demek kı

ayyy sinir oluyorum söyle sirketlere magazalar haric.. cünkü her nedense insanlar bayram seyran magazaya geliyor alısverise.. yapcak işleri yok sanki bayram günü zengin olcaklarr o bigünüde yemiyiver izinli yap ne olcak dimi iyi yolculuklar sana anneciginle hasrett gider bol boll

merhaba kızlar,merhaba gurbetgüzeli hoşgeldin
ben pek yazmıyorum ama günlük okuyorum mutlaka.
benim bebişim erkek,adı da KEREM olacak Allah nasip ederse...
herkes iyidir umarım,çok az kaldı bebişlere kavuşmamıza

selam kızlar..nasılsınız..yine kimsecikler yok..bende evde söylemesi ayıp halka tatlısı yapıyorum inş güzel olur..soğumasını bekliyorum şelbetin sonra kızartıcam..inş güzel olur yaa...elefera güle güle git cnm....allah hayırlısıyla kavuşmanı nasip etsin..sen yine iyisin benim eşimin bayram izni bigün..off off..kızlar bu arada bilen bilir..yerime işe konulan muhasebeci salak kız..ağlıyormuş sinirden...beceremiyormuş hiç bişeyi..ahımı aldıya..daha mutlu olurmu bilmem..allaha havale ettim ben...

doğumda giymek için gecelik ve pijama takımlarınızı aldınızmı?bende relax mode internet sitesinden beğendim.ama daha önceki forumlarda bedenlerinin çok büyük olduğu yazıyor.kaç beden alacağımı bilemedim.hamile kalmadan önce 52 kiloydum.şu an 62 kiloyum.siz kaç badan aldınız?

62 kiloya sanırım 40 beden raht olur...bende daha almadım..görerek almak daha iyi bence ...ben pek güvenemiyorum sitedeki şeylere......

selam canım kimselerin olmamasına alışık değilim bende fazla giremiyorum ama girdimmi de geçmişi okumaktan yazamıyordum şimdi 2 sayfa bile olmamış neyse inş eskiye döner diyorum, tatlın nasıl oldu ben cesaret edemiyorum yapmaya güzel olmaz diye, kabak tatlısı yapacagım bende zaten bayramda gelecekte yok bize, alma mazlumun ahını derler, şimdi seni mumla arıyorlardır iyi olmuş hiç üzülmedim bende, neyse kabakları soyayım bari eşimi bekledim ama geleceği yok iş başa düştü

kaçtır söylüyorum ben ama hala listeye eklenemedim ne yapmam lazım listeye girmek için torpil falan mı gerekiyo anlamadımki

aslında haklısın.eski forumlarda 76 kilodaki arkadaşlar m bedenin tam olduğunu yazmışlar.bende o yüzden karar veremedim.

canım onu sana kim diyorsa kesin dalga geçmiş..ben şuan hamilelikten dolayı 75 kilodayım 1 65 boyum ve l beden yani 40 beden bazen dar geliyor..m bedenin olmasına imkan yok 76 kilodaki birine..pantolonlarımda 42 beden 40 beden sıkıyor..zaten 69 kiloyla hamile kaldım ve 40bedendim yani l beden.. 76 kilo olan birine m beden mümkün değil çok uzun boylu olmadığı sürece olsun..

canım tatlım çok güzel oldu..tek sıkıntısı yağı soğutup hamuru öyle koyacaksın..onun için biraz zaman alıyor ama tadı çok güzel..kabak tatlısını eşim çok sever ama yapmadım sonra onuda yaparım inş...yap yap......oktay ustanın halka tatlısını yaptım ben çok kolay...ama zamanın varken yap...

Son düzenleme:
merhaba guzel anneler ve tatli bebisler herkese iyi bayramlar,seneye insallah bebislerimiz kucagimizda kutluycaz bu bayramlari:)))

Son düzenleme:
selam kızlarrr..öncelikle herkesin kurban bayramını kutluyorum..sizleri çok çok öpüyorum..dün bir türlü giremedim googleye..çok yoğpunluk vardı sanırım..yada benim vınn ondan oldu bilemiyorum..merak ettim sizide...akşam söylemesi ayıp eşim bal almış bende fazla kaçırdım gözlerim dönmeye başladı..çok korktum gebelik şekerim mi çıktı dedim ama çok şükür şimdi iyiyim..bide bayram üstü az daha hastanelik olacaktım.....sizlerden haberler neler...eşim tatlımı çok beğendi....kurban kesemedik bu sene seneye inş bebeklerimizle kesmek nasip olur bizede..öptüm ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…