2012 Şubat Anneleri

adengökce, bblau, azelya ve leader; Kızlar burda olmanızı canı gönülden istiyorum. Bayram dönüşü siiz burda görmek istiyorum...Sevgilerle..

Tesekkur ederım nazom.
Dıkkat etmeye calısıcıgım artık, napalım ):
Ama bır ıkı dılım baklava ıcın soz veremıyecegım

Bende uzuldum gercekten.
Hele lısteden ısımlerının sılınmesı!
Gercekten hos degıl.

kızlar kaçtım ben byebye
bay bay canım hayırlı akşamlar
adengökce, bblau, azelya ve leader; Kızlar burda olmanızı canı gönülden istiyorum. Bayram dönüşü siiz burda görmek istiyorum...Sevgilerle..

bende şimdi eskiye döndüm hepsinin üyeliği silinmiş sanırım..çok üzüldüm keşke konu bu kadar uzatılmasaymış ne olduğunu anlayamadım ama...belki başka rumuzda geri gelme şansları olur bende şaşırdım şimdi..giderken ayağımıda sürümemiştim ama..... benim arkamdan olanlar olmuş......inş bundan sonra kalan arkadaşlar kelimelerimize dikkat edip,arkadaşlığımızı koruruz.....kimselere uymayınn.....hepimiz bebeklerimiz için birbirimizi kırmayalım lütfen......çok üzgünümm....

kızlar perde alan var mı aranızda ? stor mu aldınız normal mi ve nereden ? bir ara cevaplarsınız memnun olurum piyasada nereden bakılır bilmiyorum...

Az ve vitaminli bir şekilde beslen canımm.
Memnun kalmanada çok sevindim.
Bende enson konuştuğumuz gibi işte işe gel eve git
Kendine çok dijjat et iyi bayramlar.

Bundan sonra oyle yapıcam canım.
ınsallah daha fazla kılo almam.
Nefsıme bi hakım olamadım yahu.
Hamıleyım dıye bastım gaza

Sende kendıne cok dıkkat et, sana da aılenle mutluluk ve huzur dolu bır bayram dılıyorum.

ben hiç bakmıyorum bile o listeye upuzun liste zaten
sen yine de yememezlik yapma sakın
canının istediği herşeyi ye
bebeğinin sağlığı daha önemli senin kilolarından
sonra verirsin inş.kg ları

Yoooo, bundan boyle dıkkat edıcem Ozgem.
Homilide gırtlak yapmıycam.
Cok sısko oldum coook.
Esım dalga gecgı bugun benımle.
Tosunum naber dıye
Bebegımın saglıgı onemlı tabıı.
Ama zaten aldıgım kıloların bebegıme faydası yok kı ):

Cıdden oyle.
Ben de cok alıstım buraya.

Narın bır kız olacak herhalde bızımkı
Anası gıbı (anası dobişko oldugu ıcın su an, kendımle dalga gecıyorum hafıften)
Yuruyus yapacak cok zamanım olmuyor ama sanırım bogazımdan kesınlıkle kesecegım artık.
Sende dıkkat et canım.
Evde olunca ınsan daha fazla yemege dusuyor.
Benım yaptıgım hatayı sakın yapma.

kızlar ben arkadaşlarla görüşüp çıkacağım hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
öpüyorum

Sende kendıne ve kızlarına cok ıyı bak canım.
Hayırlı bayramlar.

Ayrılan arkadaslarımız adengökce, bblau, azelya ve leader.... sizi cok özledim.. keske burda olsaydınız...

Cümleten iyi bayramlar dilerim.........

Hıc kımsede bu arkadasların msn adresı yok mu ya?

noldu ben yokken gene bişeyler olmuş..neden ayrıldılar..cezamı aldılar ....bilen varmı?:26:

Cezadan zıyade uyelıklerı ıptal edıldı ):
Konuyu anlatırsam sanırım bırılerı yıne uzaklastırılabılır canım.
O nedenle anlatmayayım.

bende kaçayım kızlar..yemek yemem lazım lafa daldım.....oğlum açıktı....yarın görüşürüz inş..hepinizi çok çok öpüyorum.....

Bende cıkıyorum kızlar.
Bugun pek verımlı gecmedı ıs acısından.
Onun boslugunu aksam evde dolduracagım artık.

Yarın ıtıbarı ıle tatıle gırenlere hayırlı bayramlar dılıyorum.
Ben yarın da calısacagım.

Allah a emanet olun hepınız.

Sevgılerımle...

iyi akşamlar herkese...
bi umutla şimdi foruma girdim belki giden arkadaşlar geri gelmiştir diye ama,görüyorumki gelmemişler...((
bayram sonrası umarım onlarda aramızda olur!

benim olan
gelmiş..hoşgeldin canım!
işe mi başaladın tekrardan dicem,yada eve mi internet bağlattınız?neyse yinede hoşgeldin tekrardan aramıza!

bende bugün 3 saatlıik 100 gr lık şeker yüklememi yaptırdım!
sonuç:SIYIRDIM çok şükür!:)))
amaaaa bundan böyle çok dikkat edicem!tatlıyı asdla ama asla abartmıcam!bu korku bana ders olsun!
1.saatlik olan sonucum:145 di
elefere seninle aynı çıkmıştı sonucum,o yüzden bugün 100 grmlığıda yaptırdım!
elefere,büyük ihtimalle seninde iyi çıkar,değerin çok yüksek değil!

arkadaşlar bayramda giremeyebilirim,şimdiden herkesin bayramını kutlıyorum..
bebişlerinize ve kendinize iyi bakın..
tatlıyı abartmayın!

zeynep0146

zerdal

ege_m

banuesra

neseliKız

mrv091010

kelebek1978

cerenim

tansell

sevgikelebegi

melekbade

zuhale

hatice_84

Nazome

karats

soguknevale

umut33

adese 15

busra_17

hayatisigii

herseyimsin12022011

oyelken

kizlar cinsiyet ler bellimi lutfen bildirin listexe ekliyim simdiden tesekkurlerrrrr

bişey sormak istiyorum.bebeklerinize aldığınız uyku setlerini beşiklerine yıkayarakmı koydunuz?yıkamaya gerek varmı?giyeceklerini yıkıyoruz ama onuda yıkamalımıyız?

kızlar mrb ben 38 yaşındayım inş bende şubat annesi olacağım benide eklerseniz listeye sevinirim inş sağlıklı bir şekilde kızım olcak

selam tatlım, öyle cidden.. sen nasılsın? bebisin nasıl? umarım yolundadır hersey, sevgiler...

iyiyim canım, bebiş de iyidir herhalde. 2 haftadır görüşmüyoruz. hareketleri tutarlı olunca insan rahat hissediyor... benim hareketlerim çok ağırlaştı. son 3 haftaya kadar çalışma hayallerim suya düşecek gibi. erkenden bebeğimi bırakmak hiiiç istemiyorum o yüzden alışveriş işlerini hızlandırdım biraz. geçen hafta Ankaraya gittik ama 2 gün kendime gelemedim. yol yormaya başladı.
sen nasılsın, meleğin nasıl? artık eskisi kadar girip yazamıyorum, geçmişi de pek detaylı takip edemiyorum. yazdıysan da görmemişimdir tatlım...

Benimkinin cinsiyeti erkek, iism olarakta Selim yazabiliriz..

bişey sormak istiyorum.bebeklerinize aldığınız uyku setlerini beşiklerine yıkayarakmı koydunuz?yıkamaya gerek varmı?giyeceklerini yıkıyoruz ama onuda yıkamalımıyız?
Bnce yikanabilecek ne varsa herysei yikayin
Gecen bacim yikamadan pijama giydirmis kizina birr yasinda o dakkka su cicegii gibi kabarmis bbebegin vucudu ama heryeri hatir hutur kasinmis yavrummm dr alerji olmus demis
Aman dikkat deyimmm heee

Canım sonucunun guzel cıkmasına cok sevındım.
Evet, sonuclarımız aynı.
Zaten hemen aklıma geldın.
Insallah dıkkat edecegım bundan boyle.
Gercı bayram ustu, annemın baklavalarına dokunmadan durabılecegımı sanmıyorum ):
Esım de 'annene soylıycem, sana tatlı vermesınler' dıyor.
Ama ben o lezız baklava dılımlerını gorup, yemeden nasıl durucam!

Sana da ıyı bayramlar canım benım.

Hatırladıklarımı yazayım;

Oyelken: ıkısı de kız.

Nazome : Kız

ısmını siyah yaptıklarım ıse coooook zamandır foruma ugramıyor.

Gurbetım, dıger arkadasların ısmını lısteden sen mı sıldın acaba?

Yıkamalıyız bence.
Hıc bır sey olmasa da, yenı urunlerın kokusu bana bıle agır gelıyorken, bebegı daha fazla rahatsız eder dıye dusunuyorum.
Ben kendıme aldıgım yenı kıyafetlerı dahı yıkadıktan sonra gıyınmeyı tercıh edıyorum.

kızlar mrb ben 38 yaşındayım inş bende şubat annesi olacağım benide eklerseniz listeye sevinirim inş sağlıklı bir şekilde kızım olcak

Gurbetguzelıne ozel mesaj yolu ıle bılgılerını gonderırsen, lısteye eklenebılırsın.
Bılgılerını gonderırken; sat.ını yazmayı unutma.

Rabbım evladını hayırlı etsın, ınsallah saglıklı bır sekılde kucagına alırsın.

Son düzenleme:
günaydınn kızlarrr. ne kötü bombos topik.. azelya ve bblau üyeliklerini kendi sildirmiş. o nedenle sanırım dönmeyecekler

herkesin bayramııı mübarekk olsun simdidennn kızcagızım tekmelemiyorr artıkk geriniyo galiba.. ittiriyo ittiriyo karnım ilerliyo ilerliyoo sonra bırakıyo:26: dünn cok feci tansiyonum düstü yine.. yanımda annem olmasa yere yapısırdımm.. cok kötüydü ensemde bi agrıı mide bulantısı,bas dönmesi.. görüntü tamamen gitti sonra:26::26: nefes alamıyorum sandım gögsüme bişi oturdu resmen.. istifra etsem rahatlıcak gibiydim ama onu da yapamadım.. bi daha yalnız bi yere gitmem cok sık olmaya basladı:26:

Gunaydın ecrın.
Evet, kımsecıkler yok ne yazık kı ):
Bende calısıyorum esneyerek.
Oyle uykum var kı!
Aksam da yolculuk var, Bursa'ya.

Gecmıs olsun sana da.
Demek kı gercekten yalnız basına cıkmamalısın dısarı.

bblau ve Azelya ayrılmak ıstedıyse, saygı duymaktan baska yapacak bırsye yok.
Belkı bır gun tekrar donerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…