- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #38.841
kızlar bende kaçıyorum herkese iyi akşamlar kendinize iyi bakın 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende kaçıyorum herkese iyi akşamlar kendinize iyi bakın![]()
hiç korkma bence bazen ters dönüyorlar benim ki de öyle oldu ve gerçekten ult. gördük ki ters dönmüş o zaman hareketleri daha derinden geliyordu üstüne üstlük idrar torbama vurup duruyordu, derinden de olsa hareketlerini hissetmen içini rahatlatsın
Bende de var canım bu hamileliğin getirdiği rutin bir durum ama
Mümkünse uykudan iki saat önce bişey yememeye çalış..
Hafif geçirmeye çalış akşam yemeklerini..
Ben bazen kahvaltı tarzı tüketiyorum..
Uyurken de yastığını yüksek kullan çift yastık gibi..
Daha rahat edersin rosesss....
evet, geceleri zor geçiyor daha şimdiden......canım aynı sorun bende de var
sağa sola yatarken omuzum ağrıyor
sırt üstü belim ağrıyor
devamlı tuvalete kalk
tam bir kabus oldu geceleri
canom gece benimde mide yanmam çok oluyorrrr..
inanki gece 8 de bi başlıyor fokur fokur, normalmi acaba?
tatlım seni korkutmak istemem ama mide konusunu hafife alma. ben mideden çok çeken biri olarak doktorum bu yanmalar için hem şurup hemde ilaç verdi. fazla mide yanması ilerlerse kötü olur dedi. şimdi mide yanmam olmadan günde 3 tane içiyorum.
günaydın güzel hamişlerrrrr
inanılmaz soğuk istanbul sabah kulaklarım dondu servis beklerken
günaydın canım, güzel hamişler dedin ya hemen geldim![]()
nabersin canım evet varmı bizden daha güzeli![]()
iyiyim çok şükür tatlım. 7 de uyandık oğluşumla, ağır ağır hazırlandık, kahvaltılık aldık veee işe geldik. şimdilik durgun, gelen giden yok. zaten kimseyle uğraşacak dil dökecek halim de yok . dün iş çıkışı eşim geç gelicem diyince gittim kaş bıyık vs. ağda yaptırdım. sen neler yapıyosun tatlım?
bizim de direktör izinli gelmedi bugün arkadaşla eminönüne kaçsak mı
yoksa yarın mı gitsem karar veremedim :)
dün bende gezegen modundaydım, eşim geç gelirim der demez (8 e oğru gelicekti) hemen nereye gitsem planları yaptım. aradım dedim ben gezicem dışarıda yemek yiycem, baktım erkenden damlamış gelmiş eve, kendisinden sonra girdim eve.oh olsun. tabi sadece ağdacıya gidebildim baktım oğluşum idrar keseme sağlam tekmeler atıyor yürütmeyecek beni. ama halin varsa git gez derim.
bu arada nerde çalışıyordun?
avrupa yakasında oturuyorum eyüp/gop tarafında
anadolu yakasında çalışıyorum altunizade de
ya arkadaşımda oğlunun doğum günü için süs alacak
aslında ben annemle gitmek istiyorum eşimde ben sizi bırakırım dedi yarın için
ama yarın kontrole de gidiyim diyorum normalde salı günü ama salı izin alamam yarın gideyim diyorum
öyle kararsız kaldım
anladım canım. ben istanbulu hiç görmedim. her yere gittim,karadenize bile ama istanbula gelmek nasip olmadı. bende izmirde yaşıyorum. valla tatlım benim halim olduğu zaman bebekte yürümeme izin verirse her fırsatta geziyorum. ben senin yerinde olsam yarın rahat rahat gezerdim. bugün hava buz gibi zaten
Günaydın kızlar...
Kapı süsü mü alacaksın oyelken?