• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

tatlım Allah korusun mide kanaması geçiren bile olmuş, ülser olan v.s. yani şurup içmenin yada doktorun önerdiği ilacı kullanmanın bebeğe hiiiiiiçç zararı yok.

anladım canım , temkinli olmakta fayda var...
zaten yüksek şeker çıktı bu hafta sonu tekrar gideceğim doktoruma ..
olmazsa bu konuyuda bi danışayım:26:

Yok, buyutulecek bırsey degıl zaten.
Benım kızdıgım bana sormadan anlasmaları da degıl.
Benım haberım olmadıgı halde, haberım varmıs gıbı davranıp benı dınlemeden bana kızmasına gucendım.

aman erkek milleti canım şaşırmamak lazım

Allah bağışlasın.benimki kız,maşallah hareketli bir bebeğim var ama ben daha tam olarak eli mi dirseği mi ayağımı anlayamıyorum vurduğunda hani derler ya hep ay şurda eli var falan diye,tamam kuvvetli vurunca tekme attığını biliyorum ama diğerlerini pek ayıramıyorum size de öyle oluyor mu

valla benim ikinci hamileliğim olduğu halde nerde neresi var anlayamıyorum

tatlım bende hala tam hissetmiyorum, ama kafası nerde elleri nerde anlıyorum. (tekmeler zaten belli) zaten kafa ve ellerden ziyade ayaklar bacaklar daha hareketli oluyor. daha tam ayırt etmek için zamanımız var. zaten alanları daraldıkça hareketler zayıflayacakmış, şimdi en hareketli haftalarımız

burda birlikte olunca güzel oluyor
her haftayı paylaşmamız

burda birlikte olunca güzel oluyor
her haftayı paylaşmamız

Odun odun!
Yaklasık 3 yıldır yontuyorum ama ıı-ıııhh hala odunlugu gıtmedı.

Bende anlamıyorum valla, nerede nesı var.
Tepık atıyo mu, atıyo, tamam (:

Havanın boyle erkenden kararması ne kotu dımı?
Gece vaktı eve gıdıyor gıbıyız.
Onceden ısten cıkanca gezerdım.
Hey gıdı gunler heey.

Son düzenleme:

Odun odun!

Hey gıdı gunler heey.

havanın çok çabuk kararması gerçekten sinir bozucu sanki gün hemen bitiveriyor geriye hiç zamanımız kalmıyor ama büyükler hep diyorki bebekler kışın daha çabuk büyürmüş yani geceden alır diyolar hani aksamlar daha uzun ya :P

bağlantım koptu yazamadım..anladım demek normal daha tam anlayamamak olsun yine de kıpırdaması bile yeter :))

bencede hareket etsinler yeter

Odun odun!

Hey gıdı gunler heey.

bunlar yontulmayan cinsten canım :)))
zaten ne kadar yontulmuş gibi gözükseler de bazen bakıyorsun hiç yontulmamış :)))))
ya sorma bende işten çıkışta eve geç kalmışım gibi hissediyorum

ozaman görme daha iyi :1:

hahah evet bende görmemeyi tercih ederim,sadece bir kez bebeğimin daha cinsiyetini öğrenmeden önce yüzünü gördüm rüyamda onu hiç unutmuyorum çok güzeldi hala aklımda inşallah öyle olur :) onun harici kabuslar kötü.. uyurken de zorlanıyorum sağdan sola dönmek çok zor oluyo bazen sırt üstü yatmayı öyle istiyorum ki ama yatmamaya çalışıyorum tabi varmı sizin tavsiyeleriniz

havanın çok çabuk kararması gerçekten sinir bozucu sanki gün hemen bitiveriyor geriye hiç zamanımız kalmıyor ama büyükler hep diyorki bebekler kışın daha çabuk büyürmüş yani geceden alır diyolar hani aksamlar daha uzun ya :P
Hı?
ılk kez duydum.
ınsallah oyle olurlar.

Gun cabuk bıtıyor evet.
Gece oldu bak.
Daha o ıgrenc trafıgı cekecem bıde ben ):

[
bunlar yontulmayan cinsten canım :)))
zaten ne kadar yontulmuş gibi gözükseler de bazen bakıyorsun hiç yontulmamış :)))))
ya sorma bende işten çıkışta eve geç kalmışım gibi hissediyorum

Dun odun kocam, ıkı arkadasımın yanında bana 'fil' dedı, dusun ne kadar yontabıldıgımı :36:

Aynen var ya, bırde kıs ayında ıstanbul da trafık daha mı yogun oluyor ne.

bende bir rüya gördüm (hayır olsun)
biri bana diyor ki
bu şubat ayı çok soğuk olacak haberin olsun

Hayır olsun canım.
Ne kadar soguk olursa olsun, bızım meleklerımız sıcacık olucak ve bızde ısınıcaz onlarla.
Hemı de sen ıkı katı ısınacan. :16:

Bende yavastan cıkayım artık.
Yarın ogleden sonra gelırım artık.
ıyı aksamlar hepınıze. :16:

Back
X