2012 Şubat Anneleri

hamilelikte özel sigorta güzel ama
şartı var hamile kalmadan en az 1 yıl önceden özel sigortalı olman lazım

benim bankacı hiç tanıdığım yok ilk kez duyuyorum ama çok saçma geldi bana
profilinde çizelge kısmına kayıtettin mi

sanırım seninle oğluşlarımız aynı haftada bizimde geçen cumartesi randevumuz vardı 680 gr 25 cnm dedi acaba bi problem mi var? (

doktor 5 gün önde gidiyorsunuz dedi 25 +4 görünüyor ama problem değil dedi bana fazla kilolu olursa riskli oluyormuş 2 hafta önde gitmesi normalmiş fazlası riskli seninkini bilemedim alt sınır nedir bilmiyorum

kızlar bu doğum izni doğum öncesi 8 doğum sonrası 8 hafta oluyor ya toplu 16 hafta ddiyoruz ama doğumdan 3 hafta önce mecburen izne çıkıyorsun çıksanda çıkmasanda o izninden düşüyormuş yani bizim doğumdan sonra toplam 13 hafta iznimiz oluyor sanırım değilmi yada benmi yanlış biliyorum.:44:

8 hafta önce 8 hafta sonra evet
3 hafta öncesinden de izine çıkmak zorundasın doğru
eskiden yanıyordu günlerin ama şimdi yanmıyor

hamilelikte özel sigorta güzel ama
şartı var hamile kalmadan en az 1 yıl önceden özel sigortalı olman lazım

evet oyle yok ben genel emeklilik ile ilgili sigortadan bahsettim ama geç kalındı tabi, gerçi ssk prim ödemem 4 yıl kaldı 4 yıl sonra bitiyor yası beklıcem 52 yası girişim 1995 tabi kanun değişmesse

benım bıldıgım mecburi diye bisey yok ben daha yenı sordum ben son 10 gun kala ayrılıcam eger kızım musade ederse ve sartlar musade ederse 10 gun kalaya kadar kullanmayı dusunuyorum kalan hepsını sonraya saklıcam

evet canım aynen öyle oluyor. sormuştum ben çünkü mecburen o izne ayrılıyosun ve doğumdan sonra 13 hafta iznin oluyo.

ben ücretsiz izin de düşünüyorum 13 haftanın sonuna 1 ay yıllık izin 1 ayda rapor alıp sonra ücretsiz izin alayım dedim o zaman 10 ay ücretsiz izin kullanabilirsin dediler eğer ayrılmayı düşünen varsa 16 haftanın bitiminde başlıyormuş ücretsiz izin

ben 6 ay ücretsiz izin biliyorum
işten çıkacağımı söylemedim ben
bende doğum iznim bittikten sonra
6 ay ücretsiz izin isteyeceğim
ozaman vermek istemeyecekler ve beni işten çıkaracaklar inşallah
böylelikle tazminatımı da almış olacağım ssk da ödenmiş olacak
inşallah böyle olur

mrb arkadaşlar unutuunuz mu beni uzun zaman gelemedim...
nasılsınız bebeişler nasıl kontroller nasıl geçiyooo :26::26:

İnşallah Allah gönlüne göre verir arkadaşım..
Bende 1 yıl bakmayı düşünüyorum tepikoğluma...
Allah yardımcımız olsun..

ben de duydum bunu, görümcem de bankacı, 2. çocuğu istiyor ama bu sebeple tereddütte kalıyormuş.

mrb arkadaşlar unutuunuz mu beni uzun zaman gelemedim...
nasılsınız bebeişler nasıl kontroller nasıl geçiyooo :26::26:

Günaydınlar canım.. Nerelerdeydin sen ya?
Merak ettik valla..
bebklerimiz iyi seninki nasıl?
İnşallah benimki 1 kg olmuştur:)))
Seninki kaç kg?

Tosun doğurayım bir kere de ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Çok istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…