- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.621
devlet hastanesi degil canım ssk kurumunun ta kendisi
1 ay ne 1 ayı 2 ay oldu benim hala ses yok kesıntılı oldugunu bılıyorum canım, boyle olursa dogumdan sonrada zor ısımız bırde bebek olucak aklın onda kalıcak of ssknmı var bu ulkede derdın var, dun bır yenı kanun cıkarmıslar recede uzerınden alınan para dısında ssk ya gıttın ozeldede aynı bırıme gıdersen 17 tl, dr degıstırırsen 12 tl ekstra ucret alınacakmıs yuh dedım artık, devletın kasası bosalmıs anlasılan, maas verıyolar fazlasıyla gerı alıyolar bazen ozel sıgorta dusunmuyor degılım
o zaman sorayım:)) bizim banka doğum yapan bayanı 1 yıl dinamik çalıştırıyormuş doğumdan sonra ama ben hiç öyle bi sözleşme maddesi görmedim. düşünsenize istanbulun bütün şubelerini gezicem hafta hafta bebişimin bana ihtiyacı olsa çok problem olcak düzenim bozulcak sonuçta şuben evime 5 dk çok seviniyodum ama hevesim kursağımda kaldı.. sizce konuyla ilgili ne yapabilirim?? birde sizin bu yorumlarınızın altında hafta hafta ilerleyen çizelge var ya bende yaptım ondan ama buraya taşıyamadım nasıl yaparım yardımlarınız ltfen:))
sanırım seninle oğluşlarımız aynı haftada bizimde geçen cumartesi randevumuz vardı 680 gr 25 cnm dedi acaba bi problem mi var?(
Kızlar..... güzel anneler hepinize günaydınlar..
akyz kocaman olmuş oğlun canım
Allah nazarlardan esirgesin..
amin canım sağol inşallah sağlıkla dünyaya gelir
benim bankacı hiç tanıdığım yok ilk kez duyuyorum ama çok saçma geldi bana
profilinde çizelge kısmına kayıtettin mi
kızlar bu doğum izni doğum öncesi 8 doğum sonrası 8 hafta oluyor ya toplu 16 hafta ddiyoruz ama doğumdan 3 hafta önce mecburen izne çıkıyorsun çıksanda çıkmasanda o izninden düşüyormuş yani bizim doğumdan sonra toplam 13 hafta iznimiz oluyor sanırım değilmi yada benmi yanlış biliyorum.:44:
hamilelikte özel sigorta güzel ama
şartı var hamile kalmadan en az 1 yıl önceden özel sigortalı olman lazım
kızlar bu doğum izni doğum öncesi 8 doğum sonrası 8 hafta oluyor ya toplu 16 hafta ddiyoruz ama doğumdan 3 hafta önce mecburen izne çıkıyorsun çıksanda çıkmasanda o izninden düşüyormuş yani bizim doğumdan sonra toplam 13 hafta iznimiz oluyor sanırım değilmi yada benmi yanlış biliyorum.:44:
kör oldum göremedim çizelge kısmını nerdeydi acaba?
en üstte profilim var ya ordan gir
kör oldum göremedim çizelge kısmını nerdeydi acaba?
profilime giriyorumda nerden ekleyeceğimi beceremiyorum akşamda çok uğraştım olmadı.
ben ücretsiz izin de düşünüyorum 13 haftanın sonuna 1 ay yıllık izin 1 ayda rapor alıp sonra ücretsiz izin alayım dedim o zaman 10 ay ücretsiz izin kullanabilirsin dediler eğer ayrılmayı düşünen varsa 16 haftanın bitiminde başlıyormuş ücretsiz izin
mrb arkadaşlar unutuunuz mu beni uzun zaman gelemedim...
nasılsınız bebeişler nasıl kontroller nasıl geçiyooo :26::26:
ben 6 ay ücretsiz izin biliyorum
işten çıkacağımı söylemedim ben
bende doğum iznim bittikten sonra
6 ay ücretsiz izin isteyeceğim
ozaman vermek istemeyecekler ve beni işten çıkaracaklar inşallah
böylelikle tazminatımı da almış olacağım ssk da ödenmiş olacak
inşallah böyle olur
o zaman sorayım:)) bizim banka doğum yapan bayanı 1 yıl dinamik çalıştırıyormuş doğumdan sonra ama ben hiç öyle bi sözleşme maddesi görmedim. düşünsenize istanbulun bütün şubelerini gezicem hafta hafta bebişimin bana ihtiyacı olsa çok problem olcak düzenim bozulcak sonuçta şuben evime 5 dk çok seviniyodum ama hevesim kursağımda kaldı.. sizce konuyla ilgili ne yapabilirim?? birde sizin bu yorumlarınızın altında hafta hafta ilerleyen çizelge var ya bende yaptım ondan ama buraya taşıyamadım nasıl yaparım yardımlarınız ltfen:))
yaptığın çizelgedeki linki profilinde çizelge yazan yere kaydettin mi
bende çok bilmiyorum ama
mrb arkadaşlar unutuunuz mu beni uzun zaman gelemedim...
nasılsınız bebeişler nasıl kontroller nasıl geçiyooo :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?