- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.601
ben sana demiştim böyle birşey yokmuş diye
kızlar hepiniz sorun ihmal etmeyin
yenidoğan yoğun bakım servisi her hastanede yok ve çok çok önemli
Günaydın güzel anneler
günaydın canım
canım tabiki ondandır sürekli gelişiyo sonuçta ve eklemlerinde ağrı olması normal.. bende çocukken çok ağlayarak uyanırdım annem dr götürmüştü ondan biliyorum:)
valla ne bilim moralim bozuldu bi kan tahlili yaptırsak mı dedim kendi kendime
Kızlar..... güzel anneler hepinize günaydınlar..
akyz kocaman olmuş oğlun canım
Allah nazarlardan esirgesin..
oyelkenim nasılsın canım?
günaydın canım iyi sayılırım uykusuzum biraz sen nasılsın
Günaydın herkese.
kızlar şimdi işyeriyle konuştum, 32. hafta çalışabilir raporu, 37. hafta çalışamaz raporu ve doğum yapılan günün raporu, doğum belgesi aynı yerden olması daha iyi oluyormuş. aynı yerden alın ki parça parça raporlarlar gidip ssk'da sorun yaşamayın dediler.
hem uyumadım çok rahatsızdım hemde oğlum bütün gece ağladı bacaklarım ağrıyo diye
anlamadım neden olduğunu canım sıkıldı çok
günaydın canım
zaten aynı yerden almayacakmıydın ki hepsini
Günaydın güzel anneler
Maşallah küçük tosbana
Günaydın güzel anneler
günaydın canım
valla ne bilim moralim bozuldu bi kan tahlili yaptırsak mı dedim kendi kendime
günaydın canım iyi sayılırım uykusuzum biraz sen nasılsın
Bende uykusuz huysuz:)))
Şaka iyiyyim canım şükür..
Tepik çok tepikliyor..
İşyerinde kızlar kurban eti getirmişler bana
Hemde dana eti..
Hemde kuşbaşı..
Benim adama söylesem hemen bayram eder..
Çok seviyor eti.. her gün yapsam her gün yerGünaydın herkese.
kızlar şimdi işyeriyle konuştum, 32. hafta çalışabilir raporu, 37. hafta çalışamaz raporu ve doğum yapılan günün raporu, doğum belgesi aynı yerden olması daha iyi oluyormuş. aynı yerden alın ki parça parça raporlarlar gidip ssk'da sorun yaşamayın dediler.
Günaydın karma x nasılsın ?
Canım torba yasayla kullanılmayan günlerde artık ekleniyor biliyorsun değil mi?
Mesela bu raporları aldın...
Bebeğin 38. haftada doğdu..
Geri kalan 15 gün doğum sonrasına ekleniyor..
oyelken canını sıkma, boyu uzadığı içindir. benim de başıma aynısı gelmişti, diz kapaklarım çok ağrımıştı, annem romatizmadan şüphelenip kan tahlili yaptırmıştı, birşey çıkmamıştı. büyümeye bağlı oluyor demişti dr.
berfinbilgen inşallah sende iyisindir..
Ben iyiyim kızlar
oğlumda öyle..
Gece hep kımıl kımıldı..
Burda dedi durdu..
Günaydın herkese.
ben devlet hastanesinden alayım garatili olsun diye düşünmüştüm, demek ki gerek yokmuş. nerde doğum yapacaksan, ordan olması gerekiyormuş hepsinin. ben devlet dairesinde çalıştığım için belki de o yüzden bu derece formalite yapıyorlar. boşuna o zaman kendime iş çıkartmayayım.
oyelken canını sıkma, boyu uzadığı içindir. benim de başıma aynısı gelmişti, diz kapaklarım çok ağrımıştı, annem romatizmadan şüphelenip kan tahlili yaptırmıştı, birşey çıkmamıştı. büyümeye bağlı oluyor demişti dr.
günaydın canım
zaten aynı yerden almayacakmıydın ki hepsini
günaydın sağol canım iyiyim şükür,
ay ben ağustos ayında bayramla birlikte dr istirahat vermişti 10 gün bildirim yapılmasına rağmen maaşımdan kesilen ssk dan almam gereken para hala yatmamıştı dun hastane için erken çıktım önce ssk ya ugradım banka gibi sistem yapmışlar hastanedeki randevuma 1 saat kalmıstı sıra numarasıda bana 6 kişi kalmıştı memur sistemler gitti bilmem ne dedi ay dedim şansa bol bol saygılarımı ilettim numaramı verdim çıktım, dogumdan sonra ne yapıcaz bılemıyorum valla paranı devletten almak cok zor ıskence cektırıyolar resmen, hangi ülkede boyle bir sistem böyle bir işleyiş varki, avrupada bir çok şey internetten hallediliyor bizde ise kuyruk tam sıra geliyor sistem gitti kardeşim madem bu kadar yoğunluk var alt yapınıda ona göre güncellicek yükselticeksin sürekli lanet olsun dedim bıraktım. daha izin alamamki o para her kimin yüzünden hiybe olduysa hakkım yani Allaha havale ettim artık, ay dün çok sinirlendim ama Allahtan bebeğimi görünce sinir falan gitti tabi:)
Evet oyelken karma x doğru söylüyor..
Oğlum 4-5 yaşlarında hep dizlerini tutarak ağladı..
Bu bayağı sürdü aralıklarla..
Yani bu dün akşam yaşadığın olayı
Birkaç defa daha yaşayabilirsin..
Endişe etme...
Bizde çok endişe ettik her anne baba gibi...
Sakin ol karmax in dediği gibi...
Boy atıyor ondan....
bu konular benimde aklımı çok kurcalıyor baada yardım ltfn.. müdürüm diyo ki çok ağırlaşmadan ayrıl tabi o da kendini düşünüyo bende bebeğimle daha çok vakit geçirmek istiyorum. nolcak bilemedim
Günaydın karma x nasılsın ?
Canım torba yasayla kullanılmayan günlerde artık ekleniyor biliyorsun değil mi?
Mesela bu raporları aldın...
Bebeğin 38. haftada doğdu..
Geri kalan 15 gün doğum sonrasına ekleniyor..
günaydın sağol canım iyiyim şükür,
ay ben ağustos ayında bayramla birlikte dr istirahat vermişti 10 gün bildirim yapılmasına rağmen maaşımdan kesilen ssk dan almam gereken para hala yatmamıştı dun hastane için erken çıktım önce ssk ya ugradım banka gibi sistem yapmışlar hastanedeki randevuma 1 saat kalmıstı sıra numarasıda bana 6 kişi kalmıştı memur sistemler gitti bilmem ne dedi ay dedim şansa bol bol saygılarımı ilettim numaramı verdim çıktım, dogumdan sonra ne yapıcaz bılemıyorum valla paranı devletten almak cok zor ıskence cektırıyolar resmen, hangi ülkede boyle bir sistem böyle bir işleyiş varki, avrupada bir çok şey internetten hallediliyor bizde ise kuyruk tam sıra geliyor sistem gitti kardeşim madem bu kadar yoğunluk var alt yapınıda ona göre güncellicek yükselticeksin sürekli lanet olsun dedim bıraktım. daha izin alamamki o para her kimin yüzünden hiybe olduysa hakkım yani Allaha havale ettim artık, ay dün çok sinirlendim ama Allahtan bebeğimi görünce sinir falan gitti tabi:)
devlet hastanelerini bu yüzden sevmiyorum hiççç
Bende!!!!:))))
Çile çekmektense veririim parasını diyorum
valla kızlar sizden öğrenicek çok şeyim var hiç bişey bilmiyo muşum meğer:))
devlet hastanelerini bu yüzden sevmiyorum hiççç
Günaydın ayşebahar:)
Evet maaş servisiyle konuştuğumda söylediler, günlerin eklendiğini. onun için doğum yaptığın gün doğum belgesini işyerine ulaştırmak gerekiyormuş. inşallah geç gelmez bizim küçük hanım:)
ben özel hastanede doğum yapacağım için raporda sorun olursa diye devletten alacaktım ama nerde doğum yapacaksan ordan al tüm raporlarını dediler.
bizim işyerinde de rapor alan arkadaşlar 1 aya yakın zamanda aldılar paralarını. ppt'ye yatırıyorlar... tabii kesinti oluyor tam maaşını alamıyorsun maalesef. sıkma canını, hepimizin yaşadığı stres malesef bu. bakalım doğum sonrası nolacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?