2012 Şubat Anneleri

nasıl yapmış ???

aparatları satılıyomuş onlarım cnm toptancıdan alıyomuş.. mesela bi sürü çeşit vardı bi tanesi mesela küçüçük bi yelek örülmüş parmak kadar içinde badem şekerler var çokda şık görünüyodu.. süslü şekilde kumaşlardanda yapmıştı tabi detaylı bilemiyorum nasıl yaptı.. doğum iznindeyken oturmuş yapmış millet hamarat tabi:))

hee sen normal şekerden bahsediyorsun
o yelekleri biliyorum ben
ben üzerine yazılan kağıtlara karikatür konuşuyormuş onu diyorum
bak google a bebek şekeri için kart yazıları de
birmax gelior önüne ona bir bak bak

onları bilmiyodum dur bakıyım konuya çok yabancı kalmışım hemen görmem lazım :))

Kızlar merhaba...Size bişey soracağım bugünden beri kulağım zonkluyor sanki kalbim kulağımda atıyor küt küt gibi...Sizce bu neden olur?Normalmi?

Slm ben çok heyecanlıyım varya bikaçgündür bi ağlamaklıyım sormayın ama dünden beri çok mutluyum önce şu yüksek çıkan şekeri o kadar büyütmemeye karar verdim diyetisyende
yeme programı hazırladı başladık bugün ve akşamdan beride bebişimin hareketlerini dıştan izleye biliyorum canım yavrum oralar artık sana darmı gelmeye başladı kuzucum baya sert
vurmaya başladı dünden beri ay çok güzel bi duyguymuş ya inanın sanki o oynadıkça onu görüyormuşum gibi oluyorum .Ay şimdiden heyecanlandım ya hala tırsıyorum biliyormusunuz
kızlar çok korkuyorum doğumdan bide diyorum kendime moral olsun diye zamanı gelince hayırlısıyla allah ım hepimizi kurtarsın sağlıcakla bebişlerimizi kucaklarımıza alalım inşallah

Kizlar bugun kendime bi iyilik edip hamile montu aldim, artik onu kapanan bir montum var :)
BIr de su anda dogumhaneleri gosteren bir program izliyorum, epidural hayat kurtarici bisey... Kadinin biri neden hamile kaldim ki ben diye bagirirken epiduralden sonra gulumsemeye basladi Ama bebek buyukmus simdi vakum yapcak doktor. Ayy... Cok heyecanli

slm kızlar sizi takip ettim kartlar konusu güze fikirmiş bende baktım
Eki Görüntüle 290139

evet bende beğendim :)

Kızlar merhaba...Size bişey soracağım bugünden beri kulağım zonkluyor sanki kalbim kulağımda atıyor küt küt gibi...Sizce bu neden olur?Normalmi?

geçmiş olsun canım umarım önemli birşey değildir

ayyy ne güzell

güle güle kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…