2012 Şubat Anneleri

Kızlar hastanede soyle kurabıyeler ıkram edılse, abes mı olur?

Eki Görüntüle 289974 Eki Görüntüle 289975 Eki Görüntüle 289976

Canım bayıldım ben bunlara..
Bana bunlardan getirsinler:)))

Kesinlikle katılıyorum canım sana

kızlar bu çatlama konusu aklıma çok takıldı illa çatlıyack mı diyosunuz şimdi)) tecrübeli anneler yardım ltfn.. hiç mi şansım yok:))

ben geldim kızlar..

hoşgeldin cnım

kızlar bu çatlama konusu aklıma çok takıldı illa çatlıyack mı diyosunuz şimdi)) tecrübeli anneler yardım ltfn.. hiç mi şansım yok:))

valla benim göbeğim hep çatladı
şimdi de galiba göğüslerim çatlamaya başlamış
dr dedi ki bünyen çatlamaya müsaitse istediğin kadar pahalı kremler sür yine çatlarsın dedi

hamilelikten öncede çok sık kilo alıp veriyodum çatlaklar hafif vardı ama annemin karnı resmen şerit gibi tabi ben 4.600gr doğunca öyle olucak diye korkuyorum

dr dedi ki bünyen çatlamaya müsaitse istediğin kadar pahalı kremler sür yine çatlarsın dedi[/QUOTE]

vücut çatlamaya müsaitse hiçbişey fayda etmiyor, ama hiçbişey sürmeyipte çatlamayanıda biliyorum şans artık canım ben kremi 15 tlye aldım 450 ml bol bol sürüyorum

ohh maaşallahın varmış canım
ya bu arada ben çok korkuyorum çok küçük doğarlar diye

seninkiler ikiz canım korkma normal kilolarında doğarlar...tek bebeğe tabiki benzemez sen iki tane bıdık besliyorsun sonuçta...
doktorun uygun diyorsa problem yoktu bence.

dr dedi ki bünyen çatlamaya müsaitse istediğin kadar pahalı kremler sür yine çatlarsın dedi
vücut çatlamaya müsaitse hiçbişey fayda etmiyor, ama hiçbişey sürmeyipte çatlamayanıda biliyorum şans artık canım ben kremi 15 tlye aldım 450 ml bol bol sürüyorum[/QUOTE]

KIZ BEBEĞE ZARARI OLMADIĞINA EMİNMİSİN
ONA GÖRE HEMEN ALAYIM 15 LİRA ÇOK İYİ :)))
LİERAC 50 LİRA 100 ML BU 450 HEMDE

korkma cnm şu an nasıl kiloları boyu dr ne diyo?

GEÇEN HAFTA 470 GR DI BANA GÖRE AZ AMA DOKTOR NORMAL DİYOR

seninkiler ikiz canım korkma normal kilolarında doğarlar...tek bebeğe tabiki benzemez sen iki tane bıdık besliyorsun sonuçta...
doktorun uygun diyorsa problem yoktu bence.

İNŞALLAH CANIM
O UYGUN DİYORDA BANA AZ GİBİ GELİYOR :)

kızlar ben ELANCYL isimli çatlak kremi kullanıyorum. şu an için bir sorunum yok. sürekli karnıma sürüyorum. eşim yan taraflarına da sür diyor ama unutuyorum aklıma geldikçe de meme uçlarına sürüyorum. bu arada meme ucu için krem henüz almadım. sizler aldınız mı

gögüs ucu kremini doğumdan önce kullanmaya başla demişti bir tanıdğım onun çok çatlağı olmuş gögüsleri çok kötü olmuş krem iyi geldi sonra dedi.bende haftaya doktora gideceğim ona yazdıracağım.çatlaklar içinde sadece zeytin yağı kullanıyorum oda haftada bir falan sürüyorum her akşam üşeniyorum yaw

doktorun tavsiyesini al tabi ama bir de SGK ödeme yapsa daha güzel olur. kozmetik diye kabul ediyorlar o yuzden SGK ödemiyor. 10 mg lık krem 13 tl idi. sanki üç kullanımlık gibi.

iyice uyku çöktü kızlar mayıştımm uyumak istiyorum:))

uyu :))

dr da bana aynı kremi önerdi bu gittiğimde ama kozmatik ürünü ssk karşılamıyor dedi
150 ml 75 lira mı ne galiba :)
göğüs uçlarına değil canım diğer yerlere sürmen lazım çatlak için
göğüs ucu kremi ayrı oluyor

doktorun tavsiyesini al tabi ama bir de SGK ödeme yapsa daha güzel olur. kozmetik diye kabul ediyorlar o yuzden SGK ödemiyor. 10 mg lık krem 13 tl idi. sanki üç kullanımlık gibi.

evet göğüs ucu kremleri küçücük
doğumdan 1 ay önce mi kullanılmaya başlıyor du 3 ay mı hatırlamıyorum ben

Artık herşeyi kozmetikten saymaya başladılar zaten..
Uçuk kremini de çatlak kremini de...
Milletvekili maaşı alıyoruz ya:))
Sorun değil alırız 75 tl de:))

Artık herşeyi kozmetikten saymaya başladılar zaten..
Uçuk kremini de çatlak kremini de...
Milletvekili maaşı alıyoruz ya:))
Sorun değil alırız 75 tl de:))

evet ya dünya kadar hastane parası da veriyoruz ssk lı olduğum halde 65 lira benim doktor

herşey ne kadar masraf ve kalabalık değil mi eşimi bıktırdım valla:))

eksikler hiç bitmiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…