- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.901
Kızlar hastanede soyle kurabıyeler ıkram edılse, abes mı olur?
Eki Görüntüle 289974 Eki Görüntüle 289975 Eki Görüntüle 289976
kızlar erkek bebeği olacaklar
dr lar uyarıyorlar genelde erken sünnet ettirin diye en güzeli biliyormusunuz banada söylediler
benim salak kafam dinlemedim
sinir uçları falan oluşmadığı için bebeklerde hiç acı olmuyormuş ve bebek hiç hissetmiyormuş
hiç bir zorlanmada yok
ben yaptırmadım şimdi nasıl gözümde büyüyor ve nasıl korkuyorum anlatamam sizi
bin pişmanım bebekken sünnet yaptırmadığım için
umarm bu uyarımın size faydası olur
ben geldim kızlar..
kızlar bu çatlama konusu aklıma çok takıldı illa çatlıyack mı diyosunuz şimdi)) tecrübeli anneler yardım ltfn.. hiç mi şansım yok:))
hoşgeldin cnım
valla benim göbeğim hep çatladı
şimdi de galiba göğüslerim çatlamaya başlamış
dr dedi ki bünyen çatlamaya müsaitse istediğin kadar pahalı kremler sür yine çatlarsın dedi
hamilelikten öncede çok sık kilo alıp veriyodum çatlaklar hafif vardı ama annemin karnı resmen şerit gibi tabi ben 4.600gr doğunca öyle olucak diye korkuyorum
ohh maaşallahın varmış canım
ya bu arada ben çok korkuyorum çok küçük doğarlar diye
ohh maaşallahın varmış canım
ya bu arada ben çok korkuyorum çok küçük doğarlar diye
vücut çatlamaya müsaitse hiçbişey fayda etmiyor, ama hiçbişey sürmeyipte çatlamayanıda biliyorum şans artık canım ben kremi 15 tlye aldım 450 ml bol bol sürüyorum[/QUOTE]valla benim göbeğim hep çatladı
şimdi de galiba göğüslerim çatlamaya başlamış
dr dedi ki bünyen çatlamaya müsaitse istediğin kadar pahalı kremler sür yine çatlarsın dedi
korkma cnm şu an nasıl kiloları boyu dr ne diyo?
seninkiler ikiz canım korkma normal kilolarında doğarlar...tek bebeğe tabiki benzemez sen iki tane bıdık besliyorsun sonuçta...
doktorun uygun diyorsa problem yoktu bence.
kızlar ben ELANCYL isimli çatlak kremi kullanıyorum. şu an için bir sorunum yok. sürekli karnıma sürüyorum. eşim yan taraflarına da sür diyor ama unutuyorum aklıma geldikçe de meme uçlarına sürüyorum. bu arada meme ucu için krem henüz almadım. sizler aldınız mı
gögüs ucu kremini doğumdan önce kullanmaya başla demişti bir tanıdğım onun çok çatlağı olmuş gögüsleri çok kötü olmuş krem iyi geldi sonra dedi.bende haftaya doktora gideceğim ona yazdıracağım.çatlaklar içinde sadece zeytin yağı kullanıyorum oda haftada bir falan sürüyorum her akşam üşeniyorum yaw
iyice uyku çöktü kızlar mayıştımm uyumak istiyorum:))
kızlar ben ELANCYL isimli çatlak kremi kullanıyorum. şu an için bir sorunum yok. sürekli karnıma sürüyorum. eşim yan taraflarına da sür diyor ama unutuyorum aklıma geldikçe de meme uçlarına sürüyorum. bu arada meme ucu için krem henüz almadım. sizler aldınız mı
doktorun tavsiyesini al tabi ama bir de SGK ödeme yapsa daha güzel olur. kozmetik diye kabul ediyorlar o yuzden SGK ödemiyor. 10 mg lık krem 13 tl idi. sanki üç kullanımlık gibi.
uyu :))
dr da bana aynı kremi önerdi bu gittiğimde ama kozmatik ürünü ssk karşılamıyor dedi
150 ml 75 lira mı ne galiba :)
göğüs uçlarına değil canım diğer yerlere sürmen lazım çatlak için
göğüs ucu kremi ayrı oluyor
evet göğüs ucu kremleri küçücük
doğumdan 1 ay önce mi kullanılmaya başlıyor du 3 ay mı hatırlamıyorum ben
Artık herşeyi kozmetikten saymaya başladılar zaten..
Uçuk kremini de çatlak kremini de...
Milletvekili maaşı alıyoruz ya:))
Sorun değil alırız 75 tl de:))
herşey ne kadar masraf ve kalabalık değil mi eşimi bıktırdım valla:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?