2012 Şubat Anneleri

şu hassas dönemde beklediğimiz anlayış ve birazcık pozitif ayırımcılıkla mutlu olmak. aksi halde kimse ailesine sırt dönsün demiyoruz :)

Iste paylasilamayan ERKEK :))))

Sizlerin (lutfen uzerinize alin mayin genelleme yapiyorum) iktidar savaslariniz (ki cogunuz hadi len ne iktidari diyecek) erkekleri arada birakiyor. Bir onceki mesajimda yazdigim gibi Erkek bu krizi cok iyi dahi yonetse dahi bir donem sonra sinir kopmalari yasayacaktir. Lakin sizler benim ne demek istedigimi bir kez daha gozden gecirin ! Demisik ki konu eger eslerinizin annesine geldiyse ne guzel ki saglikli bir gebelik geciriyorsunuz ve konu bu kadar gereksiz nabiz yukselten bir konuda ....

Ölü ve zengin kaynana fikri çok cazip ; şans işi sanırım ama:))
Bizimki sağ ve fakir grubunda...
Allah uzun ömür versin abidik gubidik kaynanama:)))

Çocuklar büyüdükçe eşler arası tartışma zamanla farklı konulara kayıyor..
İlk başlarda yaşıyor sanırım çiftler bu durumu..
Kaynana-gelin meselesini..Evlilğin ilk yıllarında..
Aşıldığında herşey düzeliyor..
Bunun için zaman lazım..
Bu kez tuzu biberi çocukların konusu oluyor ama:))

Sana da hayırlı cumalar canım.
Nasıl cozum bulacam kı
Bır ınsanın ıcınde olmalı.
Dusunmelı, 'esım hamıle, aksama kadar calısıyor, aksam karanlıgında eve gırıyor' dıye.
Benımde korkum o zaten.
Dogumdan sonra da aynı sekılde devam ederse!
Bırde kayınvalıdem de bızde olacak.
Dusunsene, aksama kadar ısteyım, aksam evıme gıdıyorum kayınvalıde var, rahat hareket edemem onun yanında.
Gece gec saatte esım gelıyor, annesı yanımda dıye ıyıce umursamıyor!
Cekılır mı oyle bır hayat
Sımdıden bunları dusunup, nıcın uzulmeme neden oluyor kı!
Bırde sımdılerde bıle, bız esımle nadıren bas basa dısarı cıkıyoruz.
Ne zaman bır yere gıdecek olsak, X de gelsın dıyor.
Muhabbet daha guzel oluyormus o zaman
Demek benım muhabbetım acmıyor adamı!

Kayınvalıden de almasın.
Daha ıyı ya, sunu da bız yaptık dıyemez.
Oylelerı ınan, yaptıgını hemen gozler onune sermek ısterler.

Bu arada benım mıdem cok fena.
Mıdem degıl de, bogazım desem daha dogru olur sanırım.
Yanıyor resmen.

şu hassas dönemde beklediğimiz anlayış ve birazcık pozitif ayırımcılıkla mutlu olmak. aksi halde kimse ailesine sırt dönsün demiyoruz :)

az once biri kaynanasini kaynar kazana atacakti : ))))

sirt donmekte neymis : )

söz güzel ama tutmuyor işte :)
allaha şükür sağlığımız iyi bundan sonrada böyle devam eder inşallah

Inanilmaz bir iktidar savasi var madem oyle iyi olan kazansin....

Not : sadece latife ediyorum lutfen yazdiklarimi yanlis taraflara cekmeyin

Ama o erkek artık evlı, bazı sorumlulukları var.

Evet, su an kayınvalıde, es durumlarından bahsedebılıyorsak, buyuk sorunlarımız olmadıgındandır, sukur.
Ama bu sorunda bızlerı psıkolojık olarak etkılıyor.
Mutsuz bır gebelık gecırmemıze neden oluyor.
Zaten bız bayanlar hassas bır yapıya sahıbız, sız erkekler bunu anlamayabılırsınız tabıı
Ama en azından gebe bır bayana daha nazık davranılması gerektıgını duymussunuzdur (genelleme)

senin kaynana ile benimki aynı galiba.daha bir sümük mendili dahi almadı kadın özenmiyor herhalde bide kız çocuğu yok benim kızım olacak ve ilk torunu.
geçen eşime diyormuş acele etmeyin bişiler alırken ne acele etmicem cocuk doğacak 7.aya girdim hayrat yaa

Kendi fikrimi söylemem gerekirse; huzursuzluk eşleri olduğu kadar bizi de yıpratan bişey. bazı zamanlar biraz biz biraz aileler anlayışlı yaklaşıp hataları görmezden gelmeli ve iyi niyet olmalı. aksi halde hata bulmak çok kolay, bir kişiye aklını takınca insan yaptığı herşey batar. elbette ki ailelerin tecrübelerinden faydalanmak lazım ancak artık herkesin de birey olduğunu ve bizlerin de bir aile düzeni kurduğumuzun kabullenilmesi gerekiyor diye düşünüyorum.özellikle lohusalık döneminde, hamilelik sürecinde birazcık bizim de nefes almaya ihtiyacımız var sanki.

Hiiiçççç!
Ama bızı anlayan kım!

Bu mıras gıbı sanırım.
Kayınvalıdesını sevmeyen gelın, vaktı gelınce sevılmıyor.
Benım kayınvalıdem de hıc sevmez kayınvalıdesını.
Ben yıne sevıyorum, sadece sureklı haklı olmasına bozuluyorum.

Inanilmaz bir iktidar savasi var madem oyle iyi olan kazansin....

Not : sadece latife ediyorum lutfen yazdiklarimi yanlis taraflara cekmeyin

Ben kazanana dek savasıcam

Benımkıde mendıl yaparım fılan dıyordu ama bır gun gıttıgımızde gosterdıler, bır yıgın cıcı almıs kızıma.
Belkı senınkı de oyle yapacaktır.

asıl sıkıntı doğumdan sonra olacamış gibi geliyor. bir sürü herşeye konuşan, karışan insan, evinin mahremiyeti de kalmayacak. of şimdiden darlanıyorum. o stresle herhalde ortalık biraz toz duman olur.

ayy ben dedim ki doğumdan sonra annemle memlekete gidecem ilk zamanlar yanımda kimse olmayacak annem fazla kalamayacak yanımda dönmesi gerek..kocam tamam dedi dayanamaz ama kaynanam da demez mi bizde oraya geliriz çocuğu görmeye yakın memleketler zaten vazgeçtim artık kendim büyütürüm çocuğumu neyapayım tek dikilmesin de karşıma

Canım sen hazırlıklarını tamamla..
Hatta doğum çantanı falan hazırla koy kenara..
üç maymunu oynamak bazen en güzeli..

kazen bak artık şişko olduk montlarımız olmuyor
bize kürk alsana :))))))))))))

Ay koptum ben burda...
Kız yıkıldım valla
benim müdür noluyor diyor?
Ne diyeyim? :90::90:

bi arkadaş kürk istiyo de :))))))))))))
Ama karşısındaki biraz cimri illa para istiyo de :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…