- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.041
Eslerımızde bızı kırıyor ama.
Sahsım adına, kayınvalıdeme saygı duyuyorum, bır anne oldugu ıcın.
Fakat anne olmak demek, her zaman haklı olunur manasına gelmıyor.
Eger esler ve eslerın annelerı arasında sorun yasanıyorsa bu daha cok erkegın dengeyı saglayamamasından kaynaklanır.
Sız hıc duydunuz mu, bır kadının aılesınden oturu bosanan kac cıft var?
Ya bır erkegın aılesının yuzunden?
yaniliyormuyum ? dusunsenize 1 kisi saglik sorununu paylasmiyor yani bundan anlayacagimiz hersey yolunda ki konu kaynanalara kadar gelmis : )
benim soyle bir sozum var
en iyi kaynana olu kaynana daha da iyi kaynana olu zengin kaynana....
Not : bu arada eslerinizi cok kirdiginizi unutmayin ! Ikili catismalarinizdan dolayi arada kaliyorlar ve bunu hak etmiyorlar. Inanin krizi cok iyi dahi yonetseler sizin veya annenizin en ufak kirginligi onlari ciddi oalrak etkilemektedir. Unutmayin bu kisiler esinizi doguran ve bir donem sizin yasadiklarinizi yasayan ANNELER !
günaydın herkese hayırlı cumalar..
hemen şöyle bir geçmişi okudum konu bayağa derin bugün..
elefera canım üzülme, erkekler bizim gibi düşünmüyor yada işlerine gelmiyor.
ama bu arkadaş olayına en kısa sürede bir çözüm bulmalısın.
bebek doğduktan sonra da böyle gezme, eve geç gelme olayı olursa senin için zor olur..
herkes kayınvalidesini çekiştirmiş bende bir kaç şey söyliyim bari eksik kalmiyim
benimki daha torununa iğne almadı. hatta şu eksik , bu eksik dediğim halde ben alırım demiyor.
geçenlerde banyo eşyalarını almadım küvetini almam lazım filan dedim. ilk torunundan kalan küveti göstererek al kullan dedi..
nasıl sinirlendim anlatamam alt tarafı bir küvet ya 15 lira fiyatı onu bile çok görüyor kızıma..
neyse daha çok çok söylenicek söz var da allahıma havale ettim.
allahtan eşim annesinin huyunu biliyor özellikle onun yanında daha da bir el üstünde tutuyor beni .
şu hassas dönemde beklediğimiz anlayış ve birazcık pozitif ayırımcılıkla mutlu olmak. aksi halde kimse ailesine sırt dönsün demiyoruz :)
yaniliyormuyum ? Dusunsenize 1 kisi saglik sorununu paylasmiyor yani bundan anlayacagimiz hersey yolunda ki konu kaynanalara kadar gelmis : )
benim soyle bir sozum var
en iyi kaynana olu kaynana daha da iyi kaynana olu zengin kaynana....
Not : Bu arada eslerinizi cok kirdiginizi unutmayin ! ıkili catismalarinizdan dolayi arada kaliyorlar ve bunu hak etmiyorlar. ınanin krizi cok iyi dahi yonetseler sizin veya annenizin en ufak kirginligi onlari ciddi oalrak etkilemektedir. Unutmayin bu kisiler esinizi doguran ve bir donem sizin yasadiklarinizi yasayan anneler !
Iste paylasilamayan ERKEK :))))
Sizlerin (lutfen uzerinize alin mayin genelleme yapiyorum) iktidar savaslariniz (ki cogunuz hadi len ne iktidari diyecek) erkekleri arada birakiyor. Bir onceki mesajimda yazdigim gibi Erkek bu krizi cok iyi dahi yonetse dahi bir donem sonra sinir kopmalari yasayacaktir. Lakin sizler benim ne demek istedigimi bir kez daha gozden gecirin ! Demisik ki konu eger eslerinizin annesine geldiyse ne guzel ki saglikli bir gebelik geciriyorsunuz ve konu bu kadar gereksiz nabiz yukselten bir konuda ....
günaydın herkese hayırlı cumalar..
hemen şöyle bir geçmişi okudum konu bayağa derin bugün..
elefera canım üzülme, erkekler bizim gibi düşünmüyor yada işlerine gelmiyor.
ama bu arkadaş olayına en kısa sürede bir çözüm bulmalısın.
bebek doğduktan sonra da böyle gezme, eve geç gelme olayı olursa senin için zor olur..
herkes kayınvalidesini çekiştirmiş bende bir kaç şey söyliyim bari eksik kalmiyim
benimki daha torununa iğne almadı. hatta şu eksik , bu eksik dediğim halde ben alırım demiyor.
geçenlerde banyo eşyalarını almadım küvetini almam lazım filan dedim. ilk torunundan kalan küveti göstererek al kullan dedi..
nasıl sinirlendim anlatamam alt tarafı bir küvet ya 15 lira fiyatı onu bile çok görüyor kızıma..
neyse daha çok çok söylenicek söz var da allahıma havale ettim.
allahtan eşim annesinin huyunu biliyor özellikle onun yanında daha da bir el üstünde tutuyor beni .
Benımde kımsem yok.
Ama gun asırı ablamı arıyorum, canımın sıkıntısını onunla paylasıyorum.
Paylasmak ıstemıyorum ben esımle, aıle meselelerını.
Onun aılesı ıle ılgılı onlanlara da bır cumle ıle yanıt verırım.
O da ona yeter zaten.
Ne demek evde ne ısın var!
Ne kadar dusuncesız ınsanlar.
Evde, esı, ustelık hamlıe, bırde oglu var!
Bu arkadaslar ınsanı yoldan cıkarırlar.
Acaba bızde mı oyle arkadaslar edınsek?
Ama o zaman kıyamet kopar!
Esın hangı takımlı bılmıyorum ama, senın bır sansın var.
ıkız bebeklerın olacak.
Yerınızde olsam bırıne benım ıstedıgım takımın, dıgerıne esımın ıstedıgı takımın hastane cıkısını alırdım.
CANIM EŞLERİMİZ AYNI ARKADAŞ KONUSUNDA
GEL YAKINIZ KIZ BİR GÜNDE BİZ FELEKTEN BİR GECE ÇALALIM
ONLAR BİZİ MERAK ETSİNLER :))))))
ınanilmaz bir iktidar savasi var madem oyle iyi olan kazansin....
Not : Sadece latife ediyorum lutfen yazdiklarimi yanlis taraflara cekmeyin
az once biri kaynanasini kaynar kazana atacakti : ))))
sirt donmekte neymis : )
bişi soracağım kazen bayan mı erkek mi hala çözemedim de
Hiiiçççç!şu hassas dönemde beklediğimiz anlayış ve birazcık pozitif ayırımcılıkla mutlu olmak. aksi halde kimse ailesine sırt dönsün demiyoruz :)
az once biri kaynanasini kaynar kazana atacakti : ))))
sirt donmekte neymis : )
Inanilmaz bir iktidar savasi var madem oyle iyi olan kazansin....
Not : sadece latife ediyorum lutfen yazdiklarimi yanlis taraflara cekmeyin
senin kaynana ile benimki aynı galiba.daha bir sümük mendili dahi almadı kadın özenmiyor herhalde bide kız çocuğu yok benim kızım olacak ve ilk torunu.
geçen eşime diyormuş acele etmeyin bişiler alırken ne acele etmicem cocuk doğacak 7.aya girdim hayrat yaa
asıl sıkıntı doğumdan sonra olacamış gibi geliyor. bir sürü herşeye konuşan, karışan insan, evinin mahremiyeti de kalmayacak. of şimdiden darlanıyorum. o stresle herhalde ortalık biraz toz duman olur.
senin kaynana ile benimki aynı galiba.daha bir sümük mendili dahi almadı kadın özenmiyor herhalde bide kız çocuğu yok benim kızım olacak ve ilk torunu.
geçen eşime diyormuş acele etmeyin bişiler alırken ne acele etmicem cocuk doğacak 7.aya girdim hayrat yaa
kazen bak artık şişko olduk montlarımız olmuyor
bize kürk alsana :))))))))))))
[ı]canım sen hazırlıklarını tamamla..
Hatta doğum çantanı falan hazırla koy kenara..
üç maymunu oynamak bazen en güzeli..[/ı]
[ı]ay koptum ben burda...
Kız yıkıldım valla
Benim müdür noluyor diyor?
Ne diyeyim? :90::90:[/ı]
bi arkadaş kürk istiyo de :))))))))))))
Ama karşısındaki biraz cimri illa para istiyo de :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?