- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.121
canım ben sürekli rüyamda kız gördüm
şimdi 16 hafta iki günlük gebeyim normal kilom 49du ilk aylar yani bulantıda iki kilo verdim şimdi
ise 51 oldum :26::26::26::26: bide vallahii bana ilaçç gibi geldiniz yaaaa
boğazım şimdi iyleştiikızlar akşama yemeğe misafirim var
arada bi takılırım onlar gelene kadr kusura bakmyın
şimdi mutfağa bi göz atim tüp bitmişti eşim doğalzcıları aradı onlar gelip doğalgaza bağlayacaklar çook işim
var allaha emanet olun ama onlar gelene kadr buralardym
kulağının dibinde şarkı söylüyorum
bidaha uyumak istemiceksin
Yemekten sonra biz hamişlere izin verseler şöyle 1 saat uyusak ne güzel olur heee..
uyumak istiyorum
annem bebeiş odasına halı almış perde yaptırmış süpriz oldu bana takıma uymlu almış insanın annesi gibi olmuyo:)) birazdan resmini koycam bakalım beğenicek misiniz?
slm kızlar ben ancak yazabiliyorum işim vardıda azcık
yaa kızlar ben bugün hiç iyi değilim yaa:26::26::26::26:
uyandığımdan beridir sanki boğazıma bir düğüm bağlanmış inanın sabahtandır hiç bişi yiyemedim öylece
aç karına duruyorum korkudan bişi yiyemiyorum
ağzıma koyduğum gibi boğazımdan geçmiyo kusasım geliyoo
ne yapim bilmiyorum yaaaa
kızlar bebek bezi aldınız mı hiç çevremdeki herkes şimdiden al diyor ama bebeğin kilosu ne olur bilemiyorum ki bu primanın yenidoğan bezi çok mu küçük olur
selam kızlarrrrrr....cnm bebek bezi bende almadım 2 5 kg olanlar ideal yeni doğan için....2ci aydan sonra 3 6 kg olanlardan alıcaz ama iki paket yeni doğan alsak yeter ......bende hangi marka alsam karar veremedim..bebek neye alışırsa bide değiştirince pişik oluyo bazı çocuklar..özellikle erkek bebekler....canbebe iyimi kızlar bana onu tavsiye edende çok...ama bilemedim...almak lazım artık.....
selam kızlarrrrrr....cnm bebek bezi bende almadım 2 5 kg olanlar ideal yeni doğan için....2ci aydan sonra 3 6 kg olanlardan alıcaz ama iki paket yeni doğan alsak yeter ......bende hangi marka alsam karar veremedim..bebek neye alışırsa bide değiştirince pişik oluyo bazı çocuklar..özellikle erkek bebekler....canbebe iyimi kızlar bana onu tavsiye edende çok...ama bilemedim...almak lazım artık.....
kızlar bebek bezi aldınız mı hiç çevremdeki herkes şimdiden al diyor ama bebeğin kilosu ne olur bilemiyorum ki bu primanın yenidoğan bezi çok mu küçük olur
benim bildiğim kadarıyla hamilelerde reflü oluyormuş acaba ondan mı?
rüyalar tersine çıkar ama bazen gördüğünde olabilir...ben erkek bebek gördüm oğlumun cinsiyeti belli değildi o zaman kız olcak falan dedim ama erkek çıktı..bende bu haftada öğrendim oğlum olacağını 16da....ama kesin sonuç için bir hafta daha bekle cnm..hemende bişey alma...çünkü bizimki ilk pipiyi göstermedi kız sandı doktor ama bi sonraki hafta erkek olduğu belli oldu...dünyam şaştı ogün....
canım ben sürekli rüyamda kız gördüm
şimdi 16 hafta iki günlük gebeyim normal kilom 49du ilk aylar yani bulantıda iki kilo verdim şimdi
ise 51 oldum :26::26::26::26: bide vallahii bana ilaçç gibi geldiniz yaaaa
boğazım şimdi iyleştiikızlar akşama yemeğe misafirim var
arada bi takılırım onlar gelene kadr kusura bakmyın
şimdi mutfağa bi göz atim tüp bitmişti eşim doğalzcıları aradı onlar gelip doğalgaza bağlayacaklar çook işim
var allaha emanet olun ama onlar gelene kadr buralardym
ben prima düşünüyorum eltim kullanıyor memnun bi ara değiştirmiş bebişin kakası çıkıyormuş üzerine sanırım mofix almış memnun kalmamış birede yeni doğan bezi daha çok prematüreler için diyorlar zaten normal doğarsa bebeklerimiz Allah'ın izniyle en az 3 kg doğarlar 3-6 mı alsam acaba?
haklısın canım allah kucağına allmayı nasip etsin ben hep kız gördüm ama
en son erkek olduğunu gördümm yaniii çook rüyaa görüyorum kısmet artık
zaten şimdi daha erken gerççi elimde olsa alacm ama herkes şimdi alma diyo bana
bide ilk gebeliğim daha önceki
on haftalıktı karnımda ölmüştü kürtaj olmuştum
bu gebeliğimde
7 ay sonra işte kısmet şimdiye çook mutluyum
allaha binlarce şükürler olsun bize bunu gönderdi hatta bi kız elbesis aldım çok
beyendim ve dayanamayıp aldımemir_bebek:
allah hayırlısını versin edam..
Kiloyu da az almışsın maşallah
cinsiyetini haber ver emi..
olurmu.. prematüre bezleri ayrı üzerinde 0 sıfır yazar...onlar daha küçük.. 2 5 kg 3 kilo bi bebeğe olur zaten rahat....3 6 bi boy büyüğü..4 kilo üstü doğum yapanlar için....molfix almasam mı o zaman yaa..prima daha uygundu molfixten onuda anlayamadım...sonra prima pahalı gelirse cebimize bide o var...büyük boyları pahalı çünkü...22 23 tl yenidoğanda 16 küsür...
ewet çok pahalı gerçekten prima....devlet 30 lira çocuk yardımı veriyor biz memurlaraoda 6 yaşına kadar sonra 15 liraya düşünyor...bebek bezi bile alınmıyor o paraya bide 3 çocuk yapın diyorlar..Allah yardımcısı olsun çok çocuklulara
30 liramı....bayağı çokmuş.....evet 3 çocuk yapın demesi kolay...ama bezi ,hastane masrafı,emmeyen bebeğin mamasıydı derken bide kirada tek çalışan bi kişi nasıl baksın geçinsin....hepsi lafta...biz 30 tlyi bile bulamıyacağız...valla sinirlendim şimdi.... alsana 3 çocuk...../B]
allah hayırlısını versin edam..
Kiloyu da az almışsın maşallah
cinsiyetini haber ver emi..
ayşecim sen nasılsın çocukların nasıl....nasıl gidiyo hayat....sen hangi marka bez kullandın sen daha tecrübeli olmuşundur bu konuda...bide sana bişey sorcam..çocukların kaçı kız kaçı erkek...bide yaş kaç?:44: ben 25 yaşındayım....
bebek bezi stoklamam lazım çok pahallıymış gözüm korktu iflas bayrağını çekicez yoksa:)) eşe dosta diycem altın değil bez getirin bebek görmeye diye:)
tabi erken cnm ben daha bu ay hallettim herşeyini....olacak varsa şimdide olur ama kesin cinsiyeti öğrenmeden alma...bilinç altında demek çok düşünüyorsun ne olcak diye..kızın olmasını çok istiyorsun demek bende geçen sene hep kız şeyleri ördüm ...ama erkek çıkınca bu yıl onları kızı olcak bi arkadaşıma verdim..aklım kaldı ama napim saklasam ne işime yarayacak..oda sağ olsun oğluma bi battaniye yollamış...herşey allahtan...kızda iyi erkekte..yeterki sağlıkla doğsunlar....doğum ne zaman senin..ay olarak...:44:.
bebek bezi stoklamam lazım çok pahallıymış gözüm korktu iflas bayrağını çekicez yoksa:)) eşe dosta diycem altın değil bez getirin bebek görmeye diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?