2012 Şubat Anneleri

rüyalar tersine çıkar ama bazen gördüğünde olabilir...ben erkek bebek gördüm oğlumun cinsiyeti belli değildi o zaman kız olcak falan dedim ama erkek çıktı..bende bu haftada öğrendim oğlum olacağını 16da....ama kesin sonuç için bir hafta daha bekle cnm..hemende bişey alma...çünkü bizimki ilk pipiyi göstermedi kız sandı doktor ama bi sonraki hafta erkek olduğu belli oldu...dünyam şaştı ogün....

kulağının dibinde şarkı söylüyorum
bidaha uyumak istemiceksin

ayyyy sese bakkkkkkkkk

Yemekten sonra biz hamişlere izin verseler şöyle 1 saat uyusak ne güzel olur heee..
uyumak istiyorum

ayyy ne güzel olurrrr

annem bebeiş odasına halı almış perde yaptırmış süpriz oldu bana takıma uymlu almış insanın annesi gibi olmuyo:)) birazdan resmini koycam bakalım beğenicek misiniz?

ayy ne güzel güle güle kullan canım

slm kızlar ben ancak yazabiliyorum işim vardıda azcık

hoşgeldin canım

canım reflü olabilir süt falan iç yada elma falan yesen bastırır belki

kızlar bebek bezi aldınız mı hiç çevremdeki herkes şimdiden al diyor ama bebeğin kilosu ne olur bilemiyorum ki bu primanın yenidoğan bezi çok mu küçük olur

ben 2 paket yenidoğan aldım 2 paket 2 numara primanın

selam canım hoşgeldin ben prima aldım

ben prima düşünüyorum eltim kullanıyor memnun bi ara değiştirmiş bebişin kakası çıkıyormuş üzerine sanırım mofix almış memnun kalmamış birede yeni doğan bezi daha çok prematüreler için diyorlar zaten normal doğarsa bebeklerimiz Allah'ın izniyle en az 3 kg doğarlar 3-6 mı alsam acaba?

kızlar bebek bezi aldınız mı hiç çevremdeki herkes şimdiden al diyor ama bebeğin kilosu ne olur bilemiyorum ki bu primanın yenidoğan bezi çok mu küçük olur

küçük olmaz
bir tane al..

benim bildiğim kadarıyla hamilelerde reflü oluyormuş acaba ondan mı?

[B]olabilir canım evet[/B]

haklısın canım allah kucağına allmayı nasip etsin ben hep kız gördüm ama
en son erkek olduğunu gördümm yaniii çook rüyaa görüyorum kısmet artık
zaten şimdi daha erken gerççi elimde olsa alacm ama herkes şimdi alma diyo bana
bide ilk gebeliğim daha önceki
on haftalıktı karnımda ölmüştü kürtaj olmuştum
bu gebeliğimde
7 ay sonra işte kısmet şimdiye çook mutluyum
allaha binlarce şükürler olsun bize bunu gönderdi hatta bi kız elbesis aldım çok
beyendim ve dayanamayıp aldım emir_bebek:

canım hoşgeldin.
bebek bezi bende henüz almadım.. ama alırsam prima alırım sanırım..

allah hayırlısını versin edam..
Kiloyu da az almışsın maşallah
cinsiyetini haber ver emi..

olurmu.. prematüre bezleri ayrı üzerinde 0 sıfır yazar...onlar daha küçük.. 2 5 kg 3 kilo bi bebeğe olur zaten rahat....3 6 bi boy büyüğü..4 kilo üstü doğum yapanlar için....molfix almasam mı o zaman yaa..prima daha uygundu molfixten onuda anlayamadım...sonra prima pahalı gelirse cebimize bide o var...büyük boyları pahalı çünkü...22 23 tl yenidoğanda 16 küsür...

tabi erken cnm ben daha bu ay hallettim herşeyini....olacak varsa şimdide olur ama kesin cinsiyeti öğrenmeden alma...bilinç altında demek çok düşünüyorsun ne olcak diye..kızın olmasını çok istiyorsun demek bende geçen sene hep kız şeyleri ördüm ...ama erkek çıkınca bu yıl onları kızı olcak bi arkadaşıma verdim..aklım kaldı ama napim saklasam ne işime yarayacak..oda sağ olsun oğluma bi battaniye yollamış...herşey allahtan...kızda iyi erkekte..yeterki sağlıkla doğsunlar....doğum ne zaman senin..ay olarak...:44:.

allah hayırlısını versin edam..
Kiloyu da az almışsın maşallah
cinsiyetini haber ver emi..

ayşecim sen nasılsın çocukların nasıl....nasıl gidiyo hayat....sen hangi marka bez kullandın sen daha tecrübeli olmuşundur bu konuda...bide sana bişey sorcam..çocukların kaçı kız kaçı erkek...bide yaş kaç?:44: ben 25 yaşındayım....

ewet çok pahalı gerçekten prima....devlet 30 lira çocuk yardımı veriyor biz memurlara oda 6 yaşına kadar sonra 15 liraya düşünyor...bebek bezi bile alınmıyor o paraya bide 3 çocuk yapın diyorlar..Allah yardımcısı olsun çok çocuklulara

30 liramı....bayağı çokmuş.....evet 3 çocuk yapın demesi kolay...ama bezi ,hastane masrafı,emmeyen bebeğin mamasıydı derken bide kirada tek çalışan bi kişi nasıl baksın geçinsin....hepsi lafta...biz 30 tlyi bile bulamıyacağız...valla sinirlendim şimdi....alsana 3 çocuk...../B]

bebek bezi stoklamam lazım çok pahallıymış gözüm korktu iflas bayrağını çekicez yoksa:)) eşe dosta diycem altın değil bez getirin bebek görmeye diye:)

eskiden 2 çocuğun üstüne yardım vermiyorlardı.. şimdi de 3. çocuğun asgari geçimi diğerinin yarısı kadar.. hadi biz maaşlıyız eşim de bende çalışıyoruz tek maaş çok zor hele birde istanbulda yaşıyorsan iice zor

canım az kaldı 34 olacağım ben artık..
2 kız 2 erkek inşallah...
çocuklar ii şükür Allahıma..
ben de iyiyim.. insallah sende bebeğinde tosununda iyiydir..
Canım ben oğlumda prima ile başladım.tek bebekti ya..
sonra bunlar çoğalınca tabi bende kalitede aynı olan ama uygun olanlara baktrım
rkek bebkler daha hassas oluyor değiştirdiğimde pişik oldu
ve haftalarca uğraştım.
sonra her kremi denedim en sonunda bir krem buldum o iyi geldi.
kızlarımda molfix canbebe evy baby ve prima karışık kullandım.
yani primanın fırsat ürünleri oluyor onları takip et.
yok kaçırdım mı bimden jennie var onu bile kullandım.
pişer gibi olunca hemen kremle müdahale ettim.
bebeğin altında bişey olmaz evelallah..
yani önemli olan pahalı marka bezleri kullanmakdeğil canım
inan oğlum primanın bezlerinde pişik oldu..
ama primanın bezleri her açıdan daha güzel..
beş yıldızlı:)))

bebek bezi stoklamam lazım çok pahallıymış gözüm korktu iflas bayrağını çekicez yoksa:)) eşe dosta diycem altın değil bez getirin bebek görmeye diye:)

kız altın getirsinler delimisin bir tane çeyrek bozsan 7 tane bebek bezi alırsın
ama çiçek getirmesinler zaten hastane odasına da almıyorlar
onlara söyle bez getirsinler diye

haklısın canım allah bebişini sana bağışlasın cnm

yok kız deme bişey bırak....altan daha pahalndı..alsınlar..yükselince bozdurursun kar ettiğinlede bez alırsın....kenarında bir birikim olur...bez bizim burdaki marketlerde molfix 17 .50 tl prima 16.50 tl canbebe 13.90 tl huggıesi hatırlamıyorum ama oda aynı civarda sanırım.....ist anadolu yakasındayım ben bu arada....işin kötü tarafı bu kadar parayı verip alcaz..ama bebeklerimiz bi çırtlıyacak 10 15 günde bitecek bi paket...stok iyi ama çok fazla yenidoğan alma 2 paket yere sonra 3 6 alıcaz çünkü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…