2012 Şubat Anneleri

haklısın canım allah bebişini sana bağışlasın cnm

amin cümlemizinkini inş.....kızlar bu arada akşm eşimle konuştuk ben 40 çıkınca oğluma mevlüd yaparım diyo..pilavıda tavuğuda ayarlarım ben dedi..sünnet ettirince daha gerek yok mevlüde dedi...bide isim koyduracağız bebeklere..hoca koyması şartmı ismi bilgisi olan varmı?:26:

evet ya bimdeki jennie geçen dikkatimi çekti çokt uygundu ama sızdırır diye almadım açıkcası..güvenemedim...desene durumun vrsa prima yoksa diğerlerinide dene diyosun..krem ne kullandın bu arada oğluna....erkek çocuğu öyle ya hemen pişik oluyo..kardeşimden biliyorum..bi gece market market bezinden aramıştı babamda anca iyileşmişti...kararsız kaldım....evy baby nasıl....onu hiç duymadım yaa ..:44:

kız altın getirsinler delimisin bir tane çeyrek bozsan 7 tane bebek bezi alırsın
ama çiçek getirmesinler zaten hastane odasına da almıyorlar
onlara söyle bez getirsinler diye

anam çicek bizde kimse düşünme.......eşim bile o panikle unutur.....nasılsın cnm..işlerin yoğunmu?...ikizler nasıl....kuzularr...

eklenmek isteyenler eklenmistir

Krem yurtdışından canım inşallah gerekmez sana ve tosununa
hele bir doğum yapalım lazım olursa atarım sana mesaj.
Allah pişik göstermesin yavruşlarımıza ama
Canım huggies dahil hepsini kullandım.
Evy baby de çok güzel..
Hülya Avşar oynamıştı kızı Zehra doğunca reklamlarında
Hatta odalar dolusu Evy babay bez vermişlerdi kadına
Alamaz diye:)))))

Bak hepsi aynı unutma bunu...
ben hepsini beğendim.
Büyük almadığın sürece sızdırma olmaz.
Boyuna uygun al ..

ismi hoca mı koyuyor canım bizde babası veya dedesi kulağına ezan okuyacak sonrada ismini tekrarlayacak oğlumun Allah'ın izniyle

ismi hoca mı koyuyor canım bizde babası veya dedesi kulağına ezan okuyacak sonrada ismini tekrarlayacak oğlumun Allah'ın izniyle

benim çocuklarımın ismini babaları okudu kulaklarına.
Hoca şart değil...
doğru biliyorsun

Bez konusu mu açılmış hemen geldim kızlarr...Tamda bugün bursada özhan marketlerde primalar 17.90 tl ye düşmüş eşime tembihledim gelince al diye...Garibim şuan istanbulda dönüşte alacak inş...

Bez konusu mu açılmış hemen geldim kızlarr...Tamda bugün bursada özhan marketlerde primalar 17.90 tl ye düşmüş eşime tembihledim gelince al diye...Garibim şuan istanbulda dönüşte alacak inş...

nerdesin sen bakayım?

kızacağım artık bak

bende sürekli indireimleri takip ederim..
yıllardır bu değişmez bir gelenek oldu bizde

nasısın sabahtan da yoktun canım ya

nerdesin sen bakayım?

kızacağım artık bak

bende sürekli indireimleri takip ederim..
yıllardır bu değişmez bir gelenek oldu bizde

nasısın sabahtan da yoktun canım ya

Kızma yaa...Arada bi girip okuyup çıkıyorum çok yazmıyorum bugünlerde sürekli yaptıgım bişey bayıyo beni bunaltıyo sinir ediyo falan açıkcası hamilelik psikolojisi sardı galiba...Zaten durup durup ağlıyorum...

cnm bende öyle biliyorum ama eşim bu konuda tam bilgili değil....dede zaten köyde gelemez....kararsız kaldım ben... hoca koysun istiyorum ama daha dini bilgili bi kişi koyması iyidir..

ayşebahar bi kulağına ezan bi kulağına kamet getirilirse çocuğa cin min musallat olmazmış..kamet ne oluyor biliyormusun..3 kerede ismi söyleniyor..yedinci gün yaptırmak iyiymiş....bebek doğduktan sonraki.....kızlar bu arada eğer bebek doğduktan sonra yada hamileykende geçerlidir sanırım allahım kızımı yada oğlumu şeytanın vesveselerinden uzak eyle diye dua ederseniz o çocuğa şeytan musallat olmazmış inş..aklınızda bulunsun....doğar doğmaz demek lazım..inş aklımıza gelir....normal olursa ben derim..gerçi şimdidende diyorum.....kuzum benim...kızlar bezleri şimdi araştırdım biraz evy baby kremli iyi diyende çok primadan memnun kalan bayağı çok......prima alcaz kesin......

anam çicek bizde kimse düşünme.......eşim bile o panikle unutur.....nasılsın cnm..işlerin yoğunmu?...ikizler nasıl....kuzularr...

iyiler allaha şükür bir yaramazlık yok

ama ben özlerim seni hafta sonuda mı yazmıyosun evden ağlarım bak(

ya modemin fişini nereye koyduğumu bulamıyorum

ben çıkıyorum kızlar hepinize ii akşamlar ii tatillerrr

iyi akşamlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…