- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #40.821
9 aralıkta 32. haftayı dolduruyorum. gidip çalışabilir yada çalışamaz raporumu alıcam. dün 170 nolu telefonu aradım tüm bilgileri aldım. çok güzel aydınlatıyorlar. ama kafam karıştı eğer 37+ haftaya kadar çalışırsam 14 ocakta izne ayrılıyorum. doğum 23-24-25 ocak gibi(sezeryan kesin) yani 10 gün dinlenebilicem. açıkçası yemek yapanım ev işlerine yardım edenim de yok. çok kararsız kaldım. siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
bana kalırsa 10-15 gün kala ayrılmak en güzrli, ben şayet 32 haftadan sonra calısabılır raporu verseydı dr um 10 gun yada 15 gun kala doguma ayrlıcaktım ızıne ama dr ızın vermıyor malesef.
selam kızlar. acaba doğum yaptıktan sonra hamileleik dönemlerimizi özler miyiz? şimdi çok sabırsızım bir an önce zaman geçse, bebeğim neye benziyor diye.
valla genelde ınsanlar son aylar hıc gecmıyor denıyorya gercekten cok dogru hem herseyı hazır olupta gerıye beklemek kalınca sabırsızlanıyorsun hemde ılk hamılelık anlarında hamıle oldugunu ogrenme, kese gorme, bebegı gorme, cınsıyet, haraket edısı, renklı ultrasonda gormek gıbı beklentıler oldugu ıcın hep bır heves ve heyecan ıcınde gecıyor ama son aylara dogru artık kalan bırsey olmuyor Allaha sukur hersey netlesmıs saglıklı oldugunu bılıyoruz bence o yuzdende son aylar gecmek bılmıyor dıye dusunuyorum ben...
32+0 da mı alacaksın raporunu? ben de 37. haftayı doldurana kadar çalışmayı düşünüyorum, sağlığım elverirse. hem bebeğim doğunca onunla vakit geçiririm diye düşünüyorum. aksi halde evde zaman geçmeyecek, aklımı eve takıp kendimi yoracağım. onun yerine çalışayım diyorum.
valla canım kısıye gore olmuyor bu ısler sen 32 haftanı doldurunca dr una bır danıs calısabılırmıyım bır sakıncası varmı dıye kafana gore haraket etme derım sana onayı dr versın. ıcın rahat olsun