• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

selam kızlar...ancak yazabiliyorum iş yerinde millet biraz gergin de:22:geçmişe göz attım da kızlar valla hiç hakını yemeyeyim benim kocam da hamileliğimin başından beri bana bulaşık dahi yıkatmıyor:38:Allah razı olsun annem uzakta ama hiç aramadım yokluğunu ilk zamanlarımda midem çok kötüydü ayağa zor kalkıyordum yemekleri tarif ediyordum o yapıyordu:56: temizlik falan hiç yaptırmıyor hala daha:1: annesi geldiğinde şok oldu:53:camları falan sildi gerçi normaldede evim 5. kat hep o siliyor korkuyorum diye:123:canım kocam benim

evde bütün işleri eşim yapıyo ama ben gayet iyiyim eşim kendi isteğiyle yapıyo :1: bende hayır demiyorum yemekleri dahi o yapıyo valla. ama biliyorum doğumdan sonra çok bocalarım

kızlar çatlak kremi her akşam mı sürülüyor
birde göğüs ucu kremi 1 ay önce mi 3 ay önce mi başlanıyordu

canım benim orda burda okuduğum yazılarda hep doğumdan 1 ay önce filan yazıyordu.

selam kızlar...ancak yazabiliyorum iş yerinde millet biraz gergin de:22:geçmişe göz attım da kızlar valla hiç hakını yemeyeyim benim kocam da hamileliğimin başından beri bana bulaşık dahi yıkatmıyor:38:Allah razı olsun annem uzakta ama hiç aramadım yokluğunu ilk zamanlarımda midem çok kötüydü ayağa zor kalkıyordum yemekleri tarif ediyordum o yapıyordu:56: temizlik falan hiç yaptırmıyor hala daha:1: annesi geldiğinde şok oldu:53:camları falan sildi gerçi normaldede evim 5. kat hep o siliyor korkuyorum diye:123:canım kocam benim

canım biz şanslıyız sanırım seninle.. benim eşimde çok yardımcı bana. camları o siler, evi o süpürür, hamile kaldığımdan beri ütü yaptığımı bilmem o yapar.
ver biraz da ben yapim derim sen yorulma ben yaparım diyor hep.
allah onlardan razı olsun,
çok dua ediyorum eşime çok

Merhaba arkadaşlar,

bende şubat annesi olacağım inşallah. Allah kısmet ederse şubat ın ortasında kızım olacak.

Allahım inşallah hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip eder.

Günaydın arkadaşlar...Ben de kısmet olursa şubat annesi olucam..Gerçi ikizlerimden biri öldüğü için erken doğum riskim var, ama bakalım ilerleyen zaman ne göstericek:26:Bu arada gebelik şekerim çıktı ve insülin kullanıyorum,aranızda gebelik şekeri çıkan ve insülin kullanan arkadaşlar var mı acabaaa:44:

Merhaba Boncukcum nasılsın görüşmeyeli :)))
seni burda gördüğüme çok sevindim canım

Merhaba arkadaşlar,

bende şubat annesi olacağım inşallah. Allah kısmet ederse şubat ın ortasında kızım olacak.

Hoşgeldin canım..
Benimkide Şubat 14 de merhaba diyecek inşallah

Kızlar herkes nerelerde?
Ssshumoooo? oyelken?

öyleyimdir canım :1:

çatlak kremini hergün sürüyorum ve badem yağınıda evde suma güreşçisi gibi geziyorum eşim görünce korktu yağlı yağlı ne geziyosun pehlivan mısın diyo :4:

aha da bukleem burdaymış:))
:nazar:Canım kaç kilo aldın sen de sana pehlivan dediler:)):9::9::9:

Onu o koca göbüşten demiş olabilir kocan:):49::49::49:

aha da bukleem burdaymış:))
:nazar:Canım kaç kilo aldın sen de sana pehlivan dediler:)):9::9::9:

Onu o koca göbüşten demiş olabilir kocan:):49::49::49:

geçen hafta dr randevumda 7 kilo almıştım o zaman kadar ama sonrasında korkudan çıkamadım bi dahada :1: eşim hep dalga geçiyo benimle şubedekilerde kapılardan sığmıycan diye üzüyolar beni ama yiyorum yinede :1:

pusuya yattım beklemedeyim :1:

Geldim geldim..:9::9::9::10:
Benim müdürde bir gün erken bıraksa beni olmaz:26:
Yok diyor:18:

Akşam yemek var öğretmenler günü ile ilgili
Gelemem dedim..:21::21:

Kreşe çevirir benimkiler restoranı:8::8:

Evde yemek yapacağım daha...
ve ne yapacağım bilmiyorum:1::1::1:

herkescikler kaybolmuş :1:
kimse ilgilenmiyo bizimle :4:

Canım benim geldim bak
:9::9:
Sevgiye ve şefkate ihtiyacımız var bi de değil mi?

hoşbuldum :)))
ne güzel bir tarih :))
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...

Amin canım hepimizinkini
Sık sık yaz kelebek ve melek..
Her gün burdayız biz..
Çalışıyor musun

geçen hafta dr randevumda 7 kilo almıştım o zaman kadar ama sonrasında korkudan çıkamadım bi dahada :1: eşim hep dalga geçiyo benimle şubedekilerde kapılardan sığmıycan diye üzüyolar beni ama yiyorum yinede :1:

Anladım canım telaş etme
hepsi gidiyor unutma..

kızlar benim adam gelmiş kapıya
izin alabilirsem çıkacağım
öptüm hepinizi yarına dek ii bakın bebişlere ve kendinize

öyleyimdir canım :1:

çatlak kremini hergün sürüyorum ve badem yağınıda evde suma güreşçisi gibi geziyorum eşim görünce korktu yağlı yağlı ne geziyosun pehlivan mısın diyo :4:

ben daha dün aldım da ona göre süreyim dedim :)))

Merhaba arkadaşlar,

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Hoşgeldin canım..
Benimkide Şubat 14 de merhaba diyecek inşallah

Kızlar herkes nerelerde?
Ssshumoooo? oyelken?

ya mail gönderemiyordum bilgi işlem baktı bilgisayarıma

herkescikler kaybolmuş :1:
kimse ilgilenmiyo bizimle :4:

:)))) kaybolmam kız bennnn

Canım benim geldim bak
:9::9:
Sevgiye ve şefkate ihtiyacımız var bi de değil mi?

kızlar benim adam gelmiş kapıya
izin alabilirsem çıkacağım
öptüm hepinizi yarına dek ii bakın bebişlere ve kendinize

iyi akşamlar canım

Geldim geldim..:9::9::9::10:
Benim müdürde bir gün erken bıraksa beni olmaz:26:
Yok diyor:18:

Akşam yemek var öğretmenler günü ile ilgili
Gelemem dedim..:21::21:

Kreşe çevirir benimkiler restoranı:8::8:

Evde yemek yapacağım daha...
ve ne yapacağım bilmiyorum:1::1::1:

sen tepikoğlanı al git yemeğe, büyüklerle de eşin ilgilensin canım :9:
benim bu akşam yemek derdim yok kociş geç gelicek bende kızkardeşimle sinemaya gidicem :21:

sen tepikoğlanı al git yemeğe, büyüklerle de eşin ilgilensin canım :9:
benim bu akşam yemek derdim yok kociş geç gelicek bende kızkardeşimle sinemaya gidicem :21:

ohhh ne güzel ben çoktandır gitmiyorum sinemaya
keşke benimde kızkardeşim olsaydı :(

Back
X