- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #41.561
suan 28haftalık bebgımız.bende kızım olsaydı vuslat koymayı dusunuyordum...en son 13mayıs ta oldum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
suan 28haftalık bebgımız.bende kızım olsaydı vuslat koymayı dusunuyordum...en son 13mayıs ta oldum.
kısmet olursaa ılk bebegımız olacakılk bebegın deılmı
kısmet olursaa ılk bebegımız olacak
hadı ınsallah ahyırlısı cnm![]()
sagol canım hepımız ıcın hakkımızda hayırlısı olsun..senın ılk bebgın mı
slm arkadaslar suan 28+2haftalık hamıleyım.26.haftada kontrole gttım doktorum bebegın 10gun gerıden geldgnı soyledı.kılosu 1000gr kadardı sızce normalmı.dr gelsımı yavas demıstı.bebegımde masallah bı o kadar hareketlı.doktor gelısımının yavas olmasını hareketlı olmasına da baglıyo ama bılemıyorum...
günaydın kızlarrrrrrrr
bir haftaya daha başladık umarım çabuk geçer![]()
güneydin herkese![]()
inş canım bi an önce geçsin..
nbr canım nasıl geçti haftasonun
benim dr randevum var bu cuma şeker yüklemesi yaptır sonucunu al muayneye gel dedi
cumartesi gitsem dr lar 1 e kadar orda ya yetiştirebilirmiyim sizce
yoksa kendimi hiç kasmasam nasıl olsa bu iş yerindekilere yaranılmıyor diyip cuma günü işe gelmesem mi![]()
canım haftasonum güzeldi ama bu geceyi hastanede geçirdim çok ağrım var ve uykusuzum ..
neden hastanede geçirdin hayırdır
cnm dün akşam çok gezmişim bebeğe alışveriş yaptım sonra eve geldim belim yırtılcak gibi ağrıyo yattım geçer dite gece 3gibi sancı gibi bişeyle uyandım ..
doğuruyorum sandım işin aslı![]()
ama doğurmuyo muşum sıvı eksikliği varmış serum falan verdiler öyle işte...
canım haftasonum güzeldi ama bu geceyi hastanede geçirdim çok ağrım var ve uykusuzum ..