2012 Şubat Anneleri

üşeniyorum ben hala bide elim ayağıma karışıyo o kadar çok şey var ki büyüdü gözümde açıkçası

aynen cnm gozumde oyle buyuyorkı kılım kıpırdamıyo canta hazırlamak ıcın

pıjama 2 takım koy dıyorlar olemı yapsam acaba yoksa bosuna tasımısmı olurum :)

doğru yedek almak lazım malum kanama oluyor kirlenirse değiştirmek için

o konuda hasta bezlerını cok alın dedıler. ay basımda kaynana var karsı cekyatımda ay hatıce dıyo ne guzel oturuyon ben sunu yapıom bunu yapıyom amaaannnn beynımı sısırdı sancıdan kıvranıyorum neymıs kalkıp dolanacakmısım gorumcemle konusuyorda krep yapmıs ben yapmazmısım cocuguma usengecmısım delı ya durup dururken ınsanın canını sıkıyor olsun yınede kızım ıcın gulumsucem

kızlar ben felaket orgu ordum bu orguler 3 bebek buyutur sızde ordunuzmu bıseler yelek patık battanıye ordum bı dunya manyaklar gıbı

kızlar ben felaket orgu ordum bu orguler 3 bebek buyutur sızde ordunuzmu bıseler yelek patık battanıye ordum bı dunya manyaklar gıbı

MArifetli hatun bi başka oluyor canım
Malesef elimden gelmiyor böyle işler
İmrenerek bakıyorum

aynen cnm gozumde oyle buyuyorkı kılım kıpırdamıyo canta hazırlamak ıcın

pıjama 2 takım koy dıyorlar olemı yapsam acaba yoksa bosuna tasımısmı olurum :)

2 takım pijama boşuna mı??? tatlım ben 2 gecelik 1 pijama takımı 1 tane polar sabahlık koydum. ki iç çamaşırları ve çorapta koymalısın. hijyenik ped.orkid v.s. diş fıçası, macunu, tarak, krem. bence bunlar kesinlikle gereklii. bebek için her hafta sonu(çalışıyorum çünkü) en az 1 makina çamaşırını yıkayıp ütüleyip hurca koyuyorum. şimdi doğsa ilk eşyaları hazır. 1 hastane çıkışı, 2 tane 5 li takımı(alt, üst, önlük, şapka, eldiven) bunun dışında tekrar 1 zıbın, 2 çıtçıtlı badi, 2 çorap, 1 kalın battaniye, 1 ince (hastane çıkışı takımında var zaten), puseti, emzik,biberon, ıslak mendil, bez, o sırta falan da koyulan ağız mendili gibi

olsun hastane bezi olsun bence yedek her zaman kendini garantiye almak içindir yani ben koydum 2 tane başkalarını bilemem, birde ters durum olduğunu düşün öyle ortalıkta aman,

Selam kızlar..
Ancak gelebildim..
hoşgeldin,

ben hiç anlamam ama 2 kişi kızım için biri hırka şapka patik ördü diğeri hırka takım ve yelek ördü , bende hazır yelek ve hırka tarzı bir sürü şey aldım bol bol yeter

Son düzenleme:

valla ben 2 çanta hazırladım benim sezeryan olucağı için 2 gün hastanede kalıcaz malum çantanın 1'i hastane için diğeride çıkınca 10 gün annemde kalıcam orası için, elden götürdüklerimde hariç anneme, eve donuste bir araba dolusu esya olucak herhalde:)

birazda eşim yüzünden acele ediyosun diyo bana
daha çok var ve sen acele ediyosun diyo

onlar der onlara göre daha çok var sanki dr su gün diyince illa o gün olucak erken olma riskini göz önünde pek bulundurmuyolar, ha belkide erken olmıcak gününde olucaktır ama o ihtimalleri göz önünde bulundurmalı her zaman, diğer topikleri okuyunca daha iyi anlıyor insan bir çoğu gününden önce doğum yapmış hep

oooooo bu ne dunya kadar ama ıtıraf etmelıyım ılk kez anladım yazılandan madde madde oldugu ıcın anlamıyordum epey kalabalık lıste ben sımıdedn baslasam dgrana kadar anca bıtırırım heralde hazırlıgı

senın ısın ıs evde camasır kalmıcak offf cok üşenıyorum hazırlamaya napsam bılmem heyecanlanmam gerek

bende daha hazırlamadım bısey daha eksıkleırm var kendım için özellıkle pijama almalıyımmm
bebgımın gıysılerını yıkıcam oo cok ıs var gercı zamnda varrr ama tabı hazır olsa kotu olmazzzz:)

Benim annemle kaynanam ördü dünya kadar

ay ne guzel kaynananın faydası olmus
annem hasta oldugu halde bıseler yapma cabasında kaynanamın umurunda deıl ay derler ya yat kalk annen lazım sana dogruymus. kaynanam mılattan once kalma bıseler ormus gıydırırmıyım bılmem kara kara renksız seyler benım ılk cocugum bıde cıvıl cıvıl ıstıyorum pembıs pembıs oh oh ne guzel kahverengı dıyo bıde gorumcem de bıseler yollucam dedı artvınde oturuyo heyecanla kolının gelmesını bekledım bı actım kutuyu eskı meskı bıseler :)) yanı anlıcanız ben o taraftan bı ıgne gormedım onlarda yokmus gelıne hazırlık yatıp kalkıp anneme sukr edıyorum o halıyle herseyı a dan z ye o yaptı benden cok o aldı.. rezilllik ya muhabbete bak dugundede ole yapmıslardı bızde yok deyıp ısın ıcınden cıkıyorlar allah bana sabır versın

yakın olsak orurdum ben sana cnm nolcak :)) bos bos oturuyorum nerde oturuyordun kı sen

Eskişehirdeyim canım ben.. Sağol inan örmüş kadar oldun..:)))

olsun hastane bezi olsun bence yedek her zaman kendini garantiye almak içindir yani ben koydum 2 tane başkalarını bilemem, birde ters durum olduğunu düşün öyle ortalıkta aman,

hoşgeldin,

Hoşbulduk canım nasılsın

kızlar bebek kıyafetlerini ne ile yıkadınız?yumuşatıcı kullandınız mı?

Dalin almış eşim..
Granül sabun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…