2012 Şubat Anneleri

ayy inşallah yara olmaz da denememize gerek kalmaz...ama bende denerim öle bişey olursa

ınsallahhhhhh cnmmmmmmm :)

nihle nini manası nedir ilk defa duydum bu arada sen trakyalısın sanırım kıscem dediğine göre...

NİHLE allah'ın armaganı hedıyesı demekmıs canım aslıyla bırlesınce bızım tabırımıze gore ALLAH'IN asıl emanetı olarak degerlendırıyoruz :))) yok babam trabzonlu annem batum gocmenı bende sakarya dogumluyum :)) bırınden duymustum hosuma gıttı bende kıscem dıyorum

dışarı çıkarken kullanacağımız bebek çantasını yıkamayı düşünüyor musunuz? ben nivea atta çantası aldım, içinde kremleri var. çok kullanışlı bişey. onu da yıkasam mı dedim de?

bu ne için yapılıyormuş biri tekrar anlatabilir mi atlamışım galiba

cnm bırı bana solemıstı oda gecen ay dgum yaptı konusuyorduk konu acıldı goguste yara olup emrıremeyenler ıcın dedıler yara olmus emdıremıyormus bebegı emdırdıkten snra vazelın surup ucunu kuru cvız kabugu ıle kapatıyormus yumusatıp gecırıyormus emdırecegımız zmn da yıkayıp edırıp aynı seyı tekrar yapılması gerekıyormus denemedım ama deneyenler onerıyor..

hımm anladım canım sağol bilgi verdiğin için

cnm ben yıkamadım yıkamayıda dusunmuyorum nıvea cantası bende aldım ama bı canta daha aldım gozume kucuk geldı nıvea setındekı canta bırde sankı cabuk eskırmıs gıbı geldı bence yıkamana gerek yok kıyafetlerı yıkamak yeterlı dıye dusunuyorum ben

arnavutlar boşnaklar da kısçe diyorlar

bılmıyorum cnm bende bırınden duydum cok hosuma gıttı :)

Son düzenleme:
sinemcim yazını görmedim
çantayı yıkamaya gerek yok canım
bende hastane çantasını hazırlayacağım bugün yarın
yani herşey hazırda bir tek bavulun içine koyacağım

sinemcim yazını görmedim

ay ben daha dusunuyorum yapsammı dıye :) erken deılmıkı

sinemcim yazını görmedim

Öfff patron bir iş iptal olunca geldi ne güzel kafa dinlicektim kısmet olmadı,

bencede hazırlayın artık bayanlar ben 6 ayda hepsini hazır ettim ne olur ne olmaz

hmmm hazırlamak lazım yavastan bıdee dr bana erken olabılır dedı bılmıyorum her zmn soluyom her zmn cevap verıyolar ama ne koysam bılemedım sadece dogum setı koysak olmazmı??

hmmm hazırlamak lazım yavastan bıdee dr bana erken olabılır dedı bılmıyorum her zmn soluyom her zmn cevap verıyolar ama ne koysam bılemedım sadece dogum setı koysak olmazmı??

benimde erken olabılır dediği için dr 6 ayda hazır ettim,

bebek için ; tulum, bady, bez, şapka, patik, çorap, battaniye
kendin için, iç çamaşırı, gecelik veya pijama vs seyler işte ihtiyacın olabilecek şeyler koyman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…