- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.361
kızlar bebek kıyafetlerini ne ile yıkadınız?yumuşatıcı kullandınız mı?
Eskişehirdeyim canım ben.. Sağol inan örmüş kadar oldun..:)))
onlar der onlara göre daha çok var sanki dr su gün diyince illa o gün olucak erken olma riskini göz önünde pek bulundurmuyolar, ha belkide erken olmıcak gününde olucaktır ama o ihtimalleri göz önünde bulundurmalı her zaman, diğer topikleri okuyunca daha iyi anlıyor insan bir çoğu gününden önce doğum yapmış hep
oo epey varmıs cıdden :d
oooo kötüymüş peki bu doğumundada mı aynı şey sözkonusu...göğüs ucu nasıl olmuyor ki?:44:
bebeğin kıyafetlerini ne ile yıkadınız?
bende öyle düşündüm yıkamaya gerek yok ama bir sorayım dedim
ben geldim kızlar..
ay ben daha dusunuyorum yapsammı dıye :) erken deılmıkı
Öfff patron bir iş iptal olunca geldi ne güzel kafa dinlicektim kısmet olmadı,
bencede hazırlayın artık bayanlar ben 6 ayda hepsini hazır ettim ne olur ne olmaz
hmmm hazırlamak lazım yavastan bıdee dr bana erken olabılır dedı bılmıyorum her zmn soluyom her zmn cevap verıyolar ama ne koysam bılemedım sadece dogum setı koysak olmazmı??
Allah korusun apar topar gitmek durumunda kalırsan eğer onu düşün orda ne yapıcaksın hiç birşey yok o an telaştan bişey aklına gelmez
Selam kızlar..
Ancak gelebildim..
2 takım pijama boşuna mı??? tatlım ben 2 gecelik 1 pijama takımı 1 tane polar sabahlık koydum. ki iç çamaşırları ve çorapta koymalısın. hijyenik ped.orkid v.s. diş fıçası, macunu, tarak, krem. bence bunlar kesinlikle gereklii. bebek için her hafta sonu(çalışıyorum çünkü) en az 1 makina çamaşırını yıkayıp ütüleyip hurca koyuyorum. şimdi doğsa ilk eşyaları hazır. 1 hastane çıkışı, 2 tane 5 li takımı(alt, üst, önlük, şapka, eldiven) bunun dışında tekrar 1 zıbın, 2 çıtçıtlı badi, 2 çorap, 1 kalın battaniye, 1 ince (hastane çıkışı takımında var zaten), puseti, emzik,biberon, ıslak mendil, bez, o sırta falan da koyulan ağız mendili gibi
birazda eşim yüzünden acele ediyosun diyo bana
daha çok var ve sen acele ediyosun diyo
vallahı arkadasım ben normal kıyafetler gıbı yıkamayı dusunuyorum ama elde sudan gecırmek manasında. Cıtelemeye luzzum yokYumusatıcıda kullanmayı dusunuyorum ama hala arastırıyorum hangısı mantıklı gelırse onu yapmak lazım tabı bazıları sabun tozu ıle yıkayın yumusatıcı kullanmayın dıo ama hala kararsızım :d:d
oooooobu ne dunya kadar ama ıtıraf etmelıyım ılk kez anladım yazılandan madde madde oldugu ıcın anlamıyordum epey kalabalık lıste ben sımıdedn baslasam dgrana kadar anca bıtırırım heralde hazırlıgı
senın ısın ıs evde camasır kalmıcakofff cok üşenıyorum hazırlamaya napsam bılmem heyecanlanmam gerek
Hoşbulduk canım nasılsın
iyiyim sağol canım sen nasılsın?
bende dalin aldım ve yumusatıcısınıda aldım acaba yumusatıcı zararlımı ki ?
vallahı arkadasım ben normal kıyafetler gıbı yıkamayı dusunuyorum ama elde sudan gecırmek manasında. cıtelemeye luzzum yokyumusatıcıda kullanmayı dusunuyorum ama hala arastırıyorum hangısı mantıklı gelırse onu yapmak lazım tabı bazıları sabun tozu ıle yıkayın yumusatıcı kullanmayın dıo ama hala kararsızım
ANNE İÇİN
1- Gecelik (2-3 takım)
2- Sabahlık
3- Çorap
4- Terlik
5- İç çamaşırı
6- Temizlik ürünü (diş fırçası,diş macunu,sabun, havlu,tarak,toka,deodorant,kolanya)
7- Ped
8- Emzirme sütyeni (2 adet)
9- Hırka yada şal
10- Göğüs pedi
11- Göğüs kremi
12- Kirli çamaşır torbası
BEBEK İÇİN
1- 1 paket küçük boy çocuk bezi
2- Islak mendil
3- Zıbın (3 adet)
4- Uzun kollu bacaklı body tulum veya pijama
5- Şapka (2 adet)
6- Patik çorap
7- Eldiven
8- Yelek hırka
9- Battaniye
10- Yumuşak havlu
11- Mama önlüğü
12- Ağız mendili
13- Küçük yastık
14- Ana kucağı
kamera fotoğraf makinası,telefon şarjı
Sen nerdesin canım
slm herkese
bende 27 haftalık hamileyim ve bebek kıyafetleri için nanomatik kullanmayı düşünüyorum.aranızda nanomatik kullanan var mıdır<*
ben de dalinin deterjanını kullanıcam, yumuşatıcı kullanmıycam. son durulama suyuyla birlikte yumuşatıcı kaldığı için kullanmayı düşünmüyorum.
Sen nerdesin canım
slm herkese
bende 27 haftalık hamileyim ve bebek kıyafetleri için nanomatik kullanmayı düşünüyorum.aranızda nanomatik kullanan var mıdır<*
e-bebekte görmüştüm dalinin ki sıvı deterjan galiba
hemde yumuşatıcı görevi görüyodur zaten dimi?
e-bebekte görmüştüm dalinin ki sıvı deterjan galiba
hemde yumuşatıcı görevi görüyodur zaten dimi?
zaten tamamen kurumadan çok hafif nemliyken ütüleyince çamaşırları çok sert olmuyor. gratislerde de satılıyor, biraz daha düşük fiyata
sıvı deterjanlar pek bereketli olmuyor, malum bebekler çok sık üstü başı çıktığı için toz deterjanlara göre daha masraflı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?