2012 Şubat Anneleri

dalinin deterjanlarını gördüm de markette ondan mı alsam:44: Dedim elde yıkadığımda belki güzel durulayamam deterjan kalır falan bekli de elde sabunlayıp makinada sadece durulayıp sıktırırım...

neden makinada yıkamıyorsun da elde yıkıyorsun ki

ben de dalinin deterjanını kullanıcam, yumuşatıcı kullanmıycam. Son durulama suyuyla birlikte yumuşatıcı kaldığı için kullanmayı düşünmüyorum.

ama sert olur canım
yumuşatıcıyla mis gibi yumuşacık

listede fazlalıklar var ama herkese göre liste değişebiliyor tabi

vardır muhakkak

benim gibi kafası karışık bir gebeye
böyle şeyler derseniz
aklım karışız kızlar :1:

dalinin sıvı deterjanını veya granül sabununu ya da hacı şakirin granül sabununu kullanabilirsin. birini al dene, memnun kalmazsan değiştiririsin. zaten yeni kıyafetler kirli değil bir su yüzü görsün diye yıkanacaklar.

bende iyiyim canım. bende dalin kullanıyorum
sakarya...............

kız uzak değliz be okadar
karasuda öğretmenlik yaptım ben
1999 depreminde...

slm herkese
bende 27 haftalık hamileyim ve bebek kıyafetleri için nanomatik kullanmayı düşünüyorum.aranızda nanomatik kullanan var mıdır<*

hoşgeldin... $nanomatik-ekoal[1]-500x500.webp

Etkileri:

1. Deterjanın zararlı etkilerine maruz kalmanızı önler

2. Klorun kıyafetlerinizi yıpratmasını engeller

3. Güçlü anti bakteriyal etkisi sayesinde bakterilerin oluşturduğu istenmeyen leke ve kokuyu yok eder.

4. Özellikle çocuklar, kadınlar, alerjik bir bünyeye ve hassas bir cilde sahip olanlar Nanomatik Yıkma Topunu kullanmalıdır.

5. Nanomatik&#8217;in özel dış yapısı kıyafetlerinize takılıp kumaşın zarar görmesini engeller.

6. Çamaşır yıkarken deterjan, yumuşatıcı ve kireç sökücü kullanmanıza gerek kalmaz.

7. Nanomatik ile aile bütçenize katkı sağlayacağınız gibi cildinizin sağlığını koruyacak ve kimyasal deterjanın çevreyi kirletmesine engel olarak çocuklarına daha temiz bir dünya bırakacaksınız

Yıkama Prensibi

1. Güçlü infrared ışınları su moleküllerinin hidrojen kombinasyonlarını küçük kümelere ayırarak molekül hareketlerini hızlandırır. Oksijenin çamaşıra nüfus etme ve yıkama gücünü arttırır. Ayrıca negatif ionların yayılarak çamaşıra nüfus etmesine ve böylece deterjan kullanmadan kirin rahatlıkla çözülmesini sağlar.

2. ALKALİK TOP suyun pH seviyesini kullandığınız herhangi bir deterjan seviyesinde tutar ve bu sayede yağ lekelerini çamaşırlardan kolaylıkla çıkmasını sağlar.

3. ANTİBAKTERİYAL TOP makinenizdeki kireç veya patojenik organizmaları yok eder ve suyun temizleme gücünün etkinleşmesini sağlar.

4. KLOR AYIRICI TOP klor bileşimini elimine ederek su yüzeyindeki gerilimi azaltır ve suyun temizleme kuvvetini arttırır.

Nasıl Kullanılır
Özellikle kan, vişne vs. gibi zor lekelerde Nanomatik Yıkama Topunu yıkama suyu içersinde 1 saat bekletmeniz halinde daha etkili netice elde edebilirsiniz.

Çamaşır makinenizde ön yıkamalı programı seçmeniz daha iyi bir netice almanızı sağlar.

Zor lekeli çamaşırlarda normalde kullandığınızın 1/5 kadar deterjan kullanabilirsiniz.

Beyaz ve renkli çamaşırlarını ayrı yıkayınız

Nanomatik Yıkama Topunuzu haftada bir kez güneşte kurutarak ömrünü uzatabilirsiniz.

Nanomatik Yıkama Topunuzu akan suyun altında temizleyebilirsiniz.

5,5 kg üzerindeki çamaşırlar için 2 adet Nanomatik Yıkama Topu kullanmanızı öneririz.

canım nanomatik bu...

faydalı diye duydum..
normal de de kullanıyor muusn peki

kızlar güvendiğiniz bi sabunu rendeleyin bi kavanoza
ben mesela hacı şakirin beyaz sabunları varya onlara güveniyorum çünkü hiç allerji yapmadı bende

kavanozdan alır kullanırsınız
olmaz mı??

kızlar süt içiyormusunuz süt olsun diye, son 3 ay bu bakımdan önemliymiş galiba ilk hamileliği olmayanlar daha iyi bilir gerçi

Son 3 ay değil canım..
Her daim önemli aslında
ama hamileliğimizde
her sabah ve her akşam bir bardak süt içilmeli.
hem calsiyum açısından hem bebeğin gelişimi açısından

bende iyiyim canım. bende dalin kullanıyorum

kız uzak değliz be okadar
karasuda öğretmenlik yaptım ben
1999 depreminde...

bende karamandayım sakarya karaman 6 saat var sanırım aramızda tam olarak bılmıyorum ama ıst falan beklıyordum ondan ole dedım :d :1:

dalinin sıvı deterjanını veya granül sabununu ya da hacı şakirin granül sabununu kullanabilirsin. birini al dene, memnun kalmazsan değiştiririsin. zaten yeni kıyafetler kirli değil bir su yüzü görsün diye yıkanacaklar.

deterjan yumuşatıcı calgon kullanmana gerek yok yeşil bir top 1000 yıkama kullanabiliyosun hem suyu yumuşatıyo hem de deterjan yok piyasada daha ucuzları var ama çok gerçekçi deil gibi. ikbal aydının programında görmüştüm bi bakın isterseniz.

kızlar maşallahınız var tecrübe konuşuyo sanki ne kadar eksik hissediyorum bazen kendimi ya :14:

berfinbilgen

daha hiç bakmadım markete bebek deterjanı için

ne güzelmiş varsa işte mis gibi

geçen gün markette bebek bezi gördük eşimle uygun geldi fiyatı
alcaz ama yarım saat mal mal pakete baktık bunun kilosu ne bize yararmı ucuzmu acaba diye :)))
anlayamadım valla
:)))

Son 3 ay değil canım..
Her daim önemli aslında
ama hamileliğimizde
her sabah ve her akşam bir bardak süt içilmeli.
hem calsiyum açısından hem bebeğin gelişimi açısından

mutlaka canım peki süt süt yapmazmı? genelde süt iç sütün bol olsun diyor herkeste bana

bir aydır falan kullanıyorum çamaşırlarda deterjan kullandığım zamandan bir fark yok sadece yeterince temizliyomudur diye düşünüyorum

ben bebege ayrı bize ayrı deterjanlar kullanmayı 1 aydır bıraktım hepsine tek bebek olanını kullanıyorum ve memnunum tertemiz çıkıyor

Son düzenleme:
berfinbilgen

daha hiç bakmadım markete bebek deterjanı için

ne güzelmiş varsa işte mis gibi

geçen gün markette bebek bezi gördük eşimle uygun geldi fiyatı
alcaz ama yarım saat mal mal pakete baktık bunun kilosu ne bize yararmı ucuzmu acaba diye :)))
anlayamadım valla
:)))

ilk etapta 2-5 kg olanını yani yenidoğan yada 1 numara diyede geçebiliyor markaya göre onu alıcaksın canım, ben molfixin aldım yeni doğanını, yegenime ilk prima aldılar tahriş etti cildini cildi hassas çıktı benimde hassastır zaten bana benzerse yandı ben tuvalet kagıdı bıle her seyı kullanamam ona molfix yaradı bi tek o yüzden korkudan bende molfix aldım, tabi degisebilir bakıcaz artık zamana göre

Son düzenleme:
ben yumuşatıcı kullanmıycam, bakalım sert olursa da kullanıp ekstra durulama yaparım artık :)

sen bilirsin canım

kızlar süt içiyormusunuz süt olsun diye, son 3 ay bu bakımdan önemliymiş galiba ilk hamileliği olmayanlar daha iyi bilir gerçi

ben süt sevmiyorum maalesef

kızlar maşallahınız var tecrübe konuşuyo sanki ne kadar eksik hissediyorum bazen kendimi ya :14:

sayemizde öğreniyorsun canım :)))))
ama dilimde tüy bitti hala sana kıyafetleri yıkatamadım
en sonunda ben gelcem evine bütün çamaşırları toplayıp tıkıcam makinaya
çalıştırcam gözümle görmeden inanmam sana çünkü :)))))))

mutlaka canım peki süt süt yapmazmı? genelde süt iç sütün bol olsun diyor herkeste bana

ben bebege ayrı bize ayrı deterjanlar kullanmayı 1 aydır bıraktım hepsine tek bebek olanını kullanıyorum ve memnunum tertemiz çıkıyor

Aslında canım su tüketimi süt üretimi için tam bir kuraldır..
Yani ne kadar su o kadar süt...
Üstelik 0 kalori...

Ama bunun yanında süt meyve suyu rezene çayı elbet içilmeli..

Yanı sıra bulgur pilavı soğan kompostolar şelbetler süt üretimini arttırı..

kızlaaar bu kadın benı oldurecek ılaclarımı alıyordum neymıs cok ıcıyomusum dr a guvenılmesmıs cocuga dokunurmus zor ıctım ılacları saydıda saydı kendı kızı ıcmesmıs olemymıs boylemıs
kızıyla aramda 10 yas var hala kızıyla benı bı tutuyo delımı ne offfffffffffffffff sıkıldım he ıyıce
dr ılac vermıs ıcmesem olurmu alla alla:S:S:S:S

Aslında canım su tüketimi süt üretimi için tam bir kuraldır..
Yani ne kadar su o kadar süt...
Üstelik 0 kalori...

Ama bunun yanında süt meyve suyu rezene çayı elbet içilmeli..

Yanı sıra bulgur pilavı soğan kompostolar şelbetler süt üretimini arttırı..

hımm, ben kalori kısmına takılmıyorum suan kilom gayet iyi zayıf hamıle kaldıgım ıcın suan cok guzel gidiyor, meyve suyu içmiyorum ama her akşam meyve yiyorum 1 tabak, rezeneye gelince onun rahatlatma özelliği ve uyku yaptığını biliyorum ama çok kötü kokuyor ya, odamı süt yapıyormuş onu ilk duydum, kompostoyuda duymuştum onu lohusayken daha çok yapıp içirirler:)

tcrube konustu sağol canım bilmediklerimiz var tabiki

Back
X