2012 Şubat Anneleri

yok benim ikiz olduğuna kimse inanmıyor

ciddimi şanslısın o zaman yada iç karnın geniş, gerçi son aylarda herşey değişebilir, bizim bile karnımız öyle aşırı büyük değil son aylarda daha çok büyüyormuş

tamam bu akşam yapıyorum söz
yoksa allah muhafaza erken doğursam elimde patlıycaklar
:1: :1:

aynen,

allah korusun aynı evmı :)) yok mısafır gelıyo ama basımı sısırıp gıdıyo :1:

katlanıcaksın o zaman biraz

:D:D ne guzel solemesı kolay yaa:D:D dur deterjanını alayım barı ole yapayım

yoksa seninde elinde patlıcak:)

evet yıka haftasonuna hepsi kurumuş olurlar
haftasonuda ütülersin
ağırlaştıkça ütü yapmak daha da zorlaşıyor

ben ütülemedim, makinadan çamaşırları katlı çıkarıp hemen astınmı petek üstüne ütülenmiş gibi oluyor katlarkende sıkı katlıyorum, annemden öğrendim, tabi ütülenicek şeyler oluyor onlar ayrı

ya bide sen çalışmıyon dimi evdesin
bak saçlarını yolcam heee
kk da takılma fırla git bakkaldan deterjan al gel
hem hava alırsın kaynananın çenesinden kurtulursun :)))

hehhehehehe aslında esya yıkamak deılde kaynana cenesınden kurtulmak ıcın usenmem sanıırm :D

ciddimi şanslısın o zaman yada iç karnın geniş, gerçi son aylarda herşey değişebilir, bizim bile karnımız öyle aşırı büyük değil son aylarda daha çok büyüyormuş

ben ütülemedim, makinadan çamaşırları katlı çıkarıp hemen astınmı petek üstüne ütülenmiş gibi oluyor katlarkende sıkı katlıyorum, annemden öğrendim, tabi ütülenicek şeyler oluyor onlar ayrı

bebeğinkileri ütüleseydin keşke canım
ütüde mikraplar da ölüyor hem

kızlar süt içiyormusunuz süt olsun diye, son 3 ay bu bakımdan önemliymiş galiba ilk hamileliği olmayanlar daha iyi bilir gerçi

benim doktorum 20. haftadan sonra günde 1 lt. süt veya ona dent ayran peynir tüketeceksin dedi kalsiyum için...sütümüz olsun diye bol bol su içmeliymişiz arkadaşım elma suyu içiyordu çok süt yapıyormuş

Toz sabunlar makinelerde tikanikliga sebep olabiliyormus diye okudum, bir de renklilerin rengini aciyormus bir miktar uzun sureli kulanimlarda tabi, gecen hafta baya okudum nette bebekler icin olan deterjanlar oneriliyor bir de yumusatici kullanan pek yok, pek severim ben kokusunu ama bilmem bi deniycem bebegim alerjik mi tepki veriyor mu diye, ilk aydan sonra karar vericem yumusatici konusuna.

annem ben bildim bileli kullanır bişey olmadı boş şeyler onlar,

ya bide sen çalışmıyon dimi evdesin
bak saçlarını yolcam heee
kk da takılma fırla git bakkaldan deterjan al gel
hem hava alırsın kaynananın çenesinden kurtulursun :)))

:1::46::46:

tatlım nerdeeeeeee o soledıgın bı keresınde 2 sey ıstedım 4 5 gun kalısında 3.sunde dedı emredersın hayatta yaptırmam nasılkı hıc bıseyı almadı esyalarınada dokunmasın:9:

birbirinizle yıldızınız hiç barışmamış galiba!

deterjan belki zarar verir bebeğin cildine diye düşündüm
bebek için olanlar zarar vermez, sonuçta eldede yıkasan deterjan yada sabun kullanmıcakmısın aynı şey

benim doktorum 20. haftadan sonra günde 1 lt. süt veya ona dent ayran peynir tüketeceksin dedi kalsiyum için...sütümüz olsun diye bol bol su içmeliymişiz arkadaşım elma suyu içiyordu çok süt yapıyormuş

ben 1 lt süt içemiyorum günde, yarım lt sütü 2 günde bitiriyorum :17:

ay bılmıyorum sanırım ole gorunuyor aman sankı cok uzak tada kalacak hey yarabbım aramızda 10 15 km yok neredeyse neymıs ben gıdıp ısını yapıp evıme donecekmısım. sımdıde tutturmus cok alısverıs yapıyon alma bu kadar masraf yapma falan bıde ne o takır takır yazıyon kafam sıstı katıpler gıbı :D:D cok bekler valla kulagımın bırınden gırıyor dıgerınden cıkıyo püfss..
Elinden gelse benimki de ister ama cesaret edemiyor ben kendi evimin işini yapmıyorum :)) Sanki benimkini anlatıyorsun

o sendeyken sen yapmazsın da bebeğin işlerini ozaman

sorma valla..

yok be canım ne zarar verecek bakma şu yeni moda şeylere
ben oğlumda da yıkadım
zaten ütüde mikroplar ölüyor bu kadar düşünme
hem sen makina kadar iyi yıkayabilirmisin hiçççç

ya ne dıcem omo sıvı deterjan kullanıyorum renklılere normalde bırde beyazlara arıel kullanıyorum yumos yumusatıcı kullanıyorum bunları bebegın esyalarını onla yıkasam olmazmı???

buklee hemen razı oldu
bi seni kandıramadım beee

valla üşenıyorum bıde paketı bozulacak dıye karıstırmıyorum :1::1::1:

Dun bir seminere katildik, eslerle birlikte 5 hamile hep birlikte uzman ebemizi dinledik, neler neler anlatti dogum hakkinda, pur dikkat dinledik, keske hepsini bir cirpida hatirlasam da size de yazabilsem. Faydali oldu ama daha bir yakin hissettim kendimi doguma, yapabilir miyim diye degil de artik, nasil yapicaz (cunku esimin de orda olmasinin ne kadar onemli oldugundan bahsetti) diye dusunuyorum. Epidural normale kendimi sartlamis gibiydim ama artik herseyin normal oldugu bir dogum daha mantikli geliyor. Bakalim, duruma gore karar vericez artik. Allah hepimize kolay bir ve sorunsuz bir dogum nasip eder insallah. :49:

sorma valla..
ya ne dıcem omo sıvı deterjan kullanıyorum renklılere normalde bırde beyazlara arıel kullanıyorum yumos yumusatıcı kullanıyorum bunları bebegın esyalarını onla yıkasam olmazmı???
valla üşenıyorum bıde paketı bozulacak dıye karıstırmıyorum :1::1::1:

olur canım niye olmasın
bu arada o paketleri de atacaksın ya evden bir sürü çöp çıkacak

ben razı olurum boyun eğerim :1:

çünküme artık erken doğum korkusu sardı beni nedense

ortada kalırım diye çok korkuyorum

afferin kıs sana bak nasılda söz dinliyo gel öpecemmmm :38:

Dun bir seminere katildik, eslerle birlikte 5 hamile hep birlikte uzman ebemizi dinledik, neler neler anlatti dogum hakkinda, pur dikkat dinledik, keske hepsini bir cirpida hatirlasam da size de yazabilsem. Faydali oldu ama daha bir yakin hissettim kendimi doguma, yapabilir miyim diye degil de artik, nasil yapicaz (cunku esimin de orda olmasinin ne kadar onemli oldugundan bahsetti) diye dusunuyorum. Epidural normale kendimi sartlamis gibiydim ama artik herseyin normal oldugu bir dogum daha mantikli geliyor. Bakalim, duruma gore karar vericez artik. Allah hepimize kolay bir ve sorunsuz bir dogum nasip eder insallah. :49:

bende istiyorum öyle bi seminer ama eşim gelir mi bilmiyorum..
sanki heyecansız gibi geliyo yada gereksiz buluyo böyle şeyleri anlamadım
nasıl ikna etsem acaca ?

olur canım niye olmasın
bu arada o paketleri de atacaksın ya evden bir sürü çöp çıkacak

afferin kıs sana bak nasılda söz dinliyo gel öpecemmmm :38:

öp beni öp beni utandım :14: :14:

inş.canım hepimize

Back
X