2012 Şubat Anneleri

neyse bılgısayarı yatak odasına gotureyım :1: acık olsun yınede azraıl gormesın yeter :9: ozel msjları beklıyorum sordugum sorularıma unutmayayım sonradan :9:

benim kayınvalidem de çok yii gibi görünen ama saman altından su yürütenlerden.3 oğlu var en büyük benim eşim şimdi ilk torunu ve kız olacak hiç sormuyor bile kızım bişi aldın mı ne hazırladın bende özeniyorum şunu alayım.babaanne dediğin özenmez mi anlamadım hiç de saygısızlığım olmamıştır kayınvalideme karşı hani sevmiyor beni de inat yapıyor diyeyim...ama çooook sinirleniyorum bu vurdumduymaz hallerine bende oğlunun başının etini yiyorum oh olsun :47::47::47:

kızlar dün çok sert hareket ediyorlar canım çok yanıyor falan demiştim ya
dün kuzenime gittim oturmaya ordada öyleydi canımı yakıyordu hiç durmadılar
bugün hiç öyle hareket etmediler sadece arada pıt ediyo okadar
canım sıkıldı ya bişey mi oldu acaba

ah kuzum endişelenme sakın. benim oğluşum da 2 gün nasıl hareketliydi, tekmelemedi dövdü pata küte resmen ama ertesi günü aralarda dönmesi dışında çıtı çıkmadı, doktor 4 saat hiç kıpırdamazsa beni arayın ve günde 10 defa hareket etti mi korkmayın diyor. birde sabah kahvaltısından sonra 2 saat içinde oynamalıymış. ki bunları 28. hafta biterken söyledi. 28. haftaya kadar hareketleri saymana gerek yok çünkü hareketleri bilinçsiz olur kafana takma demişti. sakın eendişelenme. akşam tatlı ye sol yanına yat bak nasıl ayaklanıcaklar. iyi akşamlar herkese.

benim kayınvalidem de çok yii gibi görünen ama saman altından su yürütenlerden.3 oğlu var en büyük benim eşim şimdi ilk torunu ve kız olacak hiç sormuyor bile kızım bişi aldın mı ne hazırladın bende özeniyorum şunu alayım.babaanne dediğin özenmez mi anlamadım hiç de saygısızlığım olmamıştır kayınvalideme karşı hani sevmiyor beni de inat yapıyor diyeyim...ama çooook sinirleniyorum bu vurdumduymaz hallerine bende oğlunun başının etini yiyorum oh olsun :47::47::47:

aman takma hiç
benim görümcemde hamile
kaynanam ordan çıkmıyor çamaşır,ütü,temizlik herşeyini yapıyor
bana soran yok
ama okadar da saygı,sevgi görür bizde bayramların dışında evine gitmeyiz hiç

ah kuzum endişelenme sakın. benim oğluşum da 2 gün nasıl hareketliydi, tekmelemedi dövdü pata küte resmen ama ertesi günü aralarda dönmesi dışında çıtı çıkmadı, doktor 4 saat hiç kıpırdamazsa beni arayın ve günde 10 defa hareket etti mi korkmayın diyor. birde sabah kahvaltısından sonra 2 saat içinde oynamalıymış. ki bunları 28. hafta biterken söyledi. 28. haftaya kadar hareketleri saymana gerek yok çünkü hareketleri bilinçsiz olur kafana takma demişti. sakın eendişelenme. akşam tatlı ye sol yanına yat bak nasıl ayaklanıcaklar. iyi akşamlar herkese.

çok sağol canım
ilk başlarda düşme tehlikesi
sonra bu haftalarda gebelik zehirlenmesi oluyormuş
sonra erken doğum riski

hiç bitmiyor yaniiii

iyi akşamlar canım

Benim kayınvaldeminde bu ilk torunu olucak. Hiççç istek yok kadında. Benim hamile kalmamıda istemiyordu ya neyse.
Erkek çocuklarına bayılıyordu benim çocugumun cinsiyetinin erkek oldduğunu duyduğundan beri kız çocuklarını sever oldu.
Bişey yaptığınıda yapacağınıda sanmam. Aman yapmassa yapmasın. Bana uzak olsunda.

Benim kayınvaldeminde bu ilk torunu olucak. Hiççç istek yok kadında. Benim hamile kalmamıda istemiyordu ya neyse.
Erkek çocuklarına bayılıyordu benim çocugumun cinsiyetinin erkek oldduğunu duyduğundan beri kız çocuklarını sever oldu.
Bişey yaptığınıda yapacağınıda sanmam. Aman yapmassa yapmasın. Bana uzak olsunda.

hepsi aynı canım bizimki de aynı
aman boşver sende ona göre davran
31 haftalık olmuş maaşallah bebeğine :nazar:

bazı kayınvalideleri görüyorum çevremde hevesliler bende özeniyorum açıkçası ama tık yok...
benimkide bana güvenip çocuk yapamayın dedi ben hamile kaldım işe girdi 30 senedir çalışmayan kadın işe girdi.
:19::47:

bazı kayınvalideleri görüyorum çevremde hevesliler bende özeniyorum açıkçası ama tık yok...
benimkide bana güvenip çocuk yapamayın dedi ben hamile kaldım işe girdi 30 senedir çalışmayan kadın işe girdi.
:19::47:

Hahahah. Korkmuştur bebek başıma kalacak diye. Aman verirsin bakıcıya sende başın ağrımaz en azından.
Bende özeniyorum cnm ne kadar özenli kayınvaldeler var görüyoruz.
Ne yaparlarsa onu görürler boşverrrrr.

Hahahah. Korkmuştur bebek başıma kalacak diye. Aman verirsin bakıcıya sende başın ağrımaz en azından.
Bende özeniyorum cnm ne kadar özenli kayınvaldeler var görüyoruz.
Ne yaparlarsa onu görürler boşverrrrr.

aynen canım biz ev aldık diye böyle yapıyor ben biliyorum.annem var yakın oda o bakacak allah nasip ederse muhtaç değilim ona..yaşlanınca da gelmesin yanıma :20:

hava atar gıbı ask olsun :)) kayınvalıdem bana gelıp utu yapacak mumkun deıl ınanmam :9:

Aa valla ondan degil, misafir gelecek buraya yaptirilmaz zaten...
Kayinvalidem o kadar uzakta ki gelemiyor buraya, iste bir firsat yilbasinda gelicekmis bir kac gunlugune, iyidir o konularda evde yapabilecegi bisey varsa yapar temizlikcinin basinda durmak, yemege cagirmak gidemezsek falan yapar yani... Ama benim sikayetlerim baska kendisiyle ilgili, hic para kiymeti bilmez ogullarini yildirir, hatta beni de, cok ve yapmacik konusur sinir yapar, ben de sokmam ozel hayatima, daha bir kere sormadi bebegin ne ihtiyaci varsa alayim diye, parasi yoktur Allah bilir, benden alip bana mi verecek, saka gibi ... Sonra da soruyor tekmeliyor mu diye "sananeee" diyesim geliyor, bizim aramizda olan bisey o...

aman takma hiç
benim görümcemde hamile
kaynanam ordan çıkmıyor çamaşır,ütü,temizlik herşeyini yapıyor
bana soran yok
ama okadar da saygı,sevgi görür bizde bayramların dışında evine gitmeyiz hiç

seni taktir ediyorum ama demek ki bayramdan bayrama gidebiliyosun

benim eşim yinede gidip gelelim diyo

ben napıyım ?

Aa valla ondan degil, misafir gelecek buraya yaptirilmaz zaten...
Kayinvalidem o kadar uzakta ki gelemiyor buraya, iste bir firsat yilbasinda gelicekmis bir kac gunlugune, iyidir o konularda evde yapabilecegi bisey varsa yapar temizlikcinin basinda durmak, yemege cagirmak gidemezsek falan yapar yani... Ama benim sikayetlerim baska kendisiyle ilgili, hic para kiymeti bilmez ogullarini yildirir, hatta beni de, cok ve yapmacik konusur sinir yapar, ben de sokmam ozel hayatima, daha bir kere sormadi bebegin ne ihtiyaci varsa alayim diye, parasi yoktur Allah bilir, benden alip bana mi verecek, saka gibi ... Sonra da soruyor tekmeliyor mu diye "sananeee" diyesim geliyor, bizim aramizda olan bisey o...

hepsi yapmacık zaten :47:

seni taktir ediyorum ama demek ki bayramdan bayrama gidebiliyosun

benim eşim yinede gidip gelelim diyo

ben napıyım ?

canım biz eşimle aile konularında çok problemler yaşadık
boşanmayı bile düşündüm onlardan nefret ettiğim için
sonra ben oğluma hamileyken taşındım yardıma gelmedi
eşim ozaman onların gerçek yüzünü görmeye başladı
sonra birşey olunca diyorum böyle böyle
diyo hamileyken sana yardım etmedi şimdi mi edicek diyo
sonra bi ara yine korudu onları
işte sonra yerleri vardı mütayyite verdiler
bekar oğullarına daire verdiler bize hiç birşey yok
ondan sonra eşimde koptu onlardan

aynen canım biz ev aldık diye böyle yapıyor ben biliyorum.annem var yakın oda o bakacak allah nasip ederse muhtaç değilim ona..yaşlanınca da gelmesin yanıma :20:

Benim oğlumada annem bakıcak Allah nasip ederse. Kaynanam yalvarsada vermem ona.
Hahahaha yaşlanana kadar bekleyemem mümkünse hiç gelmesin :)))

ben abur cubur yemeğe gittiğimde sayfaları çoğaltım kaynanaları mı sündürdünüz kızlar?

:1: :1:

sizi sizi

öyle cnm..kaynana çekiştiriyo hatunlar...ben konuya uzak kaldım çünkü benimki hem yaşlı hem uzakta hemde şuan sorun yok...bazen sorun çıkarıyo ama oda önemli değil zaten benim için..hatunları dinliyorum bende....allah sabır versin kızlar size..zor işiniz..ama takmayın hiç yaaa.....ev sizin evlad sizin...sizlerde anne olacaksınız..bırakın gidene kadar evlerine, ne yaparlarsa yapsınlar..sonra siz bildiğiniz gibi yaparsınız yine....hee deyin geçinn...:34:

Back
X