2012 Şubat Anneleri

oyelken benimde dün oğlum öyleydi hatta yazmıştım size..yüzüm şişmişti dün sabah tuzludan ve ondanmı acaba bişeymi oldu dedim ama akşam yemekten sonra düzeldi kerata..sabahta sağ olsun tekmeleriyle uykumun içine etti.inş düzelir cnm....seninkilerde.. günde 3 kez hareket etmezse diyo internette doktora sorun diyo..olmadı çukulata ye bakalım...yada meyve ye...acın neden olur onu bilmiyorum ama acaba karın içi liflerinmi çatlıyo oda olabilir...telaş etme bitanem inş düzelirsin...:34:

ne bilim kafam takıldı işte

kuzenim de geçen sene ikize hamileydi, o da söylemişti. neticede artık kızlarının yeri daralıyor. bir de bugün stresli falansan o da etkiler. hiç hareket etmezsse doktorla konuşun diyorlar. seninkiler hareket ediyormuş neticede. bir de 9. ayda artık doğru düzgün hareket etmeyeceklermiş.

kızlar dün çok sert hareket ediyorlar canım çok yanıyor falan demiştim ya
dün kuzenime gittim oturmaya ordada öyleydi canımı yakıyordu hiç durmadılar
bugün hiç öyle hareket etmediler sadece arada pıt ediyo okadar
canım sıkıldı ya bişey mi oldu acaba

yok canım korkutma kendini benimkide öyle yerleri daraldı tabi zorlanıyolar..

bir yandan çamaşırları makineye atarken bir yandan da bunlar batıl inanç de. bozup laf sokarsan da senin değil ghormonlarının suçu unutma:)

hahahahahhah ıyı fıkırmıs yafss

onun dediklerinin tersini yap gıcık olsun :)
bu arada bilg.başında olmana bişey demiyor mu

ahahaha ne kötüyüz :1:

bı saattır dır dır edıyo basımda cnm anlamıyorum ne yapıyon falan dıyo tıkır tıkır zaten laptop bendekı ekranı gostermıyorum cevırıp duruyorum :9:

selam kızlarrrrrrr ben geldim........sonunda evimin işi bitti...geç uyandım zaten sonra kahvaltı sonrada oturma takımımı sildim halılarımı sildim..perdeleride yıkayacağım ama biraz daha zaman geçsin aralığın sonu gibi yıkarım diyorum daha erken..doğuma evim temiz olsun sonra bebekle zor olur diye düşündüm...cnm kaynanan sanırım herşeye muhalefet fakat şu varki ufo bebek için çok zararlı...benim ufom var fakat bunu duyduğum için çevreden çok ,doğalgaz yakıcam bu sene...yoksa geçen sene ufo kullandım..havayı kuruttuğu için odadaki çocuk sık sık hasta olur söylim..bence hiç alma...ama misafirin çok gelirse başka bi odan için alabilirsin..benden söylemesi....ben diğer odama koycam gelen olursa ufoyu yakarım otururlar....ama bebeğin olduğu odada çok zararlı...zaten devamli yakacağını düşünürsek doğalgazdan çok elektriğin yüksek gelir..fazlada ısınamıyosun zaten...otomatiğe geçtimi oda soğuyor....

as hg bıtanem
yok cnm her zmn deıl ben dgl gaz kullanıyorum zaten sadece yıkarken kullanmak ıcın dıyorum oda sorun olurmukı :S:S

oyelken benimde dün oğlum öyleydi hatta yazmıştım size..yüzüm şişmişti dün sabah tuzludan ve ondanmı acaba bişeymi oldu dedim ama akşam yemekten sonra düzeldi kerata..sabahta sağ olsun tekmeleriyle uykumun içine etti.inş düzelir cnm....seninkilerde.. günde 3 kez hareket etmezse diyo internette doktora sorun diyo..olmadı çukulata ye bakalım...yada meyve ye...acın neden olur onu bilmiyorum ama acaba karın içi liflerinmi çatlıyo oda olabilir...telaş etme bitanem inş düzelirsin...:34:

bende bilmiyorum ki

kuzenim de geçen sene ikize hamileydi, o da söylemişti. neticede artık kızlarının yeri daralıyor. bir de bugün stresli falansan o da etkiler. hiç hareket etmezsse doktorla konuşun diyorlar. seninkiler hareket ediyormuş neticede. bir de 9. ayda artık doğru düzgün hareket etmeyeceklermiş.

doğru da bilmiyorum ki

hepsını bırden atsam olurmu yun battanıyesı falan ya ben bıde ust pıjamaları yıkamayı dusunmuyorum sızce ne kadar mantıklı

Asil ustler onemli, gerci hepsi onemli, ben de en minik olanlarindan bir makina yikadim, omuz bezi agiz bezi falan, utulenecek bekliyor, hic halim yok bir geceligimi utuleyene kadar yoruldum bittim resmen. Bunlar icin kayinvalidemin beni ziyaret etmesini mi beklesem acaba kendisi utu makinasidir :1:

ama kızın hevesini ne diye kırıyor ki başkasına akıl verip burnunu sokan insanlara sinir oluyorum. şimdiden el kadar çamaşırlara karışıyor, iki gün sonra çocuğu büyütürken de karışacak. şimdiden çizsin sınırını:)

hayatta karıstırmam zavallı esım beynını sısırıyorum bısede demıyor hormonlarım bı esıme yarıyo :9:

cıkolatanın etkısı cok buyuk ne kadar cıkolata o kadar hareket :9::9::9

yok canım korkutma kendini benimkide öyle yerleri daraldı tabi zorlanıyolar..

inş.öyledir

bı saattır dır dır edıyo basımda cnm anlamıyorum ne yapıyon falan dıyo tıkır tıkır zaten laptop bendekı ekranı gostermıyorum cevırıp duruyorum :9:

ayyy ne gıcık yaa benimki okadar konuşamaz çekinir benden
sen hiç dişlerini göstermemişsin belli

ben çıkıyorum iyi akşamlar:)

iyi akşamlar canım

napim cnm ev temiz olsun diye aklım gidiyo..evde olunca can sıkıntısından herşeye takıyosun..bi nevi hastalık gibi...:9:..yerlerinin daralması için daha erken yaaa....sanırım onlarda arada dinleniyooo...:1:

inşallah öyledir

Asil ustler onemli, gerci hepsi onemli, ben de en minik olanlarindan bir makina yikadim, omuz bezi agiz bezi falan, utulenecek bekliyor, hic halim yok bir geceligimi utuleyene kadar yoruldum bittim resmen. Bunlar icin kayinvalidemin beni ziyaret etmesini mi beklesem acaba kendisi utu makinasidir :1:

ee çok uzak değilse arayıp çağır yardıma gelirmisin de

hava atar gıbı ask olsun :)) kayınvalıdem bana gelıp utu yapacak mumkun deıl ınanmam :9:

inş.öyledir

ayyy ne gıcık yaa benimki okadar konuşamaz çekinir benden
sen hiç dişlerini göstermemişsin belli

iyi akşamlar canım

ben mı :1: benı sevdıgını pek sanmıyorum cunku gelıp gıder kaynım ıcın gelın alacam dıllere destan olcakmıs allahın kokonası :9:

nıhlee yok cnm o zaman sorun olmaz sanmıyorum..ama sakın ufoyu bebeğe fazla yaklaştırma direk tutma....bide tüle perdeye doğruda olmasın ufo....duvara baksın...yangın çıkar çok sakat..geçen sene bi bebek ufodan yandı annesi salak kadın sen beşiğin tepesinde açık unut ufoyu git oda düşmüş yakmış bebeği çok üzülmüştüm yaaa...aman dikkat edin.....elektrikli şeyler çok dikkat istiyor aman...:34:....canım pijamaları penye şeyleri yünlerden ayrı yıka çünkü yünlerin tüyleri onlara yapışır..30 derecede yıka cnm zaten temizler maksat sudan geçsin...ek gıdalara bşladıklarında 6cı aydan sonra esas sıcaklarda yıkamamız gerekcek giysileri yemek ve meyve lekeleri zor çıkar çünkü..o zamanda bol bol yakalık almamız lazım....inş..:16:...

kız ben sana gelirim ütüye..en sevdiğim şey bebek şeylerini ütülemek yaaa..çok tatlılar yaaaa.:16:

bende cıkıyorum canlar ıyıce surat astı kalkımda yemek hazırlım ılerleyen saatlerde gelırım ınsallah grsz öpuyorum kocaman bash basshhhh :3:

nıhlee yok cnm o zaman sorun olmaz sanmıyorum..ama sakın ufoyu bebeğe fazla yaklaştırma direk tutma....bide tüle perdeye doğruda olmasın ufo....duvara baksın...yangın çıkar çok sakat..geçen sene bi bebek ufodan yandı annesi salak kadın sen beşiğin tepesinde açık unut ufoyu git oda düşmüş yakmış bebeği çok üzülmüştüm yaaa...aman dikkat edin.....elektrikli şeyler çok dikkat istiyor aman...:34:....canım pijamaları penye şeyleri yünlerden ayrı yıka çünkü yünlerin tüyleri onlara yapışır..30 derecede yıka cnm zaten temizler maksat sudan geçsin...ek gıdalara bşladıklarında 6cı aydan sonra esas sıcaklarda yıkamamız gerekcek giysileri yemek ve meyve lekeleri zor çıkar çünkü..o zamanda bol bol yakalık almamız lazım....inş..:16:...

kız ben sana gelirim ütüye..en sevdiğim şey bebek şeylerini ütülemek yaaa..çok tatlılar yaaaa.:16:

cok tsk ederım cnm hee utu ıcın cok makbule gecer valla :1:

Back
X