2012 Şubat Anneleri

sen herşeye burnunu sokma cadı kaynana de :1: :1:

sok kız laf sok
sonra hamileyim hormonlardan dolayı öyle dedim dersin

:1: :1:

:9::9::9: yemın ederım nefret edıyorum beraber olmadan her an laf sokmaktan ınsan sıkılmazmı sımdıde dedım ufo alcak cocuk petekte ısınmaz ne gerek dıyo la havleeeeee :9::9: bugun ıyı kafanızı sısırdım hee

hepsını bırden atsam olurmu yun battanıyesı falan ya ben bıde ust pıjamaları yıkamayı dusunmuyorum sızce ne kadar mantıklı

oyelken tatlım kaynana dıyokı dar vakıtte cocuk esyaları yıkanmaz cocuk yıkanamz sımdıyı mı buldum sonra yaparsın dıyo :9::9::1::1: ne dıyım:D:D:D:

dar vakitten kastın ne deseydin makina yıkayacak sonuçta :)))

sen herşeye burnunu sokma cadı kaynana de :1: :1:

sok kız laf sok
sonra hamileyim hormonlardan dolayı öyle dedim dersin

ahahhaaaa

:) nedenini sorup ters köşe yap bence?

deli kadın

:9::9::9: yemın ederım nefret edıyorum beraber olmadan her an laf sokmaktan ınsan sıkılmazmı sımdıde dedım ufo alcak cocuk petekte ısınmaz ne gerek dıyo la havleeeeee :9::9: bugun ıyı kafanızı sısırdım hee

kız sende ne anlatıyon ona yapacağını yap ne muhattap oluyon

kızlar dün çok sert hareket ediyorlar canım çok yanıyor falan demiştim ya
dün kuzenime gittim oturmaya ordada öyleydi canımı yakıyordu hiç durmadılar
bugün hiç öyle hareket etmediler sadece arada pıt ediyo okadar
canım sıkıldı ya bişey mi oldu acaba

Allah korusun aklına kötü şeyler getirme. akşam ayaklarını uzat, biraz dinlen bakalım. olmadı doktorunu arar konuşursun.

selam kızlarrrrrrr ben geldim........sonunda evimin işi bitti...geç uyandım zaten sonra kahvaltı sonrada oturma takımımı sildim halılarımı sildim..perdeleride yıkayacağım ama biraz daha zaman geçsin aralığın sonu gibi yıkarım diyorum daha erken..doğuma evim temiz olsun sonra bebekle zor olur diye düşündüm...cnm kaynanan sanırım herşeye muhalefet fakat şu varki ufo bebek için çok zararlı...benim ufom var fakat bunu duyduğum için çevreden çok ,doğalgaz yakıcam bu sene...yoksa geçen sene ufo kullandım..havayı kuruttuğu için odadaki çocuk sık sık hasta olur söylim..bence hiç alma...ama misafirin çok gelirse başka bi odan için alabilirsin..benden söylemesi....ben diğer odama koycam gelen olursa ufoyu yakarım otururlar....ama bebeğin olduğu odada çok zararlı...zaten devamli yakacağını düşünürsek doğalgazdan çok elektriğin yüksek gelir..fazlada ısınamıyosun zaten...otomatiğe geçtimi oda soğuyor....

kız üst pijamaları yıkamayı düşünmüyorum da ne demek
yün olanları ayrı yıka penyeler tülenmesin
diğerlerinin hepsini at gitsin

ay ne bılım :9:

canım hıc korkma ben 3 gun hıssetmedım pozısyondan dolayı imiş aman bosver sert tepkılere gerek yok :)) az rahat bırakıyorlar tadını cıkar bence :1::1::1::9:

onun dediklerinin tersini yap gıcık olsun :)
bu arada bilg.başında olmana bişey demiyor mu

ahahaha ne kötüyüz :1:

ama kızın hevesini ne diye kırıyor ki başkasına akıl verip burnunu sokan insanlara sinir oluyorum. şimdiden el kadar çamaşırlara karışıyor, iki gün sonra çocuğu büyütürken de karışacak. şimdiden çizsin sınırını:)

ay ne bılım :9:
canım hıc korkma ben 3 gun hıssetmedım pozısyondan dolayı imiş aman bosver sert tepkılere gerek yok :)) az rahat bırakıyorlar tadını cıkar bence :1::1::1::9:

inşallah öyledir

ama kızın hevesini ne diye kırıyor ki başkasına akıl verip burnunu sokan insanlara sinir oluyorum. şimdiden el kadar çamaşırlara karışıyor, iki gün sonra çocuğu büyütürken de karışacak. şimdiden çizsin sınırını:)

doğru haklısın

Back
X