2012 Şubat Anneleri

seni taktir ediyorum ama demek ki bayramdan bayrama gidebiliyosun

benim eşim yinede gidip gelelim diyo

ben napıyım ?

Bende sadece bayramlarda giderim :)) Hatta en son kurban bayramında da gitmedim :))
Biz farklı şehirlerde yaşıyoruz ama uzak değil 2 saat aramız.

herkesin bi derdi var işte burda...kimi benim gibi kendi ailesiyle anlaşamaz..kimide eşinin ailesiyle..allah yardımcımız olsun..evladlarımızı kimselere muhtaç etmesin rabbim..önemli olan kendi çocuklarımızla aile bağımızı korumak büyütmek inş bunu başarırızz...

benim ki akıllanmaz anam ben bunu anladım
aylarca küstük gidip gelmedik
eşim üzülmesin diye
bayramda gideyim dedim
şimdi eşim daha fazlasını istiyo
anlamıyo yani
neyi ne için yaptım
arada bi sınır olmalı
hiç bişey olmamış gibi yaşa git demek istiyo
bende mi boşanmakla tehtit etsem acaba

Aaaaa ne kadar benzer şeyler yaşamışız senle cnm.
Bizimkilerde aynı.
Biz ev aldık kaç yıldır kredi ödüyoruz biz bir ev hediyesi dahi almadılar.
Eşimin kardeşi bekar ona sıfır ev aldılar.

senin hatan ne biliyormusun
hiç birşey olmamış gibi yapmayacaksın
çünkü erkekler yapılanı hemen unutuyor
her seferinde bana böyle yaptılar sana böyle yaptırlar diye yüzüne vuracaksın
ki unutmasın hiç birşeyi

Bizimkilerde aynı.

hahah aynı kişiyle evli değiliz dimi :)))))))))
gerçekten ne çok benziyorlar gel kız kafa kafaya verelim

Bizimkilerde aynı.

bizde kredi ile ev aldık eve taşındık kayınvalidem 3 ay sonra geldi evi bana 15 -20 dk mesafede...ne ev hediyesi hiç bişiyi görmedim

bizde kredi ile ev aldık eve taşındık kayınvalidem 3 ay sonra geldi evi bana 15 -20 dk mesafede...ne ev hediyesi hiç bişiyi görmedim

keşke hiç gelmeseymiş
benim oğlum çok görmediği insanlara gitmiyor
gördüklerinle samimi oluyor
oyüzden yüzsüz kaynanam şimdi haftada bir gelip görüyor oğlumu
oda ben işteyken

boşver cnm hiç üzme kendini...önemli olan aslında burda eşlerinizin tutumu..oo herşeye rağmen görüşmek istiyorsa bütün olanlara rağmen bırak gidip gelsin sen mesafeni koru git eşinle ama pek yüzgöz olma resmi ol...madem çok sorun çıkarıyorlar....eşinde zaten seninde elinden geldiğince iyi davranmana rağmen sorun çıkardıklarını gördüğünde senin yanında olacaktır...zamanla oda anlayacaktır...benim ailemin sorunlarına eşim çok tahammül etti sustu yinede yeri geldi barışalım ailen dedi ama artık bütün iyi yanına rağmen eşimi üzdüklerini görünce bende mesafemi koydum..buda aslında onun gibi..yok çokmu canınızı yakıyolar ama eşiniz yinede görüşmekmi istiyo buyursun kendi gidip gelsin ama sizi bulaştırmasın dimi......herşeyi güzellikle oturup konuşmak lazım...bazı aileler evladlarında ayrımcılık yapıyo yada bu tarz ev araba alarak farkında olmadan kardeşlerin içine fesatlık sokuyorlar..çok yanlış...iki evladın varsa ikisinide ayrı oranda tutup seveceksin...bişeyler yapacaksın.....ama olmuo işte bazen aileler bunu dengeleyemiyorlarr...

diyorum anam başının etinide yiyorum
kakıyorum başına
yok demek ki benim adamda bi sorun var

yada bende bi sorun var..

zamana ihtiyacımız var burdan onu çıkarıyorum ..

neyse kızlar ben çıkıyorum...doldurmayın adamları onlar zaten herşeyin farkındadırda bazı erkekler ne olursa olsun ailesini atmaz atamaz....içten içe bi bağlılığı vardır ama eşinede sorun yaşayacakları için belli etmezler..dinler dinler yine bildiklerini okurlar..buda erkek anatomisi herhalde.....ben daha fazla konuya burnumu sokmadan kaçayım..çok şükür pek yaşamadığım için bu tarz şeyler başıma gelmedi..bizimkiler hiçbir evladına bişey yapmış değil bu yaşa kadar ondan sorun çıkmıyo hiç..hep evladlarından tam tersi bişey beklerler....herkesin kaderi farklı işte...inş düzelir sorunlar kızlar..hamile hamile daha fazla bebeklere stres yapmayın..boşverin bu konuları....öptüm hepinizi kocaman..ben kaçar karnım acıktı biraz yemek yiyeyim.....oyelken papatyam bu akşam starda...dün akşam yoktu bu akşama almışlar..belki ordaki ikizleri görürsün bak tamam mı?...öptüm seni..üzme kendini sende bukleee ezgi....haydin allaha emanet olun....:80::80:

iyi akşamlar görüşürüz.

görüşürüz inş.canım

iyi akşamlar canım tamam bakacağım inşallah

tamam canım sende dikkat et kendine
öpüldün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…