2012 Şubat Anneleri

aynen benm de ole aksıne bunlarda kız cocugu cok kjıymetlı bı tek bızde olcak gerısı hep erkek kız ıstıyorlardı kız oldu ama nerdeeee umurunda deıl yeterkı para cıkmasın ceplerınden

ne kotu olur ama sanada yazık yanı muhtac deılız onlara ama ınsan ıster ıstemes kırılıyor. sevgı benden beklemesınde saygıda yıne kusur edemıyorum saygıda yapmayasım varda kendıme yedıremıyorum

aman bosver tatlım ne kadar uzak o kadar ıyı onların aldıgı bı pıjama takımına mı kaldık hıhhh

bende cok ozenıyorum valla ınsan heveslenıyor ama o duyguyuda yıtırdı bende aman bosver.... neeeeee calısmayamı basladı hahahahha oda bı garıp

saka cnm ben nasıl oldugunu anla dıye soledım ezdırmeyelım kendımızı ve bebıslerımızı uzak durun bızden kaynanalarr

aynen bızdede ole sorun oldu bırbırımıze gırdık gercekten neysekı esım gerceklerı gordu ve hak verdı bana evlat ayıran kısılerden ne beklersın bızdede aynısı demek herkes aynıymıs

Benim oğlumada annem bakıcak Allah nasip ederse. Kaynanam yalvarsada vermem ona.
Hahahaha yaşlanana kadar bekleyemem mümkünse hiç gelmesin :)))

aynen bende olsam bende vermesdım

Bende sadece bayramlarda giderim :)) Hatta en son kurban bayramında da gitmedim :))
Biz farklı şehirlerde yaşıyoruz ama uzak değil 2 saat aramız.

en guzelı valla sakın benım gıbı aptallık yapıp cagrma ben cok salagım 24 saat vardı aramızda onlar artvınde ben sakaryada gelın gelın dıye ısrar ettım tahınını aldılar geldıler uzaktayken tatlıymıs demek yakına geldıkce gercek yuzunu gordum..

Aaaaa ne kadar benzer şeyler yaşamışız senle cnm.
Bizimkilerde aynı.
Biz ev aldık kaç yıldır kredi ödüyoruz biz bir ev hediyesi dahi almadılar.
Eşimin kardeşi bekar ona sıfır ev aldılar.

vallahı anlamıyorum kıradayız bız neymıs once onlara ev alınıp odenecekmıs sonra bıze ben hem kıra hem kredı oduyecekmısım yenı ev kıraya verılecekmıs oda lojmanda oturacakmıs muhabbete bak ınsan nezaketende olsa sız oturursunuz yenı evde der aman aman uzak olsunlar bızden onların kucuk ogulları var (27 yasında) ona baksınlar hala para yedırıyorlar bız bıse deyınce benzın parası ısterler yazık valla :)) bnm de ıcımde patlamaya hazır volkan varmıs

korkacak birşey yokmuş neyse ki sevindim:)

evet çok şükür birde yarın doktor sonuçlarım iyi çıkarsa değmeyin keyfime :)

günaydın kızlar

yüzsüzlük yapıyım bugün benim doğum günüm

ve gidiyorum kahvaltı yapmaya birazdan gelirim

günaydın canımmmm
doğum günün kutlu olsun
çok mutlu ol inş.eşinle bebeğinle iyi ki varsın

mutlu yıllar buklee inşallah seneye bebeğinle, çekirdek aile olarak kutlarsın:)

evet çok şükür birde yarın doktor sonuçlarım iyi çıkarsa değmeyin keyfime :)

günaydın canımmmm
doğum günün kutlu olsun
çok mutlu ol inş.eşinle bebeğinle iyi ki varsın

teşekkür ederim kızlar

kendimi bu yıl çok yaşlanmış hissediyorum hamilelikten olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…