- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.581
Geçmiş olsun, eğer toparlanamazssan doktora git. hamilelerin kullanabileceği ilaçlar var, onlardan veriyor. ben öyle yapmıştım.
denemek lazım cnm valla geberıyorum
mutlaka dene faydasını görüceksindir çabuk toparlanmasını sağlıyor insanın, sen çalışmıyordun değilmi çalışan için dahada zor çalışmıyorsan yat güzel dinlen 1 gün bile istirat yetiyor bazen insana
bende açamadım ama
ya bes tane ılac ıcıyorum ya baskada kullanmak ıstemıyorum cok zorlanmasam ıyı zorlanırsamda artık gıderım nabımmm
acılmayan nekıı
sizde bişey var bazıları açtığına göre linklerde sorun yok canım
aynen fazla yükleme bu sefer mideyi zorlicak mahvedicek, hem ne kadar zararsız densede bebek için verilenlerin dışında ben diğerlerinin çokda zararsız olduğunu düşünmüyorum benim görüşüm tabi, acaba demektense içmem daha iyi
canım bir kaç kıyafet eklemiştim şubat anneleri bölümündeki odaları ve cicileri topiğinede onu açamıyor bazı arkadaşlar
Günaydın kızlar günaydın cici anneler ve bebekleri..
Sabah sabah ergenlikle ilgili bir konferansımız vardı..
Bebek nasıl doğar ?
Bebek nasıl olur?
Herkes bana bakıyor bu arada...
Sanki uygulamalı göstereceğim orda:)))))
Sizler nasılsınız?
arkadaşlar çanta aldınızmı ? ya ben bakıyorum ama güzel bi çanta hiç bulamadım var olanlarda eski tıpler
günaydın kızlar günaydın cici anneler ve bebekleri..
Bebek nasıl doğar ?
Bebek nasıl olur?
sizler nasılsınız?
Bebek nasıl doğar ?
Bebek nasıl olur?
Sizler nasılsınız?
arkadaşlar çanta aldınızmı ? ya ben bakıyorum ama güzel bi çanta hiç bulamadım var olanlarda eski tıpler
GÜNAYDIN,,, :)) komik bir durum ama
ben sırt çantası düşünüyorum o daha rahat ve pratik oluyor, öbür türlü hem bebek hem çantaya sahip çık zor oluyor tek bir yere çıkınca ama sırt çantası daha mantıklı geldi bana bilmiyorum , daha almadım henüz bende
kız bız burda bogaz patlatıyoruz cantamız hazır olsun dıye benım gıbı olma
Bebek nasıl doğar ?
Bebek nasıl olur?
Sizler nasılsınız?
farkındaysan hiç sormuyorum bile sana artık
aa bende bakayım bı,
gunaydın örtmenımmm:d ne komık olmustur hee
günaydın canım hoşgeldin
GÜNAYDIN,,, :)) komik bir durum ama
ben sırt çantası düşünüyorum o daha rahat ve pratik oluyor, öbür türlü hem bebek hem çantaya sahip çık zor oluyor tek bir yere çıkınca ama sırt çantası daha mantıklı geldi bana bilmiyorum , daha almadım henüz bende
Ay bayanlar kasım anneleri bazı doğun anılarını paylaşmışta hastane ve doktor çok önemli,
biri özel hastanede doğum yapmış çok acı çekmiş kadın ve bebeği yanlış tutma sonucu sanırım tek kolunda felç olmuş ve bu durum uzun yıllar suren bir tedavi gerektiriyormuş, başka biri yine hastanenin ilgisizliği ve pisliğinden bahsetmiş, ay gözüm korktur üzüldüm
cok guzelmısss begendım arkadasım hayırlısıyla kullanmayı nasıp etsın rabbımbesıgı de aldıysan resmını gosterırsın artık
kız bız burda bogaz patlatıyoruz cantamız hazır olsun dıye benım gıbı olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?