- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.661
ben gazıantepte sanko hastanesıne gıdıyorum.hastane cok guzel cok temız ama bı eksıgı ornegın kendı doktormda ultrasona bakılıyo ama renklı ultrasona gırmem gerektıgınde randevu alıyosun bu da en erken 1hafta sonrasına verılıyo.tekrardan randevu alıp sonucları ordan alıp kendı doktoruma gostermem grerkıyo bu cok sacma oluyo dort dortluk bı hastane ama bu sorunu var.ustune bıde renklı ultrasana gırerkende ayrı ucret oduyoruz...
Merhaba sultanım....herkeseee selamlarrr
bu arada benim nie listede kızım ve ismi yazmıyo boş bırakılmış
Merhaba sultanım....
Canım gurbete msj at ekler seni..
Unutmuştur..
Sultan dı değil mi?
oda zor olur yaa benım dr kendı muayanesı onun ıcın her gıdısımde sanslıyım renklı goruyoruz
herkeseee selamlarrr
kız beni yönlendiriyodu
daha uyguna yer buluyodum olmaz diyodu
meğer anlaşmalı hastanedeki kocasıymış
hiç etik değil bu
ve beni korkutarak mecbursun ya bebeğin kalbi delikse
ya beyninde ur varsa diye
ne kadar para bayılttı bana sağa sola anlatamam sana
ayyyy ne salakmış bu yaaa
bıde ahlanıyordum cocugun esyası yok dıe bu ne be cevır cevır bıtmıyoanca attım yarım saatte camasırlarını
yaa gördün mü
herkeseee selamlarrr
selam canım hoşgeldin
ben yemeğe gidiyorummmm
Günaydın kızlar....
tsk ederım bebegın esyalarını hazırlıyorum yıkıyorum falan aaa ozel hastanelerden ucret alınmayacakmıymıs dogum ıcın tam olarak anlamadım
akyz cnm süper o zaman sorun yok :))
Peki senin Kanuni Sultan Süleyman devlet hastanesi ile ilgili bir bilgin varmı nasıl bir yermiş halkalıda.
Eski bakırköy kadın doğum oraya taşındı biliyorsun orası.
ben yemeğe çıkıyorum kıslar grşrz...
uyku setini aldınızmı? nerden almayı düşünüyorsunuz? birde size isim sormak istiyorum doğa mı armina mı?daha güzel
uyku setini aldınızmı? nerden almayı düşünüyorsunuz? birde size isim sormak istiyorum doğa mı armina mı?daha güzel
selam canım nasılsın?
nasıl oldu çocuklar iyileşti mi ?
bende hala yıkamadım ama odasını hazırlamayı bekliyorum. :106:
eşyaları gelsin hemen başlayacağım yıkamaya..
canım özel hastanelerden değil, bebek yoğun bakımlarından ücret alınmayacakmış öyle bir yasa çıkmış ama sormak lazım hastaneye
afıyet olsun cnmben yemeğe çıkıyorum kıslar grşrz...
uyku setı derken S::S::Suyku setini aldınızmı? nerden almayı düşünüyorsunuz? birde size isim sormak istiyorum doğa mı armina mı?daha güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?