- 30 Kasım 2010
- 9.716
- 19.621
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.681
uyku setini aldınızmı? nerden almayı düşünüyorsunuz? birde size isim sormak istiyorum doğa mı armina mı?daha güzel
Almadim birinin hediye etmesini bekliyorumNasilsa bir yasindan once yorgan kullanilmiyor, uyku tulumu alicam ilk asamada, nevresimlerimiz de var zaten, anneannesi aldi saolsun...
Canım ben almadım.
Benim bebek çantalarımın çoğu taksinin bagajında kayboldu gitti...
Şimdi kullandığım çanta iste hem el çantası hem bebek çantası gibi
bende aslında bebek bakım seti satılıyo ya bi çouk ürünün onun yanında çantada hediye ediyolar
ondan alıcam
ne dersiniz kızlar?
afiyet olsun çok ye
kilo al beni geç olur mu
ben yemeğe çıkıyorum kıslar grşrz...
afıyet olsunnn
Niveanın var evet..
Bence alabilirsin...
kız ben zaten şişkoyum sonra dr öldürür beni
görüşürüz canım
sağol canım
bende aslında bebek bakım seti satılıyo ya bi çouk ürünün onun yanında çantada hediye ediyolar
ondan alıcam
ne dersiniz kızlar?
günaydın,
ben daha dün baktım chicconun var o dediğin çantadan 50 tl idi fiyatıda.içinde de baya bi malzeme var benim hoşuma gitti.ben de ondan almayı düşünüyorum.
dün kendime pijama ve sabahlık takımı aldım.çok süslü bişey oldu.acayip kurdelalı falan çok hoşuma gitti.ayrıca 1 tane de spor gecelik aldım.yavaş yavaş eksikler azalıyor.bi arkadaşım kraftın danddymi ne öyle bi ev tipi ana kucağını almış çok memnunum sen de al dedi.dün ona da baktım 470 tl idi.vazgeçtim...
Niveanın var evet..
Bence alabilirsin...
ya ben sadece bebek yaftelerını aldım dıgerlerı duruyo bı turlu gıdıp alamıyorum sagolsun esimde hep ertelıyo( henuz kendımede bısey almadım.29.haftaya gırdım hala hastane cantası yok acıl bısey olsa bebegım de ben de cıplak kalcaz hastanede
günaydın,
ben daha dün baktım chicconun var o dediğin çantadan 50 tl idi fiyatıda.içinde de baya bi malzeme var benim hoşuma gitti.ben de ondan almayı düşünüyorum.
dün kendime pijama ve sabahlık takımı aldım.çok süslü bişey oldu.acayip kurdelalı falan çok hoşuma gitti.ayrıca 1 tane de spor gecelik aldım.yavaş yavaş eksikler azalıyor.bi arkadaşım kraftın danddymi ne öyle bi ev tipi ana kucağını almış çok memnunum sen de al dedi.dün ona da baktım 470 tl idi.vazgeçtim...
günaydın,
ya ben sadece bebek yaftelerını aldım dıgerlerı duruyo bı turlu gıdıp alamıyorum sagolsun esimde hep ertelıyo( henuz kendımede bısey almadım.29.haftaya gırdım hala hastane cantası yok acıl bısey olsa bebegım de ben de cıplak kalcaz hastanede
evet bende nıveanın aldım guzel gorunuyor ablamda kullandı tavsıye ettı bakalım cantasıda var ıcınde ıyı olur gunluk kullanılır olmadı
kızlar ben yemeğe gidiyorum.
Özgecim geldi yemekten sen git...
Afiyet olsun sana da..
Ben bir tost aldım..
Çayla ...
günaydın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?