2012 Şubat Anneleri

sağol canım, işte iyi olmayan kısmının açılımı nedir neden iyi değil derler bilen yok mu aranızda, asmıyorum gerçi ama merak ettim...

bebek bogmaca gıbı bısey mı oluyomus napıyomus ben oyle duymustum.kırkı cıkana kadar bebegı besmele cekmeden cucagına alma falan da derler bı suru buna benzer batıl ınanc var.hatta ıkı tane kırkı cıkmamıs yenı dogum yapmıs kadında bı araya getırmezler.bunuda gazıantepte duydum.halbukı hastaneye falan gıdıldıgınde yenı dogum yapmıs bı suru kadın olacak bı sekılde karsılasılacak.

selam kızlarrrr nasılsınız yavvvv...bende işleri bitirdim geldim...

hoşgeldin canım

büyük olasılıkla kimse giremicek, malum bebekle ilgilenmekten vakit olmaz

internetin olursa o zaman girerim ben uyuyunca yaa....kesin bi bayan gördün başında dimi..yada karabasan dediklerindendir....annem görmüş benim..yanlız kalmak iyi değil diyolar ama....annem lohusa iken başında çarşaflı bi kadını ellerini severken görmüş hatta annannem sanmış anne anne demiş bi bkmış ki kadın yok olmuş..odada yanlız kalmış uyuya...şok olmuştu uyandığnda resmen gördüm diyodu....ama korkulcak gibi değilmiş...

eskilerden gelme bazı gerçek yaşanmış şeyler var ama bir çoğuda onun bunun uydurması şeyler onlara inanmıyorum pek

niye yorgan kullanılmıyor ne örtülüyor?

Bir yastan once yorgan yastik vs onerilmiyor bildigim kadariyla, bogulma riski oldugu icin. Onun yerine battaniye, uyku tulumu (kollari acikta birakan gogusten ayaklara kadar orten yekpare kalin bisey) oneriliyor, ev cok serinse kalin giydirmek en iyisi diye okudum, hatta ablam ve eltimden biliyorum hala yorgana gecmediler 1 yasi gecti yegenlerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…