2012 Şubat Anneleri

valla ben park besik aldıgım icin cocuk 2-3 yasına kadar yatabılıyor onda o zamana kadar kullanabılıyor ben 2 takım yapıcam bırı yıkandıgında dıgerını sererım,

ohhh tül yıkaadın demek

ben çok kötü bişey yaptım

çok pişmanım

napim cnm hergün gözüme batıyolardı bende yıkansın çıksın aradan dedim...erken falan doğum yaparsam temiz olsunlar....kadın hamile tüllerin haline bak demesinler sonra........ tam 2 ayım var bu ayla beraber......şubata girdiğim an hergün beklicem oğlumu kesin...zaten korkuyorumda doğumdan ama aklıma getirmiyorum kolay olcak kolay olcak diye düşünüp teselli ediyorum kendimi..inş kolay olur herşeyy:18:....sen ne yaptın bakim suçlu suçlu..bişimi oldu?:44:.

ohhh tül yıkaadın demek

ben çok kötü bişey yaptım

çok pişmanım

hayrdır ne yaptın!

aslında en güzeli hamilelikten sonra epilasyona gidip toptan bu isten kurtulmak, eczaneye degıl bence dr sor canım ne olur ne olmaz

valla ben park besik aldıgım icin cocuk 2-3 yasına kadar yatabılıyor onda o zamana kadar kullanabılıyor ben 2 takım yapıcam bırı yıkandıgında dıgerını sererım,

beni park yataktan kullananlar çok soğuttu yok çok ses yapıyo zamanla yok alçak çocuk düşer v.s deyip vazgeçirdiler..bende normal ahşap beşik alcam oda aynı büyüklükte park yatakla..inş memnun kalırsın..her markası iyi değilmiş sanırım...değişiyo ....

hayrdır ne yaptın!

aslında en güzeli hamilelikten sonra epilasyona gidip toptan bu isten kurtulmak, eczaneye degıl bence dr sor canım ne olur ne olmaz

arkadaşlar tost yapmış 4 tane koca ekmekten
ve bunun 1 tanesini ben yedim

dikkat çekerim 1 tane ekmek 1 dilim tost değil

doktora soramam doktorum erkek cnm..bu tarz şeylerdede çekingen biri..karnıma ultrasonla bakarken bile dönüp selpak vermiyo işi bitince eliyle uzatıyo...rahatsız olmim diye...nasıl sorcam ben bu adama şimdi...:44:

benim yegenim kullandı kız oda, onlar kademeli zaten buyukce asagı cektıler yatagı 2 yasına kadar yatabıldı o cunku cok yaramaz ıcınden cıkmaya basladı normal yataga gectıler, kız cocugu ama ınanılmaz yaramaz bısey, zaten simdi dr lar daha dogmadan bir suru vitamin vs veriyolar cocuk alıyor ıcerde dopingi sonra boyle canavar olup cıkıyolar ıste:) bızımkılerde oyle olucak

arkadaşlar tost yapmış 4 tane koca ekmekten
ve bunun 1 tanesini ben yedim

dikkat çekerim 1 tane ekmek 1 dilim tost değil

şu halk ekmeğin tek kişilik ekmeklerindemi? acaba?maşallah sana..çokmu acıkmıştın ...bişi olmaz yaaa oohhh afiyet olsun yarasınn....yanınada bi büyük kola koysaydın içinede buzzz.....zararlı ama kola ben vazgeçemedim hiç yavvvv benim suçumda bu...buz dolduruyorum ki sulansın diyeeee

doktora soramam doktorum erkek cnm..bu tarz şeylerdede çekingen biri..karnıma ultrasonla bakarken bile dönüp selpak vermiyo işi bitince eliyle uzatıyo...rahatsız olmim diye...nasıl sorcam ben bu adama şimdi...:44:

işte o yüzden ben hep bayan dr tercih etmisimdir kadın dogumda normal kontrollerde , diger branslarda belkı ama kadın dogumda erkek dr bana pek mantıklı gelmıyor, normalde bıle bısey soramassın falan fılan ama bayan olunca en ınce seyı bıle rahatca sorabılıyor rahat haraket edıyorsun

ay uykum geldiiii, uyku bastırdı şimdi, evde olsam uyurdum ne güzel

Son düzenleme:

evet cnm ben hep epılasyonla aldım fazla yok bende.. onerırım ama cok ıyı oluyor

bukle cım yuh desem ayıp olurmu

aman kınamayın bizimkilerde öyle olmasın....şeytan kulağına kurşun..benimki bide erkek..yan komşumun oğluda çok yaramz..kadın hergün evde çırıyooo resmen..kınamamak için kendimle acayip bir mücadele içindeyim..inş uslu olsunlar..ben pek yerinde durmayan çocuğa tahammül edemiyorum..inş öyle olmasın rabbim....

hııccc alakası yok oldum olası kadın dr sevmem kadın dgmda erkekler daha uzman oluyo saka bır yana bnm doktoru bulana kadar cnm cıktı helal olsun ama dusuk yaptım ve bu ıkıncı gebelıktete bır kez alttan muayane etmedı cokta memnunum.. her turlu sorumuda soruyorum (sanırım abartıyorum adam dua edıyordur heralde dogursada kurtulsam dıye )

kız bildiğin fırın ekmeği yeni doğmuş bebek bpyunda olandan
yanında da buzlu meyve suyu içtim
ve şiştim dönemiyorum kıpırdayamıyorum

afıyet olsunnnnnnnn yarasınnnnnnn korkma bırazdan acıkırsın yıne
sanırım cnm ıstedı ama kola daha etkıleyıcıydı artık gec kaldım yapmak ıcın bırazdan evden cıkcam cunku esım nobetcı bu aksam bende teyzeme gıtcem nabım

yok kınamıyorum aksine ben yaramaz cocugu severim adı ustunde cocuk tabıkı yaramazlıkta yapıcak kapriste yapıcak sımarıklıkta yapıcak, yegenim yaramaz ama bir o kadarda bilmis cimcime sevimli, bebek nerde diyoruz daha yenı yenı konusuyor karnıma bakıyor kendı karnını gosterıyor buraa dıye:)

kadında erkekde tecrubede aynı, valla kısıye gore tercıhler degısıyor tabı, ama ben buyuk soylemıyım ama herzaman tercıhım bayandan yana olur kadın dogumda erkek dr düşünemiyorum bile

evet o bakımdan rahatsız edici..bide ben hep eşimle gidiyorum kontrollere.....ama doktorum çok iyi biri..çok seviyorum..bi kere bayan doktora gittim verdiği ilacı yine kendi doktoruma sormadan kullanamadım.... güveniyorum yani cüneyt beye..erkek ama çok duyarlı ve işinin ehli biri..zaten çok hastası olmasındanda bu belli....kadında bu bakımdan rahtsın ama aynı cinsin olduğu için bazen çok kabalaşabiliyorlar..erkekler daha duyarlı hassas oluyo bence tabi..ama herşeyden önemlisi doktorda güven vermesi...çevremdede her komşumdoğumunu onda yaptı kardeşim onda doğdu ondan çok şanslıyım aslında....napim bende kendimi temiz tutayım .....o gözle asla bakmaz zaten belli ediyo...

afiyet olsun, yarım saat sonra eski haline donersin

kolayı azalt bence ıcerken bebegını dusun faydalı bısey degıl dr hıc onermıyor yasak, onun yerıne meyve suyu ıc daha faydalı hem

kadınlar kaprisli oluyo erkekler daha anlayışlı ve rahatlatıcı
kadınlar kadınlarla anlaşamaz zaten
bende bayan dr dan erkeğe geçtim çok rahatım

şimdi ağırım ama hafif hissediyorum yahu

benim_olan

valla bende hiçbişey göremiyorum o yüzden kullanmadığım bi dandik banyo aynası vardı artık onu karşıma koyup alıyorum tüylerimi
oldum olası jilet kullandım o yüzden başka şeylede alamam sanırım
hem boşver hiç o kadar detaylara giripte yıpratma kendini
düşün ki doğumda ıkınman gerekecek bu sefer ondan da çekineceksin
sen rahatına bak

kadın doktorları oldum olası sevemedim
şansıma hep canımı yakan kadınlar denk geldi ondan herhalde
erkekler daha kibar geliyor bana ve sanki halden daha çok anlıyorlar

benimkide hiç alttan muayene etmedi cnm..utanıyorlarmı acaba yoksa gerekmi duymuyorlar bilemedim....gelen kadınlar zaten çok memnun doktorumuzdan bende öyle....bıkmadan cvp vermeside zaten insanın içini ferahlatıyo..allah razı olsun..kadını erkeği yok aslında..işlerini iyi yapsınlar cinsiyetin önemi yok bence.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…