2012 Şubat Anneleri

mutlaka sonucta hepsi işini yapıyor tabiki bakmaz, ama dr iyi sectikten sonra sorun olmaz bence, bu konuda ben hep sanslı oldum 3 dr oldu, biri kızkende myomlardan dolayı gıttıgım bır dr vardı, ondan hamile kalma konusunda hic memnun kalmadım, sonra baska dr gectım o cok ıyıydı bayan hepsi oda baska hastaneye gectı o hastane bana uzak kaldıgı ıcın bırakmak zorunda kaldım hamileligimin 7 haftasından beri suankı dr la beraber yola devam edıyoruz ıste ve memnunum şükür

ohh saati 3 yaptık geri kaldı işten çıkmaya 3 saat vakıt geçsede tatilim baslasa ya uykuda bastırdı zaten

Son düzenleme:

aynen cnm..ben yazamadım açık açık jilet kullandım diye.....aynı dertten buzdaripim..benim tek çekincem doktorum erkek yaa..pis kadın demesin hani temiz gideyim diye..gerçi doğum sırasında oranın temizliği falan umurlarında oluyomu oda meçhul normal olursa hani.....bi tüy dökücüyü sorayımda eczanecilerde doktor gibi artık bilirler zararlı olup olmadığını..ona göre aynalarla buluşurum bende...allah yardımcımız olsun.....doğumun son ayları gerçekten zormuş...sağol canım içimi ferahlattın.....

valla devlet hastanelerınde dıkkat edıyolarsa ozelde hayli ederler, neler neler soyluyolarmıs devlet hastanelerınde o konu ıle ılgılı, aynen ama cogu bıttı azıcıgı kaldı

kadınlar kaprisli oluyo erkekler daha anlayışlı ve rahatlatıcı
kadınlar kadınlarla anlaşamaz zaten
bende bayan dr dan erkeğe geçtim çok rahatım

şimdi ağırım ama hafif hissediyorum yahu

yaa aslında karşılaştığımız doktorlar bize bu fikri veriyorlr..hep bayan doktora gitmiş ve memnun kalmış biri ,bile bile erkeğe gitmez mesela.....bayanlar iyi der..bende görünürde bayana gitmeliydim sonuçta her türlü şeyi daha rahat sormak için fakat doktorumu tanıyorum önceden... benim bu doktorum yıllardır aynı yerde ve bi kardeşimi normal dünyaya getirdi bi kardeşimide sezeryanla oldu(kardeşlerim küçükler benim)...annem hiçbirinde sıkıntı yaşamadı...3 komşumda sezeryanla yine aynı doktorda doğum yaptılar onlarda öyle memnun....o nedenle hiç düşünmeden erkeğe gittim yani.....bende çok memnunum allah razı olsun...önemli olan rahat etmek doktorda, söylediği şeylerde gerçekten içine sinmesi ve güvenmek....bayanı erkeği yok aslında....hepsi şans meselesi..iyi erkekte var kadında..her meselektaş bir değil işte...ama ben oldum olası erkek doktorlardan yana çok şanslıyım....ve hep içime sinen şeyler duymuşumdur onlardan.....

valla devlet hastanelerınde dıkkat edıyolarsa ozelde hayli ederler, neler neler soyluyolarmıs devlet hastanelerınde o konu ıle ılgılı, aynen ama cogu bıttı azıcıgı kaldı

güle güle cnm..sen bi dinlen eve gidince.......benim hastanemde özel ssklı anlaşmalı...çok şanslıyım.....inş bebeğimden yanada şanslı olurumda sağ sağlim doğar...hepimizinki inşşşş

bu güne kadar hiç ağda salonuna gitmedim hep kendim yaptım. ben de başkasına karşı çekinirim. eşim kadın doğumcu. eşime bazen çok sinir olurum, zaten her kadın kocasına biraz sizir olur:) ancak doktorluğuna çok güvenirim. kanımı bile ona aldırırım. canımı yakmak istemeyeceğini bilirim. ilk bebeğimiz 11 haftalıkken kalbi durdu. kontrolümüzde farketti. kürtaj yapılması gerekiyordu. çok ağladım kimse yaklaşmasın sen yap diye. onun için de çok travmatikdi. benden isteme nolur dedi. önce bi ilaç verdiler, bebek geldi. ardından kalan parçalar için 2-3 bayan kadın doğumcu dr arkadaşı duyup geldi. kesinlikle kimseyi yaklaştırmam diyordum ama o ağrıdan kurtulmak istiyordum o anda. asğolsun yaptı, hiç sorunum olmadı. kontrollerimi yine eşim yapıyor. doğumuma kendisi girmeyecek, doğumhane bölümüne bile girmez. arkadaşları ve hocalar olur. diğer dr arkadaşlarınki öyle oldu. 3 kadın doğumcu falan giriyor. erkek mi bayan mı deseniz ben cerrahi bölümlerde erkeğin el becerisine ve soğukkanlılığına daha çok güveniyorum. bir de beyefndimiz evde oturuyor elinde bi kitap tüm akşam bakıyor ben hizmet ediyorum. erkekler mesleki olarak kendini geliştirmeye ve okumaya daha müsaitler ülkemizde.

desene çok şanslısın çoğu şeyi eşin zaten bilir....ama kendi evladını almak çok zor olmuştur onun için...çok zor bişeyle sınanmış..inş cennette perdeniz olur....bencede eşin girmesin..etkilenir belki...şimdi eşine sor diyeceğim ama buda zor bi soru acaba doğum sırasında bi kadının orasının jiletli yada ağdalı olması onlar için bişey fark ediyomu..yoksa tek konu o sırada bebekmi oluyo acaba....merak ettim ama nasıl sorcan işte o var?

canım yanlış yazmışım galiba. kürtajım için bayan dr. yaptı. ben kendisinin yapmasını istemiştim. diğer tüy sorununa gelince yabancı kaynaklarda kadınlar hep tüylü fotolarda. ben de sordum bizim bayanlarımız temiz geliyorlar dedi. eğer alttan muayene etmem gerekiyor diyorsam bu gun müsait değilim yarın geleyim diyormuş bayanlar. ama arada nadiren çıkıyormuş tüylü.

biz kadın olarak böyle düşünüyoruz demek ki toplum da bi ataerkil yapı var inkar edeilsede
belkide önyargıdır bizim ki diyorum
sonrada diyorum ki yok kadınlar yapı olark böyle mesleki açıdan da her açıdanda kaprisli

bu arada ben cok normal doğum izledim yanına gittiğimde. o an herkes için çok stresli, dr ve hemşireler, hasta için. herkes şunu düşünüyor bebeğin deselere olmaması, kalp atışlarında sorun olmadan doğması, sorunsuz bir doğum. dışardan yemek götürüyorum hastaneye, doğuma yarım saat var diye yemiyorlar. şu kadın bi doğursa da rahatlasak falan diye konusuyorlar. kocaları bile sizin kadar stres yapmıyordur diyordum. uzaktan konusmak kolay tabi şimdi ben nasıl doğurcam hiç bilmiyorum.

psikolojik olarak olumlu yönde etilemedi yani seni?

keşke izlemeseydin ben video bile izleyemedim gerçeğini düşünemiyorum..

inş kurtuluruz cnm sağ sağlim napalım..bu çocuk elbet bi şekilde çıkcak burdan...

aa evet yabancı bayanların bazılarında kıl oluyo gerçekten hemde biçimsiz bi şekilde ..desene biz daha iyiyizz....aman için ferahladı...az çok bi şekilde temizlicem inş..napim...başa gelen çekilir....sağ ol cnm bilgiler için ....bay bay sana..kızlar bende bi tülleri asayım gelcem...

Şanslısın senfat...

Kızlar bende biraz yürüdüm oğluşumla geldim..
Çay alıp içeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…