- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.201
evet o bakımdan rahatsız edici..bide ben hep eşimle gidiyorum kontrollere.....ama doktorum çok iyi biri..çok seviyorum..bi kere bayan doktora gittim verdiği ilacı yine kendi doktoruma sormadan kullanamadım.... güveniyorum yani cüneyt beye..erkek ama çok duyarlı ve işinin ehli biri..zaten çok hastası olmasındanda bu belli....kadında bu bakımdan rahtsın ama aynı cinsin olduğu için bazen çok kabalaşabiliyorlar..erkekler daha duyarlı hassas oluyo bence tabi..ama herşeyden önemlisi doktorda güven vermesi...çevremdede her komşumdoğumunu onda yaptı kardeşim onda doğdu ondan çok şanslıyım aslında....napim bende kendimi temiz tutayım .....o gözle asla bakmaz zaten belli ediyo.. .
benim_olan
valla bende hiçbişey göremiyorum o yüzden kullanmadığım bi dandik banyo aynası vardı artık onu karşıma koyup alıyorum tüylerimi
oldum olası jilet kullandım o yüzden başka şeylede alamam sanırım
hem boşver hiç o kadar detaylara giripte yıpratma kendini
düşün ki doğumda ıkınman gerekecek bu sefer ondan da çekineceksin
sen rahatına bak
kadın doktorları oldum olası sevemedim
şansıma hep canımı yakan kadınlar denk geldi ondan herhalde
erkekler daha kibar geliyor bana ve sanki halden daha çok anlıyorlar
aynen cnm..ben yazamadım açık açık jilet kullandım diye.....aynı dertten buzdaripim..benim tek çekincem doktorum erkek yaa..pis kadın demesin hani temiz gideyim diye..gerçi doğum sırasında oranın temizliği falan umurlarında oluyomu oda meçhul normal olursa hani.....bi tüy dökücüyü sorayımda eczanecilerde doktor gibi artık bilirler zararlı olup olmadığını..ona göre aynalarla buluşurum bende...allah yardımcımız olsun.....doğumun son ayları gerçekten zormuş...sağol canım içimi ferahlattın.... .
kadınlar kaprisli oluyo erkekler daha anlayışlı ve rahatlatıcı
kadınlar kadınlarla anlaşamaz zaten
bende bayan dr dan erkeğe geçtim çok rahatım
şimdi ağırım ama hafif hissediyorum yahu
valla devlet hastanelerınde dıkkat edıyolarsa ozelde hayli ederler, neler neler soyluyolarmıs devlet hastanelerınde o konu ıle ılgılı, aynen ama cogu bıttı azıcıgı kaldı
bu güne kadar hiç ağda salonuna gitmedim hep kendim yaptım. ben de başkasına karşı çekinirim. eşim kadın doğumcu. eşime bazen çok sinir olurum, zaten her kadın kocasına biraz sizir olur:) ancak doktorluğuna çok güvenirim. kanımı bile ona aldırırım. canımı yakmak istemeyeceğini bilirim. ilk bebeğimiz 11 haftalıkken kalbi durdu. kontrolümüzde farketti. kürtaj yapılması gerekiyordu. çok ağladım kimse yaklaşmasın sen yap diye. onun için de çok travmatikdi. benden isteme nolur dedi. önce bi ilaç verdiler, bebek geldi. ardından kalan parçalar için 2-3 bayan kadın doğumcu dr arkadaşı duyup geldi. kesinlikle kimseyi yaklaştırmam diyordum ama o ağrıdan kurtulmak istiyordum o anda. asğolsun yaptı, hiç sorunum olmadı. kontrollerimi yine eşim yapıyor. doğumuma kendisi girmeyecek, doğumhane bölümüne bile girmez. arkadaşları ve hocalar olur. diğer dr arkadaşlarınki öyle oldu. 3 kadın doğumcu falan giriyor. erkek mi bayan mı deseniz ben cerrahi bölümlerde erkeğin el becerisine ve soğukkanlılığına daha çok güveniyorum. bir de beyefndimiz evde oturuyor elinde bi kitap tüm akşam bakıyor ben hizmet ediyorum. erkekler mesleki olarak kendini geliştirmeye ve okumaya daha müsaitler ülkemizde.
bu güne kadar hiç ağda salonuna gitmedim hep kendim yaptım. ben de başkasına karşı çekinirim. eşim kadın doğumcu. eşime bazen çok sinir olurum, zaten her kadın kocasına biraz sizir olur:) ancak doktorluğuna çok güvenirim. kanımı bile ona aldırırım. canımı yakmak istemeyeceğini bilirim. ilk bebeğimiz 11 haftalıkken kalbi durdu. kontrolümüzde farketti. kürtaj yapılması gerekiyordu. çok ağladım kimse yaklaşmasın sen yap diye. onun için de çok travmatikdi. benden isteme nolur dedi. önce bi ilaç verdiler, bebek geldi. ardından kalan parçalar için 2-3 bayan kadın doğumcu dr arkadaşı duyup geldi. kesinlikle kimseyi yaklaştırmam diyordum ama o ağrıdan kurtulmak istiyordum o anda. asğolsun yaptı, hiç sorunum olmadı. kontrollerimi yine eşim yapıyor. doğumuma kendisi girmeyecek, doğumhane bölümüne bile girmez. arkadaşları ve hocalar olur. diğer dr arkadaşlarınki öyle oldu. 3 kadın doğumcu falan giriyor. erkek mi bayan mı deseniz ben cerrahi bölümlerde erkeğin el becerisine ve soğukkanlılığına daha çok güveniyorum. bir de beyefndimiz evde oturuyor elinde bi kitap tüm akşam bakıyor ben hizmet ediyorum. erkekler mesleki olarak kendini geliştirmeye ve okumaya daha müsaitler ülkemizde.
bu arada ben cok normal doğum izledim yanına gittiğimde. o an herkes için çok stresli, dr ve hemşireler, hasta için. herkes şunu düşünüyor bebeğin deselere olmaması, kalp atışlarında sorun olmadan doğması, sorunsuz bir doğum. dışardan yemek götürüyorum hastaneye, doğuma yarım saat var diye yemiyorlar. şu kadın bi doğursa da rahatlasak falan diye konusuyorlar. kocaları bile sizin kadar stres yapmıyordur diyordum. uzaktan konusmak kolay tabi şimdi ben nasıl doğurcam hiç bilmiyorum.
inş kurtuluruz cnm sağ sağlim napalım..bu çocuk elbet bi şekilde çıkcak burdan...bu arada ben cok normal doğum izledim yanına gittiğimde. o an herkes için çok stresli, dr ve hemşireler, hasta için. herkes şunu düşünüyor bebeğin deselere olmaması, kalp atışlarında sorun olmadan doğması, sorunsuz bir doğum. dışardan yemek götürüyorum hastaneye, doğuma yarım saat var diye yemiyorlar. şu kadın bi doğursa da rahatlasak falan diye konusuyorlar. kocaları bile sizin kadar stres yapmıyordur diyordum. uzaktan konusmak kolay tabi şimdi ben nasıl doğurcam hiç bilmiyorum.
canım yanlış yazmışım galiba. kürtajım için bayan dr. yaptı. ben kendisinin yapmasını istemiştim. diğer tüy sorununa gelince yabancı kaynaklarda kadınlar hep tüylü fotolarda. ben de sordum bizim bayanlarımız temiz geliyorlar dedi. eğer alttan muayene etmem gerekiyor diyorsam bu gun müsait değilim yarın geleyim diyormuş bayanlar. ama arada nadiren çıkıyormuş tüylü.
ben geldim, öff bugün çok sıkıldım iş yerinde ya saatte geçmiyor bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?