- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.801
saol cnm
belim kasıklarım cok agrıyorrr adet sancısı arada sıddetlenıyorr ama belım kopuyorr sankııı
inşallah cnm kötü düşünmecok saol işallhh kotu bısye degıldırrrr
cnm rabbım affetsınde ben seneye dusunuyorum.. cunku dayanamam sanıyorum
ya ara ara bende de oluyo.bende hemoroıd vardı onun sancısına da benzıyodu.hatta en son kontrole gtmıstım seker yuklemesı yapılırken tttu sancım orda cok oturmustum artık ondan m ı oldu anlamadım.doktora soyledım doktrda panıkledı hemen NST ıstedı yaptırdım cok sukur bısey cıkmamistı.insallah canım senınkıde cıddı bısey degıldır.dbu haftalarda normalmiş doguma hazırlarmıs bunye kendını ama cok sık olursa ıyı degılmıs doktora gtmek gerekıyormus.
inşallah cnm kötü düşünme
haklıısn cnm ama işte bende bi denim dedim cnm
ya ara ara bende de oluyo.bende hemoroıd vardı onun sancısına da benzıyodu.hatta en son kontrole gtmıstım seker yuklemesı yapılırken tttu sancım orda cok oturmustum artık ondan m ı oldu anlamadım.doktora soyledım doktrda panıkledı hemen nst ıstedı yaptırdım cok sukur bısey cıkmamistı.insallah canım senınkıde cıddı bısey degıldır.dbu haftalarda normalmiş doguma hazırlarmıs bunye kendını ama cok sık olursa ıyı degılmıs doktora gtmek gerekıyormus.
afiyet olsun canım
Canım nasıl yok oldu anlamadım ki?
Eğer küçükse ve yok olmuşsa biliyor musun biraz uğraşacaksın emzirirken..
Afiyet olsun kızlar..
kızlar ya bebek bezını hangı markayı onerıyorsunuz.sampuanı falna ne alayımsizce benım eksıklerı tamamlamaya calısıyorum dabu hafta ıcınde bunları alıcam
yemeğe gidiyorum kızlar
ben yıne rahatsızlandım dun cok gezdım ondan sanırımmm ama işe de zor geldımm doktorumu aradım gel yatırym dıyor yanapıcagımı bılemez durmdayım annem de yok sehırdısnda özel hastane hemn gel yatırıym baska bısey bılmıyorlarr allahımm oğlusm cok kucuk daha nedne bu kdar acele edıyorr (
kızlar selamlar. daha yeni girebildim foruma:)
birşey soracağım size; 32. hafta raporunu alıp sadece insan kaynaklarına mı ver,yoruz? onun dışında birşey yapmamız gerekiyor mu?
iş yerım sorunlu olmasaaa((
ya valla saolunn demkı sadce bende olmuyorrr sizlerde oluyormus
hem benımkı su an daynaılmıcka gıbı degıl ama rahtsız edıyor tabı agrı da allahım hepmızın bebsılerını gnunde kucagına almayı nasıp etsınnn
bebslermızde az kaldı sabretsın işllahh:)
sağol canım
sağol canım
bez prima şampuan sebamed
afiyet olsun canım
canom gel dediğine göre bir bildiği vardır git hastanede yatmasanda rapor verir belki evde dinlenirsin
hoşgeldin canım evet iş yerine vereceksin
canım iş yerin bebeğinden daha mı önemli
bu arada canım bel agrını da cıddıye al senı korkutmak ıstemem ama bana da soylemıslerdı 6.ayda bende cok fazla bel agrısı oluyordu.erken dogumun belırtılerınden bırıde bel agrısıymıs.benım agrılar o zamalar kendımı cok fazla yormustum ondan olmust.sende kendını cok yorma canım eger sancın saat bası bırkez oluyorsa cok gec olmadan doktora gıt canım sık sancı olması ıyı degılmıs
ınsallah da ben zmn yaklastıkca korkuyorum :S:S
kızlar prima paketini alan var mı aranızda?
ben alamadım
daha gelmemişte:)))
ınsallah da ben zmn yaklastıkca korkuyorum :s:s
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/431772-aralik-2011-anneleri-4027.html
Canım korkma bak
aralık annelerinden dderya doğurmuş kızını
o kadar güzelde yazmış ki duygularını
korkma
Allah her birimize böyle doğumlar nasip etsin..
cnm ben pirimaya değilde milupaya üye
oldum ama daha tık yok
baktımki ses yok bende başka msnden tekrar
üyeliğimi yaptım adres numara aynı
sonra bi ara beni aradı bi baytan milupadan bana
ikiside sanamı ait dedi evet dedim üyeliğin başlamış dedi hangi msn
kaydedelim burda dedi bende tamam
dedim ve tşk edip kapattı soramadım ne zaman yolluyorsunuz diye
cok haklısın ama ben bıraz da gıck oldgum için gıtmıyorum eve gıt dınlen demıyor hemn hastane yatısı verıyorr bende sıkıntılar hekrzde oluyor kanamam yok cok sukur oglusm maslalh delı gıbı donuyor ıcımde tek sıkıntım agrım ondna be cnm yok sa oğlusm bı yna dınya bı yana
cok haklısın ama ben bıraz da gıck oldgum için gıtmıyorum eve gıt dınlen demıyor hemn hastane yatısı verıyorr bende sıkıntılar hekrzde oluyor kanamam yok cok sukur oglusm maslalh delı gıbı donuyor ıcımde tek sıkıntım agrım ondna be cnm yok sa oğlusm bı yna dınya bı yana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?