- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.841
arkadaşlar hepinize hayırlı günler allahım hepimize sağlık versın.kızlar benım cumartesı gece 5 te sağ kasığıma bı ağrı gırdı kımıldayamıyacağım kadar şiddetli bi ağrıydı ölüyodum sancıdan.erken doğum sandık hemen hasteneye gıttık.ultrasonla falan baktılar kadın doğumla ılgılı bı sorun olmadığını söyledıler.genel cerraha yönlendırdıler oda baktı apandıst olabılır dedı tahlıller yaptılar sonuçlara göre apandistte değilmiş.3 tane serum taktılar ağrı kesıcı serum verdıler ağrım azaldı fakat geçmedı.ve doktorler ne olduğunu anlamadılar eve gönderdıler.ağrım azaldı ama geçmedınasıl bışey anlamadık gıttı.evdede yalnızım çok korkuyorum tekrar artmasından.allahım kımseye yaşatmasın dun çok kötu bı gun geçırdım.
yok kanama faln bıraz agrım var belım kopuyor gıbı sankı umarım buuyk bıseyyoktur yemek yııymde gecmezsse gıdıcemm
sayfada 25 kısı var hepımız bön bön bakıyozpts gunlerınızı sevmedın cok yogun oluyorsunuz
arkadaşlar hepinize hayırlı günler allahım hepimize sağlık versın.kızlar benım cumartesı gece 5 te sağ kasığıma bı ağrı gırdı kımıldayamıyacağım kadar şiddetli bi ağrıydı ölüyodum sancıdan.erken doğum sandık hemen hasteneye gıttık.ultrasonla falan baktılar kadın doğumla ılgılı bı sorun olmadığını söyledıler.genel cerraha yönlendırdıler oda baktı apandıst olabılır dedı tahlıller yaptılar sonuçlara göre apandistte değilmiş.3 tane serum taktılar ağrı kesıcı serum verdıler ağrım azaldı fakat geçmedı.ve doktorler ne olduğunu anlamadılar eve gönderdıler.ağrım azaldı ama geçmedınasıl bışey anlamadık gıttı.evdede yalnızım çok korkuyorum tekrar artmasından.allahım kımseye yaşatmasın dun çok kötu bı gun geçırdım.
bugun bnm cnm neden sıkılıyor ya tobe bısmıllah ıcımde sıkıntı var. dua edıyorum bolbol yıne aynı..
Nazarlarmı geldık ne allah herkesı korusunn
benimde öyle bu aralar hep içimde sıkıntı var çok sıkıntılıyım
oyelken; patronla konuştum tazminat konusunda büyük olaylar çıktı ipler koptu, bir elin bile asla yapmıcağı söylemiceği sözler haraketleri akraba olarak sergiledi çok fazla gerildim o anda ama herşeyden önce kızım önemli o yüzden takmamaya ve sakinliğimi korumaya çalışıyorum.
gecmıs olsun cokcok
alla alla neden kı acaba benm yengemdede oldun son aylarında o yuruyemıyordu acaba odamı hamılelıkten :S:S
özel sektör böyle yapıcak bişey yok
sakın germe kendini
allah korusun
bırak ne derse desin sende hakkını ararsın
evet işin ilginç tarafı doktorlerın hiç bırı bişey söyleyemedı.tek tesellim erken doğum olmaması bu ağrıyı çekmeye razıyım.allahım kımseye yaşatmasın.kızler kendınıze dıkkat edın hiç bişey sizin bebeğinizin sağlığından önemlı değil.dun kadın doğumda neler gördum çok uzucu şeyler yaşanıyodu moralım alt ust oldu o zaman daha çok kıymetını anladım.ben elı ayağı yerınde durmayan bırıyım habıre bi iş yapıyorum evde.dunden sonra aman ya dedım sağlıktan önemlımı dağınık olsun ev napım.mutlaka aranızda benım gıbıler vardır valla kızlar koy verın gıtsın meleklerımız gelene kadar.
oyelken; patronla konuştum tazminat konusunda büyük olaylar çıktı ipler koptu, bir elin bile asla yapmıcağı söylemiceği sözler haraketleri akraba olarak sergiledi çok fazla gerildim o anda ama herşeyden önce kızım önemli o yüzden takmamaya ve sakinliğimi korumaya çalışıyorum.
özel sektör evet birde akraba olucak amcaoğlu bunu yapan, hakkımı asla bırakmam zaten aman boşverrrrr elbet insanlar bu yapılanların karşılığını gün gelip bulacaktır. şuan tek düşüncem kızım kızım:)
kızlar yemek yapıyom kokusu geliyoo
içim kıyılıyoo yaa neyseki az kaldı :26::26::26::26:
ayşebahar prima paketini nereden alacaktın?
inşaalla cnm bide ezan bi okusa 1 saatim var daha
Canım wenice mağazasından alacağım..
sana tlf geldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?