2012 Şubat Anneleri

canım çok geçmiş olsun
dikkat et kendine
herkes korkudan mıdır nedir
bu hafta hep hastanelerde valla

bugun bnm cnm neden sıkılıyor ya tobe bısmıllah ıcımde sıkıntı var. dua edıyorum bolbol yıne aynı..

yok kanama faln bıraz agrım var belım kopuyor gıbı sankı umarım buuyk bıseyyoktur yemek yııymde gecmezsse gıdıcemm

Tamam canım geçmişler olsun...

sayfada 25 kısı var hepımız bön bön bakıyoz pts gunlerınızı sevmedın cok yogun oluyorsunuz

Bende sevmem pazartesileri..
Onların yarısı kafadan bacaklı:))))

Çok geçmiş olsun canım..
dikkat et kendine ve dinlen..

evet işin ilginç tarafı doktorlerın hiç bırı bişey söyleyemedı.tek tesellim erken doğum olmaması bu ağrıyı çekmeye razıyım.allahım kımseye yaşatmasın.kızler kendınıze dıkkat edın hiç bişey sizin bebeğinizin sağlığından önemlı değil.dun kadın doğumda neler gördum çok uzucu şeyler yaşanıyodu moralım alt ust oldu o zaman daha çok kıymetını anladım.ben elı ayağı yerınde durmayan bırıyım habıre bi iş yapıyorum evde.dunden sonra aman ya dedım sağlıktan önemlımı dağınık olsun ev napım.mutlaka aranızda benım gıbıler vardır valla kızlar koy verın gıtsın meleklerımız gelene kadar.

oyelken; patronla konuştum tazminat konusunda büyük olaylar çıktı ipler koptu, bir elin bile asla yapmıcağı söylemiceği sözler haraketleri akraba olarak sergiledi çok fazla gerildim o anda ama herşeyden önce kızım önemli o yüzden takmamaya ve sakinliğimi korumaya çalışıyorum.

özel sektör böyle yapıcak bişey yok
sakın germe kendini
allah korusun
bırak ne derse desin sende hakkını ararsın

gecmıs olsun cokcok
alla alla neden kı acaba benm yengemdede oldun son aylarında o yuruyemıyordu acaba odamı hamılelıkten :S:S

canım çok sağol.valla bende anlamadım bı anda oldu.yerımden kımıldayamıyodum bıle şimdi yurudukçede ağrı artıyo allahım yerdımcımız olsun.

özel sektör böyle yapıcak bişey yok
sakın germe kendini
allah korusun
bırak ne derse desin sende hakkını ararsın

özel sektör evet birde akraba olucak amcaoğlu bunu yapan, hakkımı asla bırakmam zaten aman boşverrrrr elbet insanlar bu yapılanların karşılığını gün gelip bulacaktır. şuan tek düşüncem kızım kızım:)

Canım amin..
Dikkat et ne olur kendine..
bende sen gibiyim
arı gibi çalışır dururum evde
dün eşimle dolma yapıtık
sonra ben banyoya aldım çocukları
yıkadım üçünü birden
en sonunda tansiyonum düştü..
gidyordum fayans üstüne..
tutundum oturdum

canım stres yapma boşver..
ama al tazminatını da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…