- 30 Kasım 2010
- 9.715
- 19.617
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.821
Canım ya rahatsız mısın sen?şu an te yaptgım ayaklrımı uzattım elım karnımda aysebahr teyzemızın çizelgemıze yazdgı gıbı tutun annecıgıne dıye dua edıyorummm
aksmada zaten ruyama gırmıs erken dogurmusm
cnm ben pirimaya değilde milupaya üye
oldum ama daha tık yok
baktımki ses yok bende başka msnden tekrar
üyeliğimi yaptım adres numara aynı
sonra bi ara beni aradı bi baytan milupadan bana
ikiside sanamı ait dedi evet dedim üyeliğin başlamış dedi hangi msn
kaydedelim burda dedi bende tamam
dedim ve tşk edip kapattı soramadım ne zaman yolluyorsunuz diye
vallahı dehset korkuyorum aklıma daha cok geldıkce yanlızsam agladıgım zmnlar dahı oluyor. offfffffff
ne ıcın bu uyelıkler kı.
Canım ya rahatsız mısın sen?
Kötü bişey yok değil mi kanaman falan?
Allah korusun kuzum ya
Kzı bende mail attım:))
gönderin diye:))
bakalım inşallah gönderirler:)
sen bak dderyanın doğum anısını oku
allah banada öyle versin diye dua et..
inşallah bir avazda kızlar:))))))
kızlar prima paketini alan var mı aranızda?
ben alamadım
daha gelmemişte:)))
canım bende de sancı oldugunda oglum cok hareketlıydı korkma oglusunu hıssedebılıyorsanb ama artarsa ıhmal etme canım yıne de ne olur ne olmaz....nerede calısıyorsun işyerı nıye bu kadar katı davranıyo.sonucta bebek tasıyosun keyfınden gtmıceksın kı.hıc anlamam boylelerını.
benim görümcemde 2 gün yattı hastanede bebek aşağı inmiş
serum vermişler birde canım 30 haftaya girdiğinde
erken doğum riskin varsa eğer ciğer geliştirici iğne yapıyorlar
kimiside serum veriyor
belki oyüzden çağırmıştır seni
canım ya rahatsız mısın sen?
Kötü bişey yok değil mi kanaman falan?
Allah korusun kuzum ya
kzı bende mail attım:))
gönderin diye:))
bakalım inşallah gönderirler:)
sen bak dderyanın doğum anısını oku
allah banada öyle versin diye dua et..
Inşallah bir avazda kızlar:))))))
belkıde canım su az durulmus gıbı bı yemk yıyımde bkalım ne olucak alıcam cantamı cıkıcam vallaa ama işllah böle bısey yokturrr
bu arada kızlar yenı bısey ogrendım sızlede paylasmak ıstedım;hamılelık donemınız ne kadar rahat gecerse bebekte dogumdan sonra bebek o kadar rahat oluyormus fırsat buldukca uyuyun dıyorlar.ne kadar cok dınlenırsek dogumdan sonra o kadar rahat olurmus bızım ıcın.eger hamöılelık surecınde cok fazla kosusturuyorsak dogumdan sonra cocuk da bı o kadar hareketlı oluyormus...ben bu gun ıtıbarıyle uygulamaya gecıcem ne kadr etlılı olur bılmıyorum su saatten sonra ama bakalım.benım oglan suan karnımda durmuyo dogunca dusunemıyorum boyle devam ederse cok zorlancam dogumdan sonra:-((doktor bıle olcum yaparken zorlanıyo bı dakıka yerınde durmuyo sureklı hareket halınde...artık babaya mı cektı bana mı ıkımızınde cocukken elde ayakta duracagı yokmus.
aman canım ihmail etme
sayfada 25 kısı var hepımız bön bön bakıyozpts gunlerınızı sevmedın cok yogun oluyorsunuz
off evet ya ben cuma da yoktum ya çok iş birikmiş
bu arada kızlar yenı bısey ogrendım sızlede paylasmak ıstedım;hamılelık donemınız ne kadar rahat gecerse bebekte dogumdan sonra bebek o kadar rahat oluyormus fırsat buldukca uyuyun dıyorlar.ne kadar cok dınlenırsek dogumdan sonra o kadar rahat olurmus bızım ıcın.eger hamöılelık surecınde cok fazla kosusturuyorsak dogumdan sonra cocuk da bı o kadar hareketlı oluyormus...ben bu gun ıtıbarıyle uygulamaya gecıcem ne kadr etlılı olur bılmıyorum su saatten sonra ama bakalım.benım oglan suan karnımda durmuyo dogunca dusunemıyorum boyle devam ederse cok zorlancam dogumdan sonra:-((doktor bıle olcum yaparken zorlanıyo bı dakıka yerınde durmuyo sureklı hareket halınde...artık babaya mı cektı bana mı ıkımızınde cocukken elde ayakta duracagı yokmus.
bellı valla :) cok sıkıcı
arkadaşlar hepinize hayırlı günler allahım hepimize sağlık versın.kızlar benım cumartesı gece 5 te sağ kasığıma bı ağrı gırdı kımıldayamıyacağım kadar şiddetli bi ağrıydı ölüyodum sancıdan.erken doğum sandık hemen hasteneye gıttık.ultrasonla falan baktılar kadın doğumla ılgılı bı sorun olmadığını söyledıler.genel cerraha yönlendırdıler oda baktı apandıst olabılır dedı tahlıller yaptılar sonuçlara göre apandistte değilmiş.3 tane serum taktılar ağrı kesıcı serum verdıler ağrım azaldı fakat geçmedı.ve doktorler ne olduğunu anlamadılar eve gönderdıler.ağrım azaldı ama geçmedınasıl bışey anlamadık gıttı.evdede yalnızım çok korkuyorum tekrar artmasından.allahım kımseye yaşatmasın dun çok kötu bı gun geçırdım.
arkadaşlar hepinize hayırlı günler allahım hepimize sağlık versın.kızlar benım cumartesı gece 5 te sağ kasığıma bı ağrı gırdı kımıldayamıyacağım kadar şiddetli bi ağrıydı ölüyodum sancıdan.erken doğum sandık hemen hasteneye gıttık.ultrasonla falan baktılar kadın doğumla ılgılı bı sorun olmadığını söyledıler.genel cerraha yönlendırdıler oda baktı apandıst olabılır dedı tahlıller yaptılar sonuçlara göre apandistte değilmiş.3 tane serum taktılar ağrı kesıcı serum verdıler ağrım azaldı fakat geçmedı.ve doktorler ne olduğunu anlamadılar eve gönderdıler.ağrım azaldı ama geçmedınasıl bışey anlamadık gıttı.evdede yalnızım çok korkuyorum tekrar artmasından.allahım kımseye yaşatmasın dun çok kötu bı gun geçırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?