2012 Şubat Anneleri

şu an te yaptgım ayaklrımı uzattım elım karnımda aysebahr teyzemızın çizelgemıze yazdgı gıbı tutun annecıgıne dıye dua edıyorummm

aksmada zaten ruyama gırmıs erken dogurmusm
Canım ya rahatsız mısın sen?
Kötü bişey yok değil mi kanaman falan?
Allah korusun kuzum ya

Kzı bende mail attım:))
gönderin diye:))
bakalım inşallah gönderirler:)

vallahı dehset korkuyorum aklıma daha cok geldıkce yanlızsam agladıgım zmnlar dahı oluyor. offfffffff

sen bak dderyanın doğum anısını oku
allah banada öyle versin diye dua et..
inşallah bir avazda kızlar:))))))

inşallah cnm bakacz artk kısmet

ay cok duygulandım :))) en cokta su sozde
"uyumak desen, yok denecek kadar az ama insan uykuyu bile aramıyor. onun kokusu, bana bakışı, emerken verdiği haz... anlatılmaz, kelimelere dökülmez hislermiş bunlar... allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguları." wuwww :d

bu arada kızlar yenı bısey ogrendım sızlede paylasmak ıstedım;hamılelık donemınız ne kadar rahat gecerse bebekte dogumdan sonra bebek o kadar rahat oluyormus fırsat buldukca uyuyun dıyorlar.ne kadar cok dınlenırsek dogumdan sonra o kadar rahat olurmus bızım ıcın.eger hamöılelık surecınde cok fazla kosusturuyorsak dogumdan sonra cocuk da bı o kadar hareketlı oluyormus...ben bu gun ıtıbarıyle uygulamaya gecıcem ne kadr etlılı olur bılmıyorum su saatten sonra ama bakalım.benım oglan suan karnımda durmuyo dogunca dusunemıyorum boyle devam ederse cok zorlancam dogumdan sonra:-((doktor bıle olcum yaparken zorlanıyo bı dakıka yerınde durmuyo sureklı hareket halınde...artık babaya mı cektı bana mı ıkımızınde cocukken elde ayakta duracagı yokmus.

beko bayısnda caslıyorum canım yok bıraz daha artarsa gıdcme kesınlıklee oglusm kıyamam ama keyfı yerındeymıs gıbı duruyırrr:)

belkıde canım su az durulmus gıbı bı yemk yıyımde bkalım ne olucak alıcam cantamı cıkıcam vallaa ama işllah böle bısey yokturrr

yok kanama faln bıraz agrım var belım kopuyor gıbı sankı umarım buuyk bıseyyoktur yemek yııymde gecmezsse gıdıcemm

ben geldim bu arada

buna katılıyorum

ve ben stresliyim ya hep bebeğimde huzursuz olcak diye ödüm patlıyo

sayfada 25 kısı var hepımız bön bön bakıyoz pts gunlerınızı sevmedın cok yogun oluyorsunuz

arkadaşlar hepinize hayırlı günler allahım hepimize sağlık versın.kızlar benım cumartesı gece 5 te sağ kasığıma bı ağrı gırdı kımıldayamıyacağım kadar şiddetli bi ağrıydı ölüyodum sancıdan.erken doğum sandık hemen hasteneye gıttık.ultrasonla falan baktılar kadın doğumla ılgılı bı sorun olmadığını söyledıler.genel cerraha yönlendırdıler oda baktı apandıst olabılır dedı tahlıller yaptılar sonuçlara göre apandistte değilmiş.3 tane serum taktılar ağrı kesıcı serum verdıler ağrım azaldı fakat geçmedı.ve doktorler ne olduğunu anlamadılar eve gönderdıler.ağrım azaldı ama geçmedı nasıl bışey anlamadık gıttı.evdede yalnızım çok korkuyorum tekrar artmasından.allahım kımseye yaşatmasın dun çok kötu bı gun geçırdım.

canım öncelıkle maşallah mınışıne allah nazardan korusun.çevremdekıler banada öyle söylüyolar.hamılelıği rahat geçirrsen bebekte huzurlu sakın olurmuş.anlattıkların bana tam uyuyor :)benım oğluşumda kıpır kıpır hiç yerınde durmuyor artık kendı kendıme allahım bu hiç yorulmuyomu dıyorum.benımde eşiminde çocukluğu çok yaramazmış bız artık kendımız gıbı birşey beklıyoruzyeterkı sağlıkla gelsınler ınşallah herşeylerıne razıyız

bellı valla :) cok sıkıcı

evet yaa

geçmiş olsun canım
doktorların bir şey anlamaması da çok ilginç

gecmıs olsun cokcok
alla alla neden kı acaba benm yengemdede oldun son aylarında o yuruyemıyordu acaba odamı hamılelıkten :S:S

Son düzenleme:

cok gecmiş olsunnnn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…