2012 Şubat Anneleri

OTE=NIHLEE;22002455]amin ınsallah ya.. belkıde
pufsss neden kı[/QUOTE]

ah bir bilsem

hadi ya ne dedi manyak
tazminatını verecek mi peki

az önce aradılar beni forumdaki e-bebekten alıcam

bende aynı yerden alıcam

slm anneler umarım herkesler iyidir. bende formu doldurdum primadan ama mağaza seç kısmı bir türlü çalışmadı kaydetmedi bende inat ettimya alıcam o paketi mng kargodan 5tl ödemeli istedim
kızlar yakınlarda kontrole giden farmı büyümüşmü bebişler ben 1 aydır gitmiyorum kontrolüm haftaya ama mrktan ölüyorum...

a.s canım hoş geldiiinnn
hiç sorma cnm yaa valla elimde olsa herikigünde bir gidip bebişimi
izlerdm okadar güzel bi duygu ki anlatması imkansız
en son gittim bebeğimin durumu çok şükür iyiydi
gelişmişmi diye sorunca doktorum
ellerinden öper dedi
bizim kızımızın olacağın9ı söyledi ve çok güzel içimde
hareket ediyodu ama ben dahada onu tam net olarak hissetmiyorum:26::26::26::26::26::26::26:

benimde cumartesi randevum 1 ayı geçti gitmeyeli
ama kocaman oldu heralde karnımdan ayaklarımı göremediğime göre
acaip merak ediyorum ama kuzenim demişti ki poz falan bile veriyolarmış

birde hissetmeye başla tekmeleri daha güzel oluyor, benim artık dışardan bakanlar bile görüyor bazen canımı bile acıtıyor dönerken sıpacık hamileliğin tek güzel yanı sanırım

ne gönderiyolar alan varmı primadan 5tl veriyorsun değer bişeymi gönderiyolar, bazıları 2 tane bez geri kalan gereksiz kitapçıkla dolduruyolarda o bakımdan sordum

primanın hediye paketi canım

ne göndrdiklerini biliyormusunuz , daha önce ben prima değilde 1-2 firmanın yegenim için istemiştim 2 yıl önce hero baby ve bebelac cok guzel gonderdı mamalar bezler onlukler anne bebek kıtapcıkları falan, ama dıgerlerı 2 bez gerı kalan kıtapcık bol bol prımada aynımı acaba bosun kargo verılmesın alan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…