- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.861
sen de mi niyetlisin canım
Allah kabul etsin
az önce aradılar beni forumdaki e-bebekten alıcam
Canım wenice mağazasından alacağım..
sana tlf geldi mi?
oyelken; patronla konuştum tazminat konusunda büyük olaylar çıktı ipler koptu, bir elin bile asla yapmıcağı söylemiceği sözler haraketleri akraba olarak sergiledi çok fazla gerildim o anda ama herşeyden önce kızım önemli o yüzden takmamaya ve sakinliğimi korumaya çalışıyorum.
bende aynı yerden alıcam
ben e bebek mağazasından alacağım aradım forum istanbulu paket geldi nüfüs cüzdanınızla gelin dediler
aynı yerden alıcaz
buluşalım mı
iş çıkışı gidecem eşimle ama büyük ihtimalle yarın olur. bir an önce almak istiyorum çok merak ettim de sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun?
slm anneler umarım herkesler iyidir. bende formu doldurdum primadan ama mağaza seç kısmı bir türlü çalışmadı kaydetmedi bende inat ettimya alıcam o paketi mng kargodan 5tl ödemeli istedim
kızlar yakınlarda kontrole giden farmı büyümüşmü bebişler ben 1 aydır gitmiyorum kontrolüm haftaya ama mrktan ölüyorum...
slm anneler umarım herkesler iyidir. bende formu doldurdum primadan ama mağaza seç kısmı bir türlü çalışmadı kaydetmedi bende inat ettimya alıcam o paketi mng kargodan 5tl ödemeli istedim
kızlar yakınlarda kontrole giden farmı büyümüşmü bebişler ben 1 aydır gitmiyorum kontrolüm haftaya ama mrktan ölüyorum...
canım şaka bi yana 19undan sonra gel dediler bana bi hafta sonu giderim artık
a.s canım hoş geldiiinnn
hiç sorma cnm yaa valla elimde olsa herikigünde bir gidip bebişimi
izlerdm okadar güzel bi duygu ki anlatması imkansız
en son gittim bebeğimin durumu çok şükür iyiydi
gelişmişmi diye sorunca doktorum
ellerinden öper dedi
bizim kızımızın olacağın9ı söyledi ve çok güzel içimde
hareket ediyodu ama ben dahada onu tam net olarak hissetmiyorum:26::26::26::26::26::26::26:
ay bayanlar ne gelmiş ne alıyorsunuz? geri dönüp okuma şansım olmadıda merak ettim
ay bayanlar ne gelmiş ne alıyorsunuz? geri dönüp okuma şansım olmadıda merak ettim
aynenlınk atın bızde dolduralım
primanın hediye paketi canım
faceden dolduruyosun cnm
pirimanın sayfasını beğenip form doldurman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?