2012 Şubat Anneleri

sen anlaşmalı olduğundan kesin gelir canım doğuma. ben üsküdarda oturduğum için pendik uzak geliyor doğrusu yine de belki oraya giderim kısmet artık...

ama söylediğin iyi oldu sorarım ben bunu doktora....inş öyle bişi yoktur..gerçi öyle böyle son ana gelindiyse doğcak bu çocuk ama bildiğin bi doktor olması başka tabi..rahatlık açısından..üsküdardan gelene kadar bebek yolda doğar zaten cnm yaa uzak..bide trafik olursa onuda düşünmen gerek..anca sezeryan olsaydı belki....ama bunu söylediğin iyi oldu bu ay gidince sorarım...

canım inan aklım sende çok merak ettim..
birde pıhtılaşma sorunun vardı biliyorum
acaba nerde diye diye ..
acaba ödem mi oldu sende sinemim..
işyeri hakkaten stres dolu..
bence evde dinlen canım..
ben iyiyim.. tetanoz aşısı oldum..
ömürlük:)))
tepikoğlanın kalp sesini dinledim..
135 maşallah
biraz da kilo almışım..
:)))

aman aman uyusunda bende kendime bakayım.........çok şükür iyiyim cnm sen nasılsın..çocuklar nasıl?....sorma bulana kadar bayağı isim geçti aklımızdan..kafayı yicektim isimsiz doğcak diye..

canımsın ya..
isimsiz kalmaz kız korkma..
bereketiyle geliyor tosun oğlun inş...
benimkiler ii şükür..

teşekkür ederiim hoşbulduk :) inş.döner mecbur kalınca olucak artık napalım bebeklerimizsağlıklı olsun da hayırlısı bakalım

kesinlikle..
sağlıklarından önemli bişey yok mayaaaa

ya bende karacık kuracık bır cocuk ıstıyorum ama hayırlısı saglıklı olsunda.eşimde bende esmer sayılırız
(saclarımız sıyah ama ten rengımız bugdaydan daha acık renk) eşime bende takılıyorum zenci bı bebegımız oluyomus dıye.alacakaranlıktakı jakop gıbı bı cocuk olsun ıstıyorum.gozler hafıften cekık...ahh nerdeeeee:-((

Siyahî çiftin sarı saçlı mavi gözlü bebeği oldu...
İngiltere’de siyahî bir çiftin sarı saçlı, mavi gözlü beyaz bir bebek dünyaya getirmesi bilim dünyasını şaşkına uğrattı.
Eklenti 10606
Benjamin ve Angela Ihegboro adlı Nijeryalı anne babanın kızlarının, bazı siyahî çiftlerin çocuklarında görülen albino hastalığına da sahip olmadığı ve sağlıklı olduğu belirtildi.
Nmachi (Tanrı’nın güzeli) adı verilen mucize bebeği sezaryenle dünyaya getiren anne Angela, yaşadıklarını şöyle anlattı:
“Doğumdan sonra bebeği getirdiklerinde dilim tutuldu. Önce ‘oyuncak bebek’ olduğunu düşündüm. Kızım çok güzel ve renginin benim için önemi yok. O bir mucize bebek. Ama hala neler olduğunu anlamış değilim.”

BABA: BU BEBEK BENİM Mİ?
Nijeryalı baba ise bebeğini gördüğünde şaşırdığını ve ilk sözünün “Bu bebek benim mi?” olduğunu söyledi.

Doğumdan sonra eşiyle birlikte sessizce bebeği izlediklerini belirten 44 yaşındaki demir yolları işçisi Ben,“Onun bir albino olmadığından emindim. O çok sağlıklı beyaz bir bebek. Sülalemizde hiç beyaz yok. Acaba genetik dönüşümden kaynaklanmış olabilir diye düşündük. Peki öyle olsun ama sarı ve kıvırcık saçlarını nasıl açıklayacağız?” diye şaşkınlığını dile getirdi.
Nmachi’nin kendi bebeğin olduğundan emin olduğunu vurgulayan Ben, “Eşim bana karşı her zaman dürüst oldu. Öyle olmamış olsa bile bebek bu kadar benzemezdi. Ona Nmachi (Tanrı’nın güzeli) adını verdik” dedi.

"OLAĞAN DIŞI"
Doktorlar cilde beyaz renk veren genlerin nesiller boyu iletilebildiğini belirtti. Ancak İngiltere’ye beş sene önce yerleşen Afrika kökenli çiftin soy ağacında bu genleri sağlayacak kimse bulunmuyor.

Oxford Üniversitesi akademisyeni Bryan Sykes, doğumun olağan dışı olduğunu belirtti.
Sykes,“Bu durum Afro-Karayip toplumunda olduğu gibi çok fazla genetik karışımdan kaynaklanıyor olabilir. Ama Nijerya’da çok az karışım var. Bu oldukça sıra dışı. Birçok sarışın çocuk doğum sırasında böyle sarı saça sahip değil. Bir tür bilinmeyen kalıtsal değişim olabilir” diye konuştu.

Çiftin 4 yaşında bir oğlu ve 2 yaşında bir kızı daha bulunuyor.

bizimkide tam bi muhamma eşime benzerse esmer yeşil gözlü bana benzerse buğday tenli kahve gözlü olcak....ama ben yeşil gözlü esmer güzeli bi oğlum olsun saçları ensesinde doğsun çok istiyorum nedense yaaa annesi yesin pipisini oyy oyyy..inş onları gördüğümüzde şok olmayızzz

Kızlar an ıtıbarı ıle cok keyıflıyım.
Cok da buyuk nedenı yok aslında.

Bızım yonetım kurulu baskanı egıtım almamı ıstıyordu, ık ıle ılgılı.
Bende bugun arastırdım, bırı aklıma yatınca genel koordınatore soyledım.
Ama acıkcası aklımda su vardı, 'belkıde ısten cıkarmak ıstıyorlardır' dıyordum epeydır.

Neyse konu oralara kadar geldı.
Ve benden cok memnun oldugunu, calısmamı begendıgını ve devam etmemı ıstedıgını, boyle bır ıhtımalın olmadıgını soyledı.
Yalnızca egıtıme ızınden sonra gıt, sen artık zorlanırsın dedı.

Sevındırık oldum anliycanız

bizimki kapkara olsa valla kimse inanmaz bizden olduğuna..eşimle aramda sorun çıkar..acaba bu teyze bi halt mı yedi kocası işteyken falan yoksa bebek onların demeye bin şahit lazım..ayy allah korusun valla naparızzzadamölar vurur bizi......gerçi nerden bulcam zenciyi oda bilir ama

Belli mi olur..
Rabbim çok büyük..
İstersen olur inş.

Gözün aydın canım..
Ne güzel haber bu akşam akşam..
İnşallah hep böyle mutlu olacağın haberler alırsın..

sen hem bebek yap hem kariyer..ama bebekten sonra çalışmicanya depresyona girmeyesinevde bu kadrda işe bağlanma devam etcenmi? doğum izni sonrası kesin...

aman allahım şaka bi yana esprisini yaparken
şaka gerçek olursa
adam beni vuruyomuş çok komik olur trajikomik yani

ancak gazetelere manşet olursan
yada ana habere haber..
ancak o zaman inanırlar belki:)))))))))

aman allahım şaka bi yana esprisini yaparken
şaka gerçek olursa
adam beni vuruyomuş çok komik olur trajikomik yani

Allah korusun canım...

ya yenılerde dogum yapmıs bı akrabamız var.kadının eşi dısarda calıstıgı ıcın eşinı pek gormemıs.kayınvalıdesıyle bırlıkte kalıyordu kucuk bı kaynı vardı yanında sureklı o oluyordu cocuk kaynının kopyası olmus ya.kıme bakarsanız ona benzıyormus.yıne bı tanıdık normalde esımın uzreıne cok dusmezdım dıyo hamılelıkte nedense hep yanımda olsun ıstedım dıyo dısarda calısmasına ragmen sureklı arayıp sesını duyuyordum dıyo.sımdı bı oglu var 2yasını gectı cocugun yurumesı bıle babası.bende eşimden baskasını pek gormuyorum kı eşimede aşrırı duskunum.benım oglusumda babasına benzer ben babasına benzesın cok ıstıyoruuuum.babasıda esmer beyaz tenlı gozler hafıf cekık ve koyu kahvee.ruyamda oglumun dogdugunu goruyorum herseyı babasının aynı hatta sacları bıle esimin sac modelı gıbı onlerı hafıften yukarı dogru dık taranmıs.gözleri ışıl ışıl

Belli mi olur..
Rabbim çok büyük..
İstersen olur inş.

Gözün aydın canım..
Ne güzel haber bu akşam akşam..
İnşallah hep böyle mutlu olacağın haberler alırsın..

Evet, rahatladım acıkcası.
ınsallah hepımız her zaman guzel haberler alırız.

sen hem bebek yap hem kariyer..ama bebekten sonra çalışmicanya depresyona girmeyesinevde bu kadrda işe bağlanma devam etcenmi? doğum izni sonrası kesin...

Her zaman sunu dıyorum;
Rabbım ızın verırse.
Evet, Rabbım ızın verırse calısacagım canım.
Cunku kendımı bılıyorum, cok cabuk bunalıma gıren bır yapım var.
Bırde bunu o devreyı atlatana kadar fark etmem ve cevremı cok uzerım o hallerımle.
Ahh anam, ne cok uzulmustur benım depresyonlu hallerıme.

Bırde hanı ust komsum var dıyorum ya, yenı dogum yapan.
Gecen bana dıyor kı 'dogumdan sonra mutlaka calıs, ben bunalıma gırdım, artık kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum'

Bakalım, ınsallah kayınvalıdem bakacak kızıma, bende calısacagım.
Eger bır aksılık olmazsa Rabbım ızın verene dek de calısmayı dusunuyorum.

Fena mı ıste, kızımın karıyer yapmıs bır anası olur

ben kariyerine işine önem vermiş birinin kızı olduğum için pek tavsiye etmiyorum..bence çok çok maddi zorluk olmadığı sürece insan kendi bebeğine kendi bakmalı..bana annem bakmadığı için aramızda hep bi uçurum oldu beni hiç anlayamamıştır bu yüzden tanıyamadığı için..sen sen ol çalışcaksan bile kızınada çok zaman ayır onu hiç ihmal etme...sonra başkalarından öğrenmek zorunda kalıyosun anne şefkatini ilgisini ne zman yürüdüğünü konuştuğunu v.s.inş bi sorun çıkmaz cnm hayatında.....ben bide hiç görmeden büyümüşüm anneyi sen en azından akşmdan akşama bile olsa bak kızına...yanında ol.../B]

Emınım bu konuda cok hassassın.
Senı anlamam guc olur demeyecegım...
Cunku bende babamdan cok uzak buyudum.
O hep yurt dısındaydı, bız onu 2006 dan sonra tanımaya basladık.
Ve hep o baba-kız askına ozendım bende.

Ama Rabbım ızın verırse bebegıme gereken ılgıyı gosterecegım.
Benım derdım karıyerden zıyade, kızıma daha ıyı bır gelecek sunmak.
Onun ıcın cok guzel hayallerımız var benım_olan.
Bunların olabılmesı ıcın bıraz fedakar olmalıyız.

Ama cok zorlandıgım vakıt, elbette ısten ayrılırım.

olabilir inş eşime benzer benimde bende eşime çok düşkünüm..allah başımızdan eksik etmesin onları inş..gözlerine çok bakıyorum bol bol ama inş öyle olur..kendime bakmim aynada o zaman..bana benzemesin gözleri........allahım sağlıklı versinde aslında gözü kaşı şekli önemli değil..inşşşşşşama bende hayal ediyorum çok..ama rüyamda göremiyorum hiç..hepte dua ediyorum yatarken ama göremiyorum oğlumu yaaaa

ben kariyerimin doruk noktasında sayılırım ve aslında bu hamileliği bi kaç yıl sonrası için planlıyordum
ve de tam terfi alıcaktım çakıldım kaldım
eğer doğumdan sonra eşim ev alalım demezse ki ben ona söledim ev almıycaksam
istifa eder bebeğime bakarım
pire için yorgan yakarım dedim

Canım parmağınla bacağına bas..
İçine gömülüyor
İz bırakıyorsa
Eski haline hemen dönmediyse ödemin var demektir..

İnşallah iyisindir..
Yoktur...
Bu son haftan o vakit senin..
Dinlen.. Evde netin var değil mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…