- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.181
doğru valla
bizler sıcak yuvalarımızda doğumu bekliyoruz
yazık ne zor durumda olan kadınlar var
düşündümde şimdi kışın bu soğuğunda odununu toplayan sobasını yakan
belki gencecik, danışcak kimsesi olmayan
belki sürüyle çocuğuyla uğraşan
hastaneye uzak olan
bi göz odanın içinde kaynanasıyla dipdibe
eşi anlayışsız
korku içinde
binlerce şükürler olsun valla halimize..
Merhaba
Bebeğe oda kesin yapıcam ama ilk aylarda acaba bir park yatak alıp yatak odasında yatırmalımıyım kararsız kaldım.
Daha önce çocuk sahibi olan arkadaşlarımın bazısı kendi odasında yatırıyor ve gözlemlediğim kadarıyla bebek annesine çok düşkün sürekli anneyle vakit geçirmek istiyor. Tabi ki geçirmek isteyecek ama bu çok aşırı geliyor bana ve gözüm korkuyor.
Bir başka arkadaşımda bebeği kendi odasında yatırdığını böylece oda değişikliği yatağında yatmak istememe gibi bir durumla karşılaşmadığını söylüyor.
Bebeği doğunca kendi odanızda mı uyutmayı planlıyorsunuz yoksa odasında mı?
Bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum.
Merhaba
Bebeğe oda kesin yapıcam ama ilk aylarda acaba bir park yatak alıp yatak odasında yatırmalımıyım kararsız kaldım.
Daha önce çocuk sahibi olan arkadaşlarımın bazısı kendi odasında yatırıyor ve gözlemlediğim kadarıyla bebek annesine çok düşkün sürekli anneyle vakit geçirmek istiyor. Tabi ki geçirmek isteyecek ama bu çok aşırı geliyor bana ve gözüm korkuyor.
Bir başka arkadaşımda bebeği kendi odasında yatırdığını böylece oda değişikliği yatağında yatmak istememe gibi bir durumla karşılaşmadığını söylüyor.
Bebeği doğunca kendi odanızda mı uyutmayı planlıyorsunuz yoksa odasında mı?
Bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum.
bakıyorum birazdan yazıcam
ben kendi odamızda yatırıcam, en azından bi kafamı kaldırır bakarım yataktan iyimi diye
elbetteki her ağladığında zırt pırt kucağımıza alıp alıştırmamak lazım ama yinede ayrı odada yapamam
selam kızlarrr...kimseler yok bugün pek...nasılsınız bakim..dün gelemedim çok rahatsızdım halim yoktu hiç yattım evde bol bol...
hoşgeldin cnm
dün baya kalabalıktık muhabbette iyiiydi ama bugün herkes hastaymış piyasada kimse yok
hclc ben küçük oturma odam var orda oturuyorum kışın....küçük oturma odama koyacağım bi koltuğu çıkarıp yatağını oraya koycam...büyük kanepeyide açıcam bende aynı odada yanında yatıcam..yatak odama beşiği sığmıyor..çocuk odam var ama koridorun sonunda ayrıca kış olacağı için odada tek bırakamam..sık sık bakamamda kalkıp...o yüzden kış çıkana kadar aynı odada kalacağım bebekle....ondan sonra yazın beşiğini kendi odasına koyarım...ama herşeyden önemlisi yatağına alıştırmak..aynı odada ilk 1 2 ay sorun olmaz..çünkü zaten sürekli uyancaklar...yandıkk...bende hep ayrı tutarım diyordum ama yapamamgözümün önünde olsun....
benim arkadaşım hem bebek odası takımı aldı
şimdide bebeği çok ağlıyo gece uyumuyo diye otorma odasına küçük beşik almış eşiyle orda bebeğin yanında yatıyo
ama adam yılmış yani
desene kaçırdım sohbeti..valla bilgisayarın başına oturcak halim yoktu yattım 4 de kafayı bi koymuşum akşam 6da uyandımsonra yemek falan derken akşam oldu zaten girmedim...biz nıhle ile facedede arkadaş olduk..
hclc ben küçük oturma odam var orda oturuyorum kışın....küçük oturma odama koyacağım bi koltuğu çıkarıp yatağını oraya koycam...büyük kanepeyide açıcam bende aynı odada yanında yatıcam..yatak odama beşiği sığmıyor..çocuk odam var ama koridorun sonunda ayrıca kış olacağı için odada tek bırakamam..sık sık bakamamda kalkıp...o yüzden kış çıkana kadar aynı odada kalacağım bebekle....ondan sonra yazın beşiğini kendi odasına koyarım...ama herşeyden önemlisi yatağına alıştırmak..aynı odada ilk 1 2 ay sorun olmaz..çünkü zaten sürekli uyancaklar...yandıkk...bende hep ayrı tutarım diyordum ama yapamamgözümün önünde olsun....
benim oğlan iyice sert tekmelemeye başladı kızlarokadar sabırsızlanıyorum ki doğacağı günü iple çekiyorum öpüp koklamak istiyorum...dün akşam eşim bi çıksada yesem onu diyor
benim de oturma odamda 1 tane çekyat var oraya koyayım yatağını biz de çekyatta yatarız diyorum eşime o oda sıcak da oluyor...tek problem yan komşumun konuşma seslerinin bile duyuluyor olması o kadar gürültü olursa planlarım suya düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?