- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.441
hımmm sen ankaradasınnn
kesinlikle bende bazen çok istiyorum şehir değiştirmeyi :))
aa neden kız ben kimsenin olmadığı bir şehire gitmek istiyorum
kısmet işte
elefera görüşürüz canım
CAnım en iyisini yapmışsın inan...
Bende park yatak aldım ilk
Sonra takım aldım.
Şimdi ranza...
dördünün de yatağı hazır bende))))
benimde kızım üç yaşında sayılır az kaldı doldurmasına. o geldi aklıma sen anlatınca sözde oyun olarak elini yüzünü yıkıyor dün akşam sonra su ile beni ıslatıyormuş sözde. ben de üstüm başım ıslandı dedim. başımı tutarak bakayım başına ıslanmış mı diyor :) benimki karnımda bebek olduğunu bilmiyor. sadece kardeş alıcaz falan diye alıştırıyoruz. son ay yatağı falan da hazırlıcaz ondan sonra daha da somutlaşmaya başlar herhalde.
Gözümün önünde canlandı o otobüs sahnesi de..
Dua ettim şükrettim valla Rabbime..
İyiki arabamız var...
İyi ki canım ya..
İnşallah tez vakit hepimiz arabalanırız..
Ben 90 kiloyu görmüştüm bundan evvel..
Muhtemelen 80 de dururm bende canım:))
iyiyim kuzuuuuuu
sen nasılsın?
dün tetanoz aşımı oldum..
Kolumun ağrısı var bi...
Başka da sızım yok:)
Doğru ya ..
Nerdeeeeeeeeee öyle patron..
Kafadan izin verecek değil mi...
Bende iyiyim canım..
İlk aşımı oldum dün..
Artık ömürlük her yanımı çizebilirim sanırısam:)))
Eve erke geldim..
Bakıcıyı gönderdim..
Kızımla başbalşa kaldım..
3 yaşında kızım diyor ki...
Anne zaten bu bebek(15 aylık olan için)
konuşamıyor...
Bu karnındaki de gelince..
2 tane mi olacaklar?
Anne nasıl olacak?
Birde bunlar odalarında tamam mı?
Oğlum ödev yapıyor
Üstelik ben demeden:)))
İçeri girdim..
Aferin oğlum dedim.. Şimdi gözüme girdin..
Bu 3 yaşındaki yanıma geldi..
Dedi anne anne nasıl?
Bu gözüne mi girdi? Buna mı?
(bu arada gözlerini gösteriyor)
Allahım nazarlardan koru onları...
:) aslında evet ama bıraz bosluk gıbı olur veya yıllık ızınlerde senın aılene gıdelım bnm aıleme gıdelım muhabbetı olmuyormu sahsen bızde kesın olurdu...
annemleri çok özlüyorum
kız daha ana kuzusu muyum neyim?
anammmm ne güzellll şalvarın var mı kızzz
içine hangisi siniyorsa öyle yap canım. park yatak 3 yaşına kadar kullanıldığından ben onu tercih ettim.
bir de kursak:) hala kenarda duruyor bakalım:)
benim de kızım hala dönmedi başı yukarda 36. haftaya kadar dönebilirmiş. dönmezse sezeryan dedi doktor. sezeryandan deli gibi korkuyorum ama bakalım hayırlısı artık:18:
annemleri çok özlüyorum
kız daha ana kuzusu muyum neyim?
:) aslında evet ama bıraz bosluk gıbı olur veya yıllık ızınlerde senın aılene gıdelım bnm aıleme gıdelım muhabbetı olmuyormu sahsen bızde kesın olurdu.
hyr cnm benım kısı hala ters yanı ayakları kasıklarımda bası mıdem de yuzu sırtıma bakıyormus sırtı benım gooobemmde :))ama donecegınıde sanmıyorum hayırlısı.. senın nasıl
elefera grsz cnm kendıne dıkkat et..
VAR VARolmazmı hiçç kınamda giymiştim
bizde de eşim arada kalıyor mesela geçen bayram ben memlekete gittim oda gelmek istedi babamla vakit geçirmeye bayılıyor...malesef gelemedi şimdi seninle gelirsem bizimkiler gücenir oraya gitmedim de size geldim diye ben evde oturcam dedi...ama kendisi de memleketini sevmiyor öğrenciyken tatillerde bile gitmezmiş çok sıkıcı biyer bi kere benim zorumla gittik 3 gün zor durdu bende tabi
olsun cok sukur mutlulugunla onlara hava at :)
kurarsın canım daha
hayırlısı neyse o olsun ama korkma sezeryandan
benimde varrrrr
ardahan dı demı heryer dag tas kaya baska hıc bırsey yok bı dagın etegınde az bıse ev var orası sehır merkezı ımıs ben gorunce sok oldum bu ne be dedım artvın ıcın :))
allah senı gorur gormes dırekt sarıldınmı kız
benimkide aynı şekilde ayaklar kasıklarımda...inş döner cnm yaa ben normal doğum düşünüyorum..ama 32 den sonra dönecek diyorlar.
epüdral sezeryan olsun olursa da diyorum. sen sezeryan olmuştun oğlunda değil mi? nasıl, çok mu zor geçiyor?
kız dur aksamı bekleayy valla Allah'ıma çok şükür ii ki onunla evlenmişim hamilelikten sonra iice bi aşık oldum sabahları kokluyorum kokluyorum boynundan doymuyorum ohhhh şimdi olsada koklasam
afıyet olsun tatlımkızlar ben yemeğe iniyorum
aman ben ılk kalısımda nerden geldıgımı sasırdımbizimkiler ilçesinde bide zaten artvinden göçmüş dedeleri çok yakın ama varya sıkıntıdan öldüm sinirden sesim kesildi gittiğimde...
arabada seni yanağından öpebilir miyim dedi, tamam dedim. ama dudaklarıma yapıştı direkana dedim bu adam ne yapıyooo? iyiki de yapışmış ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?