2012 Şubat Anneleri

canım benimki kız, iki kızım olacak inşallah. ilk kızımda çok düşkün bana inşallah çok sorun yaşamayız doğunca. Allah yardımcımız olsun seninkiler en azından kardeşe alışkındırlar.. isim hala bulamadık ilki yasemin babası doğunca koyarız diyor o zaman bulabilecez sanki...

ya cnm sen bıraktırsan daha ıyı olmazmı hamıleyken emzırmek yenı bebek ıcın doymaz derler koca karılar
bırde ılk sut cok onemlı dıyorlar ne kadar dgru bılemıcem ama

ben mıne ısmını cok begenıyorum yasemın , mıne uyumlu gıbı bı fıkır tabı..

En çok onu düşünüyorum canım ya
Of ofof

hayırlısı ıle alısır ınsallah bnm korkum ona zarar vermesı kıskanclıgından cok duymustum cunku
ablamın buyuk oglu da kıskanmıstı kardes sana hedıye aldı gelırken dedıler koca bı araba almıstı o zmn baglanmıstı
kardesım bana gelırken hedıye aldı benı sevıyo bende onu sevecem demıstı ole mı yapsan kı.. bılemedım sımdı
ama sen tecrubelısındır bende bos konustum gıbıme gelıyor

Allah bağışlasın kızlarını canım..
İnşallah bu ikinciyi de sağ salim kucağına alırsın..
Evet kardeşe alışkınlar..
Hep kardeşin sana bu hediyeyi almış oğlum kızımla kandırdık bakalım da
Bakalım bu kez ne yapacağız:))

Doğunca sağlık ocağına kaydı olacak ya
6 günde topuk kanı
Nufüs cüzdanını alın diyorlar..
Düşünelim bakalım..
İnş. güzel bir isim bulağız

CAnım aralıktayız..
Bende 20 aralıkta bıraktırıyorum..
ama bir gün önce bile bıraktırsan
ağız sütü gelirmiş..
Arkadaşım öyle yapmıştı..

dusunsene cocuklar evdekı oyuncaklardan sıkılıyorlarmıs ılerde anne kardes gelsın de
oyuncak getırsın derlermıs ne komık olur heee :)))

CAnım aralıktayız..
Bende 20 aralıkta bıraktırıyorum..
ama bir gün önce bile bıraktırsan
ağız sütü gelirmiş..
Arkadaşım öyle yapmıştı..

vallahı bılemıyorum ama ya bırakmazsa ya o emıyor dıye kıskanırsa.. allah korusun

bılmem ama bence sımdıen bıraktır. unutur belkı

dusunsene cocuklar evdekı oyuncaklardan sıkılıyorlarmıs ılerde anne kardes gelsın de
oyuncak getırsın derlermıs ne komık olur heee :)))

Canım oğlan çok akıllı bana dedi ki...
Anne bu kez kardeşimin bana ne oyuncak getireceğini seçme hakkım var sanırım..
Lütfen ona de bana akülü araba getirsin.
Rengi de mümkünse mavi olsun.
o yoksa şimşek mcquen..:)))

vallahı bılemıyorum ama ya bırakmazsa ya o emıyor dıye kıskanırsa.. allah korusun

bılmem ama bence sımdıen bıraktır. unutur belkı

Bakalım canım bir uğraşayım yumurcakla bi...:))

hahahahha eyvahhh bu bebek pek masraflı olacak :))

selamm güzel anneler...ben geldummmmm :) bugün erken kalktım biraz daha ama kahvaltı keyfim uzun sürdü.....anadolu yakası ist bugün çok yağmurlu .... yağmur yağıyo havada karanlık..cnm sıkıldı..sabahları saba tümeri seyrediyorum ama bu sabah nihat doğan var..allahım deli ediyo bu adam beni..içinizde hayranı olan varmı bilmem ama tam bir yalan makinesi bu adam yaa...gıcık oluyorum ben.....kapattım hemen tv yi....allah korusun oğlun buna benzer sonra diye.........kaynatmışınız ama inş geç kalmadım....yemeğimde var bugün yorulana kadar sizinleyim....

aslm dunurum hg ne kadar da erken geldın aksam olemı konusmustuk ohhhh yemekte hazır degme keydıne bugun evet yagıslı hava cok guzel bıraz yagsın da toprak suya doysun bebısler gelene kdar soguk olsun onlar gelınce soguk olmasın barı usutmesın böcuklerımız

selam fıstık nerden geliyoki...:44:..hadi gözün aydınnnn

ozlemıs benı aksam yemege cagırdım surprız yapacakmıs bana ama ben erkenden arayınca aman be bı surprız yapamadım dıyo
sen nasılsın damadım nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…