2012 Şubat Anneleri

benim teyzemin kızı da çok sancı çekti
sonra çok yorulmuş bayılacak diye sezeryana aldılar
boşuna o kadar sancı çekmiş oldu

benim halamın kızı da öyle saatlerce sancı çekti olmadı sonra sezeryana aldılar...gittik narkoz etkisiyle ikiside oldu diyor iki acıyıda yaşadım demek istiyormuş garibim

ayy bahsettin sabah biz yemek yedik gezdik tozduk yine yazışıyoruz o hala o sıkıntıda Allah yardımcısı olsun gerçekten anaların hakkı ödenmez

aynen, sezeryan olucaklar kolay hastaneye gittiğimde kendi ayaklarıyla doğumhaneye giriyolar ama normal doğum çok farklı ama en güzelide o bence her anını yaşamak zaten o an annelerin kıymetini daha iyi anlıyorsundur eminim,

paketle vermeyin...
tek verin bi tane bez kızlar..

ben öyle ne şeyler kaybettim....

paketle vermeyin...

valla ben bebeğin doğumdan sonra giyeceği kıyafetleri 2 tanede bez vericem, belli olmaz bakarsın kazala biri kirlenir falan paketi ve diğer eşyaları ayrı çantada, yalnız sezeryanda anne normal kıyafetlemi giriyor amelyat kıyafetiylemi çıkıyor sonradan gecelik yada pijama giyiliyor yoksa onuda içeri verip içerde işlem bittiken sonra onlarmı giydiriyor o kısmı bilemiyorum işte

vallamı...
ozeldede olemı kı

Canım devlette kaybettim..
Eşim apandist ameliyatı olmuştu...
İnan iç çamaşırlarından terliğine kadar herşeyini kaybettiler adamımın..
Sıfır aldım zaten kantinden..
O panikle ...
Birde hamile hamile..

Özelde ben bez bile götürmüyorum
Kendileri paket veriyorlar zaten kızlar
şampuan krem falan

paketle vermeyin...

valla benim eltimde özellikle paketi istiyorlar kaynımı göndermiş paket aldırmışlar almış bidaha daha ikizleri oldu ama okadar işer mi hiç çocuk 2 günde 2 paket bez....onlarda yeni hevez hiç birşeyi görmüyor gözleri zavallım..5-6 tane göbek bezi aldımışlar ne oluyorsa o artık

ben oğlumun çantasını ayrı hazırladım eşim hemşireye onu teslim eder diye düşündüm öyle yapmim mi ????..içinde herşeyi var 10 tanede bez koydum hstaneden çıkana kadar lazım olur diye...kafam karıştı şimdi..hırsızlık olurmuki..:44:

Son düzenleme:

o hastaneye göre değişebilir yinede her ihtimale karşılık koymak lazım yine 1-2 tane, sen hep aynı hastanedemi doğum yaptın canım, birde sezeryan oldunmu hiç, bir sorum varda

ayşecim facedeki ismini msj at bana eklim seni..msj yazamıyorum 10 dk sonra diyo..

Canım atıyorum..

CAnım çırılçıplak giriyorsun ameliyata
Üzerinde ameliyat kıyafeti mavi...
Çıktıktan sonra üzerine atlet giy..
Pijama giy..
Alt zaten hasta örtüsü var

Canım dilim varmıyor ama çalmışlar galiba...
İşemez bebek o kadar
İlk günlerde en fazla 6 bez kullanırsın..

o hastaneye göre değişebilir yinede her ihtimale karşılık koymak lazım yine 1-2 tane, sen hep aynı hastanedemi doğum yaptın canım, birde sezeryan oldunmu hiç, bir sorum varda

Canım özelde yaptım hep..
2 tanesi bir özel hastane
diğerleri bir başka özelde
doktorum transfer olunca
bende oldum ondan
Hepsi sezeryan canım bu da
sor sen sorunu
inş yardımcı olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…