- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.661
benim teyzemin kızı da çok sancı çekti
sonra çok yorulmuş bayılacak diye sezeryana aldılar
boşuna o kadar sancı çekmiş oldu
ayy bahsettin sabah biz yemek yedik gezdik tozduk yine yazışıyoruz o hala o sıkıntıda Allah yardımcısı olsun gerçekten anaların hakkı ödenmez
paketle vermeyin...
tek verin bi tane bez kızlar..
ben öyle ne şeyler kaybettim....
face de de anlamak çok zor oluyor sonradan kim olduğumuzu
o resmi 1 hafta olmadı çekeli
sende koy bak
kendimi iyi hissetmem lazım
paketle vermeyin...
paketle vermeyin...
vallamı...
ozeldede olemı kı
resmi çekerken elini titretmişin ama bulanık biraz...fotocu olduğum için eskiden anlarım biraz....koycam koycam..az şık giyindiğim bigün gelsinde...
paketle vermeyin...
valla ben bebeğin doğumdan sonra giyeceği kıyafetleri 2 tanede bez vericem, belli olmaz bakarsın kazala biri kirlenir falan paketi ve diğer eşyaları ayrı çantada, yalnız sezeryanda anne normal kıyafetlemi giriyor amelyat kıyafetiylemi çıkıyor sonradan gecelik yada pijama giyiliyor yoksa onuda içeri verip içerde işlem bittiken sonra onlarmı giydiriyor o kısmı bilemiyorum işte
Canım devlette kaybettim..
Eşim apandist ameliyatı olmuştu...
İnan iç çamaşırlarından terliğine kadar herşeyini kaybettiler adamımın..
Sıfır aldım zaten kantinden..
O panikle ...
Birde hamile hamile..
Özelde ben bez bile götürmüyorum
Kendileri paket veriyorlar zaten kızlar
şampuan krem falan
nasıl anlamadım :S:S
face de de anlamak çok zor oluyor sonradan kim olduğumuzu
hepimizin gerçek ismi farklı ya kim olduğunu anlayana kadar zaman geçiyor
ayşecim facedeki ismini msj at bana eklim seni..msj yazamıyorum 10 dk sonra diyo..
CAnım çırılçıplak giriyorsun ameliyatavalla ben bebeğin doğumdan sonra giyeceği kıyafetleri 2 tanede bez vericem, belli olmaz bakarsın kazala biri kirlenir falan paketi ve diğer eşyaları ayrı çantada, yalnız sezeryanda anne normal kıyafetlemi giriyor amelyat kıyafetiylemi çıkıyor sonradan gecelik yada pijama giyiliyor yoksa onuda içeri verip içerde işlem bittiken sonra onlarmı giydiriyor o kısmı bilemiyorum işte
Canım dilim varmıyor ama çalmışlar galiba...valla benim eltimde özellikle paketi istiyorlar kaynımı göndermiş paket aldırmışlar almış bidaha daha ikizleri oldu ama okadar işer mi hiç çocuk 2 günde 2 paket bez....onlarda yeni hevez hiç birşeyi görmüyor gözleri zavallım..5-6 tane göbek bezi aldımışlar ne oluyorsa o artık
o hastaneye göre değişebilir yinede her ihtimale karşılık koymak lazım yine 1-2 tane, sen hep aynı hastanedemi doğum yaptın canım, birde sezeryan oldunmu hiç, bir sorum varda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?