2012 Şubat Anneleri

Canım benim_olana kesinlikle katılıyorum..
Muhakkak cevap veririz yani..
Sen bir daha yaz.. Hatta benimle ilgilenin diye yaz..
İnan dikkatimizden kaçıyor canım..

Hoşgeldin canım...
1 hafta önemli değil bence..
ay yetişemeyen biri daha varmış kızlar size:))
bende yetişemedim bak

Canım çıplak o ameliyat örtüsüyle çıkıyorsun
Sonra giydiriyorlar seni..

Kesinlikle katılıyorum canım sana..

aslında en mantıklısı..ama benim şu şansım yok doktorum ayrı hastanem ayrı..doktorum vesilesi ile hastanede doğum yapcam..hastaneyi daha görmedim ama yeni açıldı..olmazsa bende doktora bi sorayım...:26:

Canım kafan karışmasın..
Bak çantanı hazırladın ya

Bebeğin eşyalarını sedyeye alıyorlar ya seni
Karnına koyuyorsun:)))

Yenidoğan kıyafetleri
Bez
Battaniye

Tamam mı kuzuuuuuuuuu

Hemşire alıp giydiryor bebği zaten

aslında en mantıklısı..ama benim şu şansım yok doktorum ayrı hastanem ayrı..doktorum vesilesi ile hastanede doğum yapcam..hastaneyi daha görmedim ama yeni açıldı..olmazsa bende doktora bi sorayım...:26:

En iyisi canım. Aklında soru kalmaz en azından. Bu arada ben hepinizi merak ediyorum aslında. İlk melekleriniz mi, isimleri belli mi, çalışıyor musunuz. Geriye dönüp sayfalara bakmaya çalıştım ama o zamana kadar arada sayfalarca yeni yazı yazılıyor. Bu kez de onları kaçırıyorum :)

canım kendin götürüyorsun
onların giydirdiği tek şey doğumhaneye giderken önlük
onun dışında herşeyi kendin götürüyorsun
yok ben amelyat ann-ından bahsetmiştim, onu biliyorum çantaya koydum hepsi hazır

nolı burdaaaaa: anam geldı tıkınmakla mesgulum goremıyom yazıları kımle ılgılenmıyormusuz bakım
gelın yavrucuklarım bnm kollarıma ben ılgılenırım sızınle

ben ilk doğumu medical parkta yapmıştım bebek için sadece hastane çıkışını vermiştik o da chicconun işte bahtaniyesi tulumu eldiveni beresi falan. bez vermemiştik. benim normal doğumdu beni o önlükle odama çıkarmışlardı. odada geceliğimi giydirmişlerdi. hemen arkamdan zaten kızım geldi. hemşireler giydirmişler kendileri bezlemişlerdi. ondan sonra altını falan hep biz değiştirdik zaten hiç bez vermedim yani hastaneye. benim için de kendileri hasta bezi falan bırakmışlardı. istediğini kullanabiliyordun.

nolı burdaaaaa: anam geldı tıkınmakla mesgulum goremıyom yazıları kımle ılgılenmıyormusuz bakım
gelın yavrucuklarım bnm kollarıma ben ılgılenırım sızınle

:) :) :)

Bir de bu alttaki imzanızı bir siteden mi yaptınız? İsim verebiliyor musunuz? Ve mesajlarda kullandığınız gülücükler nerede, ben hala bulamadım.

cnm ben işten erken ayrılmak zorunda kaldım uzun hikaye diğer arkadaşlar biliyor ama yine çalışıyo sayılırım pazar günleride olsa eski iş yerime gidiyorum bigünlüğüne çalışıyorum şimdilik...ilk bebeğim erkek 5 yıllık evliyim ismi esad olcak allah izin verirse...doğum şeklim belli değil henüz...benim için fark etmiyo hakkımda hayırlısı olsun...hepimizin...

bende öyle biliyorumda...bez alınması falan olunca kafam karıştı..inş öyle bi terbiyesizlikle karşılaşmam..ama akşam eşimi yinede bu konuda uyarcam dikkatli olsun..heyecanlanıp saçmalamasın orda......facede ekledim seni cnm....

hastaneye göre değişiyor bazı şeyler demekki

Bir de bu alttaki imzanızı bir siteden mi yaptınız? İsim verebiliyor musunuz? Ve mesajlarda kullandığınız gülücükler nerede, ben hala bulamadım.

lilyp den gir türkçe olarak çevire tıkla önce sonra kendi son satını doğum zamanını işaretle burdaki kişisel bilgiler kısmında urlsini ekle cnm..yada sen bana son satını cinsiyetini bebeğin adını ver eklemek istediğin not varsa onuda yaz ben sana bi tane hazır yapıp yollim onu ekle..daha kolay olur..ifadeler içinde konuya cevap ver kısmına girdiğinde altta hemen ifadeler var onların hangisini eklemek istiyorsan üstüne tıkla yazının yanına eklenir cevapla de bitti.

kızlar ben çıkıyorum selametle kalın bayyyy

Güle güle canım..

Hoşbulduk canım. Umarım öyledir. İçim içimi yiyor çünkü. Zor bekliyorum 13'ünü.

Bende 30 aralığa alacağım gün..
Daha var ama çok merak ediyorum
Boyunu kilosunu
Bak kendi kilomu hiç merak falan etmiyorum:18::18::18:

aysebahar bana katıl nolur?

benim_olana katılma

Canım hangi konuda?
KAtılayım da nereye katıldığımı anlamadım ki
İkinizede katıldım hadi

Aynen böyle oluyor kızlar....
Ağzına sağlık canım..

Canım ben siteden yapıyorum
ama istersen sat ve bebeğin doğum tarihini yaz sana da yapalım

tesekkurler arkadaslar
yalnız olmadıgımızı hıssetırdınız

İnşallah canım..
Senin adam bence şaşırmaz canım:))
Yine mi erkek bu 4. de mi diyecek miş ya
Ancak zeki biri bunu düşünebilir bence

evet bizimde bu şekilde oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…