- 30 Kasım 2010
- 9.717
- 19.621
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.701
şahsen ben bırkac kez bırseyler sordum yazdım fılan ama baktım hıc cevap veren yok
burda sadece samımı olanlar konusuyor gıbı gorunuyor dısardan bakınca
bende artık yazmayı bıraktım takıp edıp zaman gecırıyorum
O kadar hızlı akıyor ki konular, F5 yapmakla yetişemiyorum. :) Ama benim bildiğim hastaneden hastaneye değişiyormuş bu tarz şeyler. Yani hastaneyle görüşmek en iyisi sanırım. Ben 13'ünde doktora gideceğim. Bebişimde 7 günlük bir gelişim geriliği varmışOnu kontrol için. Gittiğimde herşeyi sormayı düşünüyorum. Yani onların tedarik ettiği bir şeyler var mı, ya da neler istiyorlar, hepsini öğrenmeyi düşünüyorum.
şimdi benimde özelde sezeryan olucak, benim sormak istediğim bebeğin kıyafetlerini vericezya içeri kendimiz içinde pijama yada gecelik alıcakmıyız onlarmı amelyattan sonra giydirip çıkarıyolar senmi ayılınca giyiyorsun, normalde gecelik giyip oyle içeri alınıyorsun onu gordumde sezeryanı hiç bilmiyorum
ben öyle şeye karşıyım cnm..sadece samimi olanla sohbet etmek bana ters...kesin çok yazı yazan olmuştur arada kaynamış arka sayfalara düşmüştür sorun..lütfen böyle düşünenler varsa hergünde olsa bi satır yazsın..cvp veririz niye vermeyelim..görmediysek affola...
aslında en mantıklısı..ama benim şu şansım yok doktorum ayrı hastanem ayrı..doktorum vesilesi ile hastanede doğum yapcam..hastaneyi daha görmedim ama yeni açıldı..olmazsa bende doktora bi sorayım...:26:
aslında en mantıklısı..ama benim şu şansım yok doktorum ayrı hastanem ayrı..doktorum vesilesi ile hastanede doğum yapcam..hastaneyi daha görmedim ama yeni açıldı..olmazsa bende doktora bi sorayım...:26:
yok ben amelyat ann-ından bahsetmiştim, onu biliyorum çantaya koydum hepsi hazırcanım kendin götürüyorsun
onların giydirdiği tek şey doğumhaneye giderken önlük
onun dışında herşeyi kendin götürüyorsun
Canım benim_olana kesinlikle katılıyorum..
Muhakkak cevap veririz yani..
Sen bir daha yaz.. Hatta benimle ilgilenin diye yaz..
İnan dikkatimizden kaçıyor canım..
Hoşgeldin canım...
1 hafta önemli değil bence..
ay yetişemeyen biri daha varmış kızlar size:))
bende yetişemedim bak
Canım çıplak o ameliyat örtüsüyle çıkıyorsun
Sonra giydiriyorlar seni..
hımm, anladım sağol tatlım
Hoşgeldin canım...
1 hafta önemli değil bence..
ay yetişemeyen biri daha varmış kızlar size:))
bende yetişemedim bak
kızlar ben çıkıyorum selametle kalın bayyyy
aysebahar bana katıl nolur?
benim_olana katılma
nolı burdaaaaa: anam geldı tıkınmakla mesgulum goremıyom yazıları kımle ılgılenmıyormusuz bakım
gelın yavrucuklarım bnm kollarıma ben ılgılenırım sızınle
cnm ben işten erken ayrılmak zorunda kaldım uzun hikaye diğer arkadaşlar biliyor ama yine çalışıyo sayılırım pazar günleride olsa eski iş yerime gidiyorum bigünlüğüne çalışıyorum şimdilik...ilk bebeğim erkek 5 yıllık evliyim ismi esad olcak allah izin verirse...doğum şeklim belli değil henüz...benim için fark etmiyo hakkımda hayırlısı olsun...hepimizin...En iyisi canım. Aklında soru kalmaz en azından. Bu arada ben hepinizi merak ediyorum aslında. İlk melekleriniz mi, isimleri belli mi, çalışıyor musunuz. Geriye dönüp sayfalara bakmaya çalıştım ama o zamana kadar arada sayfalarca yeni yazı yazılıyor. Bu kez de onları kaçırıyorum :)
Canım kafan karışmasın..
Bak çantanı hazırladın ya
Bebeğin eşyalarını sedyeye alıyorlar ya seni
Karnına koyuyorsun:)))
Yenidoğan kıyafetleri
Bez
Battaniye
Tamam mı kuzuuuuuuuuu
Hemşire alıp giydiryor bebği zaten
ben ilk doğumu medical parkta yapmıştım bebek için sadece hastane çıkışını vermiştik o da chicconun işte bahtaniyesi tulumu eldiveni beresi falan. bez vermemiştik. benim normal doğumdu beni o önlükle odama çıkarmışlardı. odada geceliğimi giydirmişlerdi. hemen arkamdan zaten kızım geldi. hemşireler giydirmişler kendileri bezlemişlerdi. ondan sonra altını falan hep biz değiştirdik zaten hiç bez vermedim yani hastaneye. benim için de kendileri hasta bezi falan bırakmışlardı. istediğini kullanabiliyordun.
kız sana bugun noldu alıngansın sankıı
:) :) :)
Bir de bu alttaki imzanızı bir siteden mi yaptınız? İsim verebiliyor musunuz? Ve mesajlarda kullandığınız gülücükler nerede, ben hala bulamadım.
kızlar ben çıkıyorum selametle kalın bayyyy
Hoşbulduk canım. Umarım öyledir. İçim içimi yiyor çünkü. Zor bekliyorum 13'ünü.
aysebahar bana katıl nolur?
benim_olana katılma
ben ilk doğumu medical parkta yapmıştım bebek için sadece hastane çıkışını vermiştik o da chicconun işte bahtaniyesi tulumu eldiveni beresi falan. bez vermemiştik. benim normal doğumdu beni o önlükle odama çıkarmışlardı. odada geceliğimi giydirmişlerdi. hemen arkamdan zaten kızım geldi. hemşireler giydirmişler kendileri bezlemişlerdi. ondan sonra altını falan hep biz değiştirdik zaten hiç bez vermedim yani hastaneye. benim için de kendileri hasta bezi falan bırakmışlardı. istediğini kullanabiliyordun.
:) :) :)
Bir de bu alttaki imzanızı bir siteden mi yaptınız? İsim verebiliyor musunuz? Ve mesajlarda kullandığınız gülücükler nerede, ben hala bulamadım.
tesekkurler arkadaslar
yalnız olmadıgımızı hıssetırdınız
cnm ben işten erken ayrılmak zorunda kaldım uzun hikaye diğer arkadaşlar biliyor ama yine çalışıyo sayılırım pazar günleride olsa eski iş yerime gidiyorum bigünlüğüne çalışıyorum şimdilik...ilk bebeğim erkek 5 yıllık evliyim ismi esad olcak allah izin verirse...doğum şeklim belli değil henüz...benim için fark etmiyo hakkımda hayırlısı olsun...hepimizin...
bende öyle biliyorumda...bez alınması falan olunca kafam karıştı..inş öyle bi terbiyesizlikle karşılaşmam..ama akşam eşimi yinede bu konuda uyarcam dikkatli olsun..heyecanlanıp saçmalamasın orda......facede ekledim seni cnm....
tesekkurler arkadaslar
yalnız olmadıgımızı hıssetırdınız
yok be şaka yapıyorum
daha doğrusu kapris yapıyorum size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?