2012 Şubat Anneleri

buklee

benim kaynanam bize oturmaya gelir ve her defasında eli boş gelip "aaa size bilmemne alcaktım unuttum " der
illa bi şekilde yatakodama girer ve ben niye ısrarla merak ettiğini çözemedim
her geldiğinde evi inceler baştan aşşaaa
bide eşimin diğer kardeşlerini över "yok şunu almışlar bunu yapmışlar" falan şeklinde
ki bende hiç anlamam bi evladını niye diğerleriyle kıyaslar diye

dolayısıyla normali yok
bi de şunu iddia ediyorum, kız tarafı kesinlikle daha görgülü daha fedakar oluyo

vivalestacım cnm magnezyum alman şart..o sorun bendede vardı 5 ci ayımda..allahım kramp bide gece giriyodu nasıl can yakıyo..doktoruma dedim magnezyum tabletleri var onlardan verdi..bol bol süt yoğurt yemelisin....onların eksikliğinden oluyo....ihmal etme..bide kramptan sonra orası acıyo yürürken o daha fena....unutma magnezyum tableti..doktoruna sor bak oda aynı şeyi diyecek..

ya var ya işe gelirken kapıları kitiyorum odamın yada özel bişeyim varsa oranın annemin yanında anahtar arıyomuş
çeyizimden bişeyler aldığını gördüm utandım söyleyemedim ya
ama Allaha havale ediyorum
sonuçta eşimin annesi
günaha girmeyim
dimi
?

sende haklısın valla
sonuçta toplumdan kaynaklanıyo
kız tarafı her zaman nezih ve fedekar

benimde öyle hurcun içinde
ama annem çantaya koyalım diye acele edip duruyor

yok cnm daha erken.. kokar gıysıler. bıraz daha bekleyelım..

sorma lanet olsun su kılolara.. bendede var bazen nefes almakta dahı gucluk cekıyorum

bana kalsiyum verdi magnezyum değil

Kızlarrrrrr, hepinize güzel bir akşam diliyorum. Benim koca gelecek işten biraz sonra. Yemeği hazırlayayım. Tanıştığıma çok memnun oldum hepinizle. Öpüyorum sizi ve bebişlerinizi. Byeeeeee...

aaaa kıskanç seninkii....çekemiyo ne ayıp oda evladın sonuçta elmi..bizimde kayınpeder çok yapıyo bunu..köye gittiğimizde benim bi kaynım köyde orda evi var...her zaman bana onu över gitmemde allah versin diyorum bende o öyle diyince..daha bişey diyemiyo..bekliyoki kötü bişi desinde söylim diye....ama yemezler...bide 80 yaşında yani bi ayağı çukurda evlad kayırıyo..çünkü benim eşim le o kaynım aynı kadından değil ondan sanırsam..kaynanam diyo bana zaten ondan yapıyo diye...sanırsam senin kaynanada evlad ayırıyo ve kıskanç.çünkü kıskanç kişiler evi süzer öyle..haberin olsun..senin için gelen eve bile bakmaz...

benim_olan çok saol
mutlaka alıcam sonuçta bi mineral, zarar vereceğini düşünmüyorum
doktoruda arayamıyorum zırt pırt aradığım için adam fenalık geçirdi artık

Kızlarrrrrr, hepinize güzel bir akşam diliyorum. Benim koca gelecek işten biraz sonra. Yemeği hazırlayayım. Tanıştığıma çok memnun oldum hepinizle. Öpüyorum sizi ve bebişlerinizi. Byeeeeee...

iyi akşamlar canım kendine iyi bak

benimkide çok evlat ayırıyor

30. haftamdayım bu arada

bide kan uyuşmazlığı için doğumdan hemen sonra anneye iğne yapılıyo diye biliyodum ben

evet dgm dan snra vuruluyo uyusmazlık ıgnesı..

cnm allah yardımcın olsun cnm
vallahı bu durum gercekten cok zor..
ne dıcemı bılemedım
aynı evdemı oturuyorsunuz kı sız

30. haftamdayım bu arada

bide kan uyuşmazlığı için doğumdan hemen sonra anneye iğne yapılıyo diye biliyodum ben

benım ıkıncı gebeliğim .ilk gebelikte doğum sonra yapıyor.dıye duydum.ama dıgerlerınde 28. haftada koruyucu iğne vuruluyor dıye bılıyorum canım senın kacıncı gebelık?

cnm olmuş tıckerın beğendinmi? hadi iyi akşamlar sana cnm...tanıştığıma memnun oldum

buklee seninki gerçekten sorunlu elide uzun aman allah muhafaza hiç güven olmazz.....ayy işin zor..eşine desen kırılır bide..kendi gözüyle görseydi...aman aman uzak dur..kitle valla...ne ayıp yaptığı yaa sakat galiba kafadan..bende sinir oldum şimdi...terbiyesizz

kayınvalide dediniz de !!! bebeğimin suyu azaldığı için yatıyorum evde ve iş yapamıyorum. Kayınvalidem memlekette şimdi konuştuk da gözüne uyku girmemiş korkmuş! korkacağına bir kase çorba yapsa gelip ne kadar makbule geçer! bende olan oğluna oluyor anne akşam işten gelip yemek yapıyor dedim! aman iki kişisiniz kahvaltı yaparsınız geçer gider dedi!!!

bende memnun oldum cnm grsmek uzere.. bb

bu evlat ayrımı ne yaa benım kaynanadada var
bu konuda esımle sureklı tartısııyoruz
esımınm arsası vardı ona el koymuslar akıllarınca beynını yedım esımın
verırsen asla konusmam dıye bakalım nolcak.

iyi akşamlar canım kendine iyi bak

benimkide çok evlat ayırıyor

allahım islah etsin hepsini..rabbim görüyo biliyo zaten..sizlerde Allaha havale edin....aman ağzı sıkı olmayan kimseye şikayet etmeyin kaynananızı yada diğerlerini..ondan ona yayılıp kulaklarına gider..hepten huzur bozucu...Allah bildiği gibi yapsın onları ne diyeyim....ben iyiki uzağım yakınımda olsa illa sorun çıkardı oğluna çok düşkün çünkü....allaha şükür....sizlerde hiç dert etmeyin kızlar..hepsi bizim için bi sınav..bizler evladlarımızda yapmayalım o hataları inş...örnek olsun....

klasik kaynana işte

hiç takamam onu kafaya
eşime dedim annen beni üzerse bende seni üzerim
umarım anlamıştır

kaynanayı kaynar kazana atmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…