2012 Şubat Anneleri

benim eşim ailesi ile ilgili sıkıntıları hep farkeder ve düzeltemeyeceği şeyler için de hep kendinden taviz verir. karşılıklı fedakarlık işte

cnm artık azı ıle kus tutsa kaygana umrumda deıl..

grsz dunurum aman sakın gelıne damada bole yapmayalım ornek kayınvalıde olalım
bak kızıma ıyı davran hee

bnde cıkıyorum cnm anneme vakıt ayırayım bıraz
opuyorum kocaman

en guzele emanet kızlar kuzucuklarınıza ıyı bakın :80:

ya bugun ugrayamadım neler kaynatmısınız ben yokken:-(((keske bende olsaydımmm......umarım bebişlerde annelerde cok ıyıdır yarın gorusmek uzere byeee

dün akşam eve gittim çok rahatsızdım ne oturabildim ne yatabildim
şeyimde bir ağrı vardı deliksiz uykuya hasret kaldım

oyelkencim doktorum bana bu dönemlerde vücudun doğuma hazırlandığını söyledi. karında sertleşmeler, sancılar, kramplar, belde ağrıların olması normalmiş.
dün gece ben de nedensiz uyuyamadım 2 saat uyumuşumdur belki...

evet bu anlattıklarının hepsi vardı
daha hazırlamasaydı aslında daha erken :))
daha zaman var yaa

evet bu anlattıklarının hepsi vardı
daha hazırlamasaydı aslında daha erken :))
daha zaman var yaa

canım benim kuzenim de geçen sene ikiz kız doğurdu senin gibi, 40 haftadan önce doğmuşlar. inşallah vaktine yakın gelirler ama ben 37 den itibaren her an herşey olabilir diyorum artık, hayırlısı olsun bakalım:)

günaydın güzel anneler... sizleri çok seviyorum iyiki varsınız, bende dün gece hiç uyuyamadım otururken hiç ağrım yok yatınca yada hafif yaslanınca arkama bacağıma kramp giriyor uyuşuyor.sabaha kadar oturdum işede gitmedim kendime izin verdim bugün bakıyım kimler var dedim herkes benim gibi hergün aynı sıkıntıları yaşıyoruz aşağı yukarı ne kadar garip...pzt kontrolüm ama bu hafta acayip aşağıya indi sizin durumlar nasıl?

gunaydın....belkı bılıyosunuz ama eşin yanında oldugunda kramp gırerse kramp gıren ayak parmaklarını ıyıce gerdırsın.parmaklarını sana dogru ıtsın.anında gecıyo kramp agrısı.bende de cok oluyo kramp sagolsun eşim anında mudahele edıyo.beden egitimi ogretmenı oldgndan cok deneyımlı bu konuda, bende eşimdedn ogrendım..

benim 36-37 haftada alacak doktor okadar tutabilirsem ne mutlu bana

Günaydın bayanlar,

Aksam bende rahatsızdım hep gece uyandım, bacaklarım cok agrıdı cekildi

aynen bende 37 den sonra beklemeye baslamak lazım bellı olmuyor

Ay canım yaa hiç bilmiyordum duş aldım bacağımı ovdu felan ama geçmedi bir daha onu deneyim umarım işe yarar çok çok dua ederim sana en özelinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…