- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.821
böyle olmasak bıle bır gercek var ne elin oğluna yaranılınır nede elin kızına..hem oğullarının mutluluğunu ısterler hemde böyle yapıyorlar..burada tamamıyle eşe duşuyor iş.ben kaynanalara kzımıyorum ona bu imkanı veren eşler.azııck yanında karım dese tutsa bak yapabılıyor mu?zaten o yapmayınca gelınlerde (hepsı dahıl degıl) hemen yumuşuyo.
hayatta ınanmam
dogru komsumada solesem oda merak eder maksat bıseler yapmak
bnm kayınvalıdem de habıre altın doguracaksın zaten der durur
her laflarındada bişey aramayın yaa...sonuçta bizde sütten çıkmış ak kaşık değiliz bizimde hatalarımız vardır...birazda iyi yönlerine bakın tamammı?.....yada ben böyle yapıyorum ki sorunlar çıkmasın zaten uzağız diye...buklee vivalestaya demiyorum bunu..onların sorun halledilcek gibi değil çok kızdım bende........haydin kızlar size doyum olmaz..bugünlük sohbet yeter çok ağrıdı belim...gidip biraz yemek yiyeyim yatayım..bu akşam çocuklar duymasın var onada bakarım..eşim 10da gelcekmiş zaman geçer...dünürm ladykedi nuruum buklee viva ben kaçar öptüm hepinizi...by byyy :80::80:
iyi akşamlar cümletennnnn
çok güldüm! şimdi komşum yemek gönderdi biliyo musun sen yatıyorsun yemek yapamazsın diye!!! Bu kadar olur yani
Günaydınlar herkese:)
Geçmişi okumaya kalktım takatım kalmadı:)
dün akşam eve gittim çok rahatsızdım ne oturabildim ne yatabildim
şeyimde bir ağrı vardı deliksiz uykuya hasret kaldım
oyelkencim doktorum bana bu dönemlerde vücudun doğuma hazırlandığını söyledi. karında sertleşmeler, sancılar, kramplar, belde ağrıların olması normalmiş.
dün gece ben de nedensiz uyuyamadım 2 saat uyumuşumdur belki...
evet bu anlattıklarının hepsi vardı
daha hazırlamasaydı aslında daha erken :))
daha zaman var yaa
günaydın güzel anneler... sizleri çok seviyorum iyiki varsınız, bende dün gece hiç uyuyamadım otururken hiç ağrım yok yatınca yada hafif yaslanınca arkama bacağıma kramp giriyor uyuşuyor.sabaha kadar oturdum işede gitmedim kendime izin verdim bugün bakıyım kimler var dedim herkes benim gibi hergün aynı sıkıntıları yaşıyoruz aşağı yukarı ne kadar garip...pzt kontrolüm ama bu hafta acayip aşağıya indi sizin durumlar nasıl?
canım benim kuzenim de geçen sene ikiz kız doğurdu senin gibi, 40 haftadan önce doğmuşlar. inşallah vaktine yakın gelirler ama ben 37 den itibaren her an herşey olabilir diyorum artık, hayırlısı olsun bakalım:)
günaydın kızlar
bende gece hiç uyuyamadım ve malesef şuan mide ağrısından ağlamak istiyorum
günaydın canım hepimizde aynı dertler var
günaydın buklee forumca şubat 2012 annelerine birşeyler oluyor bence nazara mı geldik nedir:)
biri okuyup üflesin bizi
günaydın güzel anneler... sizleri çok seviyorum iyiki varsınız, bende dün gece hiç uyuyamadım otururken hiç ağrım yok yatınca yada hafif yaslanınca arkama bacağıma kramp giriyor uyuşuyor.sabaha kadar oturdum işede gitmedim kendime izin verdim bugün bakıyım kimler var dedim herkes benim gibi hergün aynı sıkıntıları yaşıyoruz aşağı yukarı ne kadar garip...pzt kontrolüm ama bu hafta acayip aşağıya indi sizin durumlar nasıl?
ohh ne güzel evde olmak dimi
şu izin zamanlarımız gelse de evde olsak
aşağıya indiğini nasıl anladın
oyelkencim doktorum bana bu dönemlerde vücudun doğuma hazırlandığını söyledi. karında sertleşmeler, sancılar, kramplar, belde ağrıların olması normalmiş.
dün gece ben de nedensiz uyuyamadım 2 saat uyumuşumdur belki...
canım benim kuzenim de geçen sene ikiz kız doğurdu senin gibi, 40 haftadan önce doğmuşlar. inşallah vaktine yakın gelirler ama ben 37 den itibaren her an herşey olabilir diyorum artık, hayırlısı olsun bakalım:)
gunaydın....belkı bılıyosunuz ama eşin yanında oldugunda kramp gırerse kramp gıren ayak parmaklarını ıyıce gerdırsın.parmaklarını sana dogru ıtsın.anında gecıyo kramp agrısı.bende de cok oluyo kramp sagolsun eşim anında mudahele edıyo.beden egitimi ogretmenı oldgndan cok deneyımlı bu konuda, bende eşimdedn ogrendım..
günaydın buklee forumca şubat 2012 annelerine birşeyler oluyor bence nazara mı geldik nedir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?